Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Μαρία Σολωμού θα παρουσιάσει νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1

To ριάλιτι «Donʼt Tell the Bride» είναι ένα από τα νέα projects που θα δούμε στον ANT1 μέσα στους επόμενους μήνες, στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:Πατάτες φούρνου γεμιστές

Πατάτες φούρνου γεμιστές
ΥΛΙΚΑ
8 μέτριες πατάτες  καλοσχηματισμένες με τη φλούδα τους
300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 πράσο σε ροδέλες......

Τροφές που κάνουν καλό στην καρδιά σας

Πλούσιος σε φυτικές ίνες και ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, ο λιναρόσπορος αποτελεί ιδανική τροφή για την καλή υγεία της καρδιάς σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεννητούρια στον… Ειρηνικό Ωκεανό- ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ

Όταν γίνεται λόγος για «γεννητούρια» στη φύση οι περισσότεροι αυθόρμητα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται για κάποιο ζωάκι. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη γέννηση ενός… νέου νησιού.Το εντυπωσιακό βίντεο, με τη Γη να «βρυχάται» και την καυτή λάβα να εκτινάσσεται από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει τραβηχτεί στο αρχιπέλαγος του Σολομώντος στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Πάτρα: "Xρυσό" κοτόπουλο αξίας 1200 ευρώ!!

Ακόμη θα τα κλαίει τα 1.200 ευρώ του προστίμου ο άτυχος οδηγός της εταιρείας που "πιάστηκε στα πράσα" από το ΣΔΟΕ...Ο νεαρός οδηγός είχε επισκεφθεί έναν φούρνο στην Κάτω Αχαΐα και είχε δώσει ένα ταψί κοτόπουλο με πατάτες για ψήσιμο. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα.........

Βρέθηκε κρυμμένος θησαυρός σε νοσοκομείο της Πάτρας

Μπροστά σε έναν κρυμμένο θησαυρό βρέθηκαν οι υπάλληλοι του Καρμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, ψάχνοντας στα παλιά αρχεία του νοσηλευτηρίου.

Το τέλος του «Κόσμου»

Με συνολική έκταση 55 τετραγωνικών χιλιομέτρων τα νησιά του «Κόσμου» που είναι ορατά και από το διάστημα διαβρώνονται από τα κύματα και εξαφανίζονται.

Τρίφωνο - "Η αγάπη ζει στα μικροπράγματα"

Ημαθία: Tώρα κλέβουν και τα ξύλα!!

Δεν πίστευε στα μάτια της η ιδιοκτήτρια μιας αποθήκης σε χωριό του πρώην δήμου Βεργίνας στην Ημαθία, όταν διαπίστωσε ότι είχαν κάνει…

Mήτρογλου: " Ήταν ατύχημα"

Ο 22χρονος επιθετικός τόνισε πως ο πανηγυρισμός του κόντρα στον Παναθηναϊκό βγήκε «κατά λάθος», ενώ επισήμανε πως «τα… πιστόλια είναι αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό»…

Δεκάδες νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση στη Μόσχα

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη στο αεροδρόμιο της Μόσχας και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Δώστε προσοχή και μιμηθείτε!!

Ήμουν ευτυχισμένος. Η κοπέλα μου κι εγώ βγαίναμε πάνω από ένα χρόνο και έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λοιπόν, υπάρχει Θεός;

Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, για την σχέση μεταξύ... επιστήμης και πίστης στον Θεό...


Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό;
Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε.
Καθ.: Είναι καλός ο Θεός;
Φοιτ.: Φυσικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Κιλκίς:Κρέμασαν αλεπού σε πινακίδα σήμανσης

Στο άψυχο σώμα μιας αλεπούς ξέσπασαν άγνωστοι στο Κιλκίς, που μάλλον δεν τους έφτασε το ότι την θανάτωσαν αλλά την κρέμασαν και από πινακίδα!

Η Εθνική Ελλάδος στο “AEL FC ARENA”

Το νεόκτιστο γήπεδο της Λάρισας ετοιμάζεται για την διεθνή πρεμιέρα του καθώς θα φιλοξενήσει το φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τον Καναδά στην 9 Φεβρουαρίου.

Αντί για… Γκάτσο, άκουσε τα σχολιανά του!

Μόνο… μέγαρο δεν θύμιζε το Μέγαρο Μουσικής το βράδυ της Κυριακής, καθώς η παρουσία και μόνο του Θεόδωρου Πάγκαλου σε εκδήλωση ήταν αρκετή για να «ανάψει» τα αίματα και να ξεσηκώσει το κοινό.

Συλλήψεις για 6 αξιωματικούς για τα επεισόδια στην Αλβανία


Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στην Αλβανία μετά και την παραδοχή του Σαλί Μπερίσα ότι οι πυροβολισμοί εναντίον των διαδηλωτών προήλθαν από το εσωτερικό του Προεδρικού Μεγάρου. Στο μεταξύ, την σύλληψη 6 ανώτατων αξιωματικών διέταξε η Εισαγγελία.

Επιστήμη - Βιολογία -Υγεία: Η νυχτερινή οδήγηση για πάνω από δύο-τρεις ώρες χωρίς διάλειμμα είναι εξίσου επικίνδυνη με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με νέα μελέτη

Αν ένας οδηγός οδηγεί για περισσότερες από δύο, το πολύ τρεις, ώρες το βράδυ, χωρίς διακοπή για ξεκούραση, είναι σαν να οδηγεί μεθυσμένος, σύμφωνα με μια νέα ολλανδο-γαλλική επιστημονική έρευνα, η οποία προειδοποιεί για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Ποια γνωστή ηθοποιός είχε "ατυχηματάκι";

Την ώρα που έφτασε σε κοσμική εκδήλωση, γνωστή ηθοποιός είχε ένα "ατυχηματάκι"!

Όταν η ικανότητα δεν συμβαδίζει με το μυαλό....ο Μήτρογλου ξεβρακώνεται!!

Μόνο με το (ντεμοντέ) εσώρουχό του έμεινε γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής, που είδε το σουτ του να καταλήγει στα δίχτυα και το γιόρτασε με... ξεβράκωμα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΤΡΟΠΗ για πλημμέλημα θα δικαστεί ο Μαντέλης!!!

Αχάριστοι ! Αντί να δικάσουν για πταίσμα τον κ.Μαντέλη (τι πταίσμα, πταισματάκι να λες), τον πάνε για πλημμέλημα ! Ανάλγητοι σύντροφοι, θα του δημιουργήσετε ψυχικά τραύματα του παιδιού ! Και μετά άντε να τρέχει να αγοράζει φάρμακα, τώρα που δεν τα γράφουν οι γιατροί του ΙΚΑ !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ανησυχία στο "Παπαγεωργίου" για πολυανθεκτικό μικρόβιο

Ο θάνατος ενός πρόωρου νεογνού στο "Παπαγεωργίου" πριν λίγες ημέρες, έγινε η αιτία να χτυπήσει συναγερμός στο νοσοκομείο.

Το νέο πρόσωπο στο «Νησί»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα είναι το νέο πρόσωπο που  θα ταράξει τη ζωή των πρωταγωνιστών, στα επόμενα επεισόδια του  «Νησιού». Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον  Μανώλη, τον ανιψιό του Αλέξανδρου Βανδουλάκη, γιο του νεκρού αδερφού  του.

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!! - Πέντε διαιτητές παραπέμπονται!

Εντός της ημέρας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα ασχοληθεί με τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου και είναι πολύ πιθανό να βάλει στο «ψυγείο» πέντε διαιτητές που πήραν χαμηλό βαθμό! Διαβάστε…

Τεράστια ερωτήματα για την αυτοκτονία του αστυφύλακα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Το ψυχολογικό στρες είχε οδηγήσει τον 27χρονο σε άσχημη κατάσταση, είχε πάρει σχετική άδεια και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο

Γιατί συγκινήθηκε ο Γιάννης Σερβετάς;

Το δικό του show έδωσε ο Γιάννης Σερβετάς στο κοινό της Αθήνας με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Προσωπικό ημερολόγιο Ανεκδοτολόγιο 2011».

Άγρια δολοφονία 20χρονου από τον ίδιο του τον αδερφό στο Φάληρο

Συνελήφθη σήμερα από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που έχασε τη ζωή του στο Ν. Φάληρο, χθες τα ξημερώματα.

VIDEO-ΣΟΚ:Την σκότωσε το δώρο των γενεθλίων της.

Μοιραία κατάληξη είχε το δώρο που έκανε ένας σύζυγος στην γυναίκα του για τα γενέθλιά της: κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης, το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε, με αποτέλεσμα η 57χρονη να βρει φρικτό θάνατο και, μάλιστα, μπροστά στα μάτια του άνδρα της!

Εθαψαν "ψηφιακή κιβωτό" στις Άλπεις για να τη σώσουν από το τέλος του κόσμου;

Διαβάζοντας πριν από μήνες την είδηση, ότι κάποιοι έθαψαν το "ψηφιακό γονιδίωμα" του ανθρώπου για να το σώσουν σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου, το μυαλό μας πήγε σε λάτρεις της συνωμοσιολογίας και της καταστροφολογίας! Κι όμως...

Παίρνει φωτιά το πετρέλαιο θέρμανσης – Ψάχνουν τρόπο να μην “καούν” οι φτωχοί

Ο κύβος ερρίφθη, φθηνό πετρέλαιο θέρμανση τέλος. Η απόφαση θα παρθεί στο φορολογικό πακέτο του Φεβρουαρίου

O Ψινάκης σε χειμερινούς προορισμούς παρέα με φίλους!

Στο σαλέ του στο όρος Βέρμιο πέρασε το τετραήμερο των Φώτων ο Ηλίας Ψινάκης παρέα με τον καλό φίλο και συνεργάτη του, Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Νέο όχι της Στικούδη σε γυμνό!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha «Μες την καλή χαρά» βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα επαγγελματικά της.

Rass - To Παρόν: Στο 3,6% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - Νέα Δημοκρατία

O Θεόδωρος Πάγκαλος αναδεικνύεται ως το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής με 27,7%, στη δημοσκόπηση της Rass, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Το Παρόν».

Πνίγηκε ψαράς στα Χανιά

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, σήμερα στις 16.50, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΑΚΙ» Χανίων, 49χρονος υποβρύχιος αλιέας.