Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Damien Rice - The Blower's daughter Live Acoustic

Ρουμανία:Δασκάλα έβαλε μονωτική ταινία στα στόματα των μαθητών!!!!

Μια δασκάλα, στην Ρουμανία, έβαλε μονωτική ταινία στα στόματα των μαθητών της, επειδή μιλούσαν την ώρα του μαθήματος!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε ποιον γνωστό ποδοσφαριστή ανήκουν τα λεοπαρδαλέ παπούτσια!!

Γνωστός ποδοσφαιριστής που μας απασχόλησε στο παρελθόν με πικάντικο συμβάν, είπε να απασχολήσει αυτή τη φορά τα ΜΜΕ με την στιλιστική του επιλογή!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θα φωτογραφίζονται όσοι δεν πληρώνουν διόδια

Δόθηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το πράσινο φως για να χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία από τις κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας οι φωτογραφίες των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φαλάκρα: Μία κρέμα θα «ξυπνάει» τις τρίχες

Το «κλειδί» της ανδρικής φαλάκρας πιστεύει ότι ανακάλυψε μία ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ, με τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή Γιώργο Κωτσαρέλη, επικεφαλής του Τμήματος Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάντο όπως η.. Λαρίσα!

Η γυναίκα-αναστάτωση των γηπέδων, Λαρίσα Ρικέλμε, αποτελεί πλέον πρότυπο για την Τζεσικα Σλάι, μια 22χρονη Περουβιανή που δηλώνει έτοιμη να της μοιάσει! Με το καλό... Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Depor.pe, δηλώνει οπαδός της Ρεαλ αλλά και του... κορμιού της! Τα φόντα, να γίνει η νέα Λαρίσα, μάλλον τα έχει. Κρίνετε και εσείς...

Γιατί έχουμε τόσες χήρες και ελάχιστους χήρους;

Η συζήτηση περί του ισχυρού φύλλου δεν τελειώνει ποτέ. Και μπορεί επί αιώνες ο άνδρας να διεκδικεί τον τίτλο καθώς είναι πιο δυνατός ή πιο γρήγορος, αλλά σε ότι αφορά την μακροζωία, οι στατιστικές δίνουν τον τίτλο στη γυναίκα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Τούρκοι είδαν τη σκόνη της παρέας Δανδουλάκη!!

Πώς τα πήγαν χθες, Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2010 τα δυο σίριαλ, «Ζωή της άλλης» και «Χίλιες και μία νύχτες»; Στο σύνολο η παρέα της Κάτιας Δανδουλάκη έκανε 36,8% και το τουρκικό σίριαλ έκανε 21,5%. Στα νεανικά κοινά η «Ζωή της άλλης» έκανε 33% και οι «Χίλιες και μία νύχτες» 17,8%

Μετά τη Βανδή και η Βίσση στο Νοσοκομείο! -

Τι κοινό έχουν η Δέσποινα Βανδή και η Αννα Βίσση; Το 2011 δεν μπήκε καλά γα τις δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έκαψαν το αυτοκίνητο Σκορδά-Λιάγκα

Σοκ υπέστησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά λίγο μετά την επιστροφή τους από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στην Άνω Πορόια Σερρών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάλι η αγελάδα ήπιε το γάλα της;

«Τι έγινε, έβγαλε γάλα σήμερα η αγελάδα σου;». «Mπα, δεν την πρόλαβα και το.. ήπιε πάλι»!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΕΛΕΣ ΦΑΡΣΕΣ!!!!!

Αποκάλυψη Wikileaks για τους Τούρκους και τα σχέδιά τους!

Με εμπιστευτικό τηλεγράφημά της προς διάφορους αποδέκτες στις 27 Ιανουαρίου 2010 η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιβεβαιώνει τα σχέδια των κεμαλικών να .......

E!! ξυπνήστε! Κυβερνάτε κιόλας


Για γέλια και για κλάματα είναι η συνεννόηση μεταξύ των μελών του κυβερνητικού σχήματος.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Rihanna κάνει τζετ σκι φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην είναι εξοικειωμένη με τη θάλασσα, αφού έχει γεννηθεί και ζήσει στα νησιά Μπαρμπάντος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

35 ευρώ η διαδρομή Αθήνα - Αεροδρόμιο με ταξί από 01/02

Από την 1η Φεβρουαρίου οι οδηγοί ταξί δεν θα μπορούν να χρεώνουν πάνω από 35 ευρώ για μεταφορά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γρεβενά:Δημοτική επιχείρηση ξόδεψε 3.000 ευρώ για εσώρουχα!

Το είδαμε και αυτό! Δημοτική επιχείρηση στα Γρεβενά έκοψε τιμολόγιο σε γνωστό κατάστημα της πόλης για την αγορά γυναικείων και ανδρικών εσώρουχων και πυτζαμών!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μια κίνηση βρέθηκαν 1,5 δισ. ευρώ

Η κίνηση ήταν απλή, γι αυτό κι αποδείχθηκε μαγική, από πλευράς αποτελεσματικότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ οι Έλληνες με καταθέσεις στο εξωτερικό

Τη γάτα με το ποντίκι  φαίνεται ότι παίζουν με τους ράμπο του ΣΔΟΕ, το τελευταίο διάστημα, Έλληνες που έχουν καταθέσει χρήματα τους σε τράπεζες εξωτερικού και ειδικότερα της Ελβετίας, της Κύπρου και του Λιχτενστάιν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έβγαλε φωτογραφία τον δολοφόνο του πριν τον σκοτώσει!


Τραγική ειρωνεία και όμως λίγο πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του δολοφόνου του, τον έβγαλε φωτογραφία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο οργασμός των Ελλήνων!

Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη γνωστής βιομηχανίας προφυλακτικών, με θέμα τις εθνικότητες που επιτυγχάνουν συχνότερα οργασμό!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aπεργία με αποδοχές!!

Χωρίς καμία απώλεια στις αποδοχές τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιούσαν επαναλαμβανόμενες απεργίες το Δεκέμβριο του 2009. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σταμάτησε να βοηθήσει και τον λήστεψαν!!

Δεν μπορούσε να φανταστεί ένας 28χρονος οδηγός φορτηγού ότι η καλή του διάθεση να βοηθήσει έναν άλλο οδηγό στον επαρχιακό δρόμο Κάστρου - Λιβαδειά θα οδηγούσε στον άγριο ξυλοδαρμό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν η ΝΔ ερωτεύεται το Βελόπουλο!!

Φημολογείται ότι στελέχη της Ν.Δ. έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκο Βελόπουλο. Στόχος, την Ρηγίλλης, είναι να πάρει κανά - δυο βουλευτές από τον Καρατζαφέρη.

Ανθρώπινα μέλη στη χωματερή!

Με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν αντιμέτωποι υπάλληλοι του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων το απόγευμα της Τρίτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κάρτα του πολίτη πρόλαβε την φοροκάρτα

Το πλαίσιο που θα λειτουργήσει η Κάρτα του Πολίτη αλλά και την απλούστευση των διαδικασιών των συναλλαγών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων με το δημόσιο παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα......!!!!

1837: Με ψήφισμά του, ο Δήμος Αθηναίων ζητά από τον βασιλιά Όθωνα την παροχή Συντάγματος. Την πρωτοβουλία είχε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης.
1889: Η λέξη χάμπουργκερ εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αμερικανικό έντυπο για να περιγράψει το πασίγνωστο σάντουιτς.

Καιρός....

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς περιμένουμε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011. Βροχές θα εκδηλωθούν επίσης από το μεσημέρι και μετά στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ