Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνδικαλιστής - κροίσος με βίλα 2,5 εκατ. ευρώ - ΕΛΑ ΒΡΕ!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ!!

Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και τον Έλληνα κροίσο - συνδικαλιστή, ο οποίος έφθασε στο σημείο να ψάχνει αγοραστή για τη βίλα των 587 τ.μ. στο Πανόραμα της Βούλας. Είναι ευάερη, ευήλια και διαθέτει πισίνα. Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της οικίας που διαφημίζει το μεσιτικό γραφείο, το οποίο ανέλαβε την εκτίμηση της εμπορικής της αξίας.

Αμηχανία απο την δημοσίευση του νέου σήματος της ΝΔ στα parapolitika

Αίσθηση και αμηχανία προκάλεσε στο "γαλάζιο" στρατόπεδο, η δημοσίευση στα parapolitika, χθες το βράδυ, του νέου σήματος της ΝΔ.

Kansas - Dust In The Wind

"Θέλω να πιω το νερό που κάνεις μπάνιο!" - "ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ." Αινσταιν

Eίπαμε να ερωτευθεί. Είπαμε να το εκδηλώσει κιόλας. Αλλά όχι κι έτσι αγάπη μου…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηρθε ο Νερι!!!!

Ο Νέρι Καστίγιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη τονίζοντας πως ανυπομονεί να αγωνιστεί άμεσα με τα κίτρινα. Το gazzetta.gr ήταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τον υποδέχθηκε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φίδι κουβαλάει στη πλάτη του βάτραχο για το σώσει από τις πλημμύρες στην Αυστραλία!

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» μια πραγματικά ασυνήθιστη σκηνή.

Πρωτοφανής συγκίνηση για τα δύο ορφανά στα Τρίκαλα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και λεπτομέρειες που δείχνουν ότι ίσως και μπορούσε να αποφευχθεί η τραγωδία στα Τρίκαλα έρχονται στο φως σύμφωνα με το trikalanews.

Τυνησία: Συνέλαβαν δεκάδες συγγενείς του Μπεν Άλι

Τριάντα τρία μέλη της οικογένειας του έκπτωτου Tυνήσιου προέδρου, Μπεν Άλι, ύποπτα για «εγκλήματα κατά της Τυνησίας», συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες, όπως μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη επίσημη πηγή.

Δυναμική κινητοποίηση από τους συμβασιούχους

Τουλάχιστον 3.000 συμβασιούχοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι από νωρίς το πρωί έξω από τον Άρειο Πάγο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς στο Ανώτατο Δικαστήριο εκδικάζεται υπόθεση συμβασιούχων καθαριστριών του ΟΠΑΠ.Ο χώρος γύρω από το Μέγαρο έχει καταληφθεί από το πρωί ενώ η λεωφόρος Αλεξάνδρας έχει κλείσει για τα οχήματα τόσο στο ρεύμα καθόδου, μπροστά στον Άρειο Πάγο, όσο και στο ρεύμα ανόδου.  Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας ύψωσαν μεσίστια τη σημαία της Ε.Ε..

Τα ανοιχτά φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο!

Τα ανοιχτά φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αδυνάτισε χωρίς να κάνεις δίαιτα

Θέλεις να αδυνατίσεις αλλά δε σε αφήνουν οι πειρασμοί που παραμονεύουν στη γωνία. Κάνεις μεγάλη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα δε σε ικανοποιεί και, αν χαλαρώσεις για λίγο, επιστρέφεις στα ίδια, πολλά κιλά και ακόμα χειρότερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα:

Το ερωτικό τρίγωνο που βρέθηκε στη φυλακή!

Δυο βρετανοί τουρίστες βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης με την κατηγορία ότι έκαναν παράνομα σεξ στο Dubai και τους «έπιασε στα πράσα» η πρώην κοπέλα του άνδρα.

Πρωτοφανής αποζημίωση 600.000 ευρώ από το νοσοκομείο Μυτιλήνης!

Μία πρωτοφανής αποζημίωση για τα δεδομένα του νησιού για μία υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία τρία χρόνια πριν.

Αποσύρεται ο «κουρασμένος»;


Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Τελικά, αποσύρεται ή όχι ο Κώστας Καραμανλής από την… «ενεργό» δράση;

"Για όλα τα στραβά φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι"

"Εξολοθρευτές των δηµοσίων υπαλλήλων βρήκαν ίσως το πιο κυνικό φερέφωνό τους στο πρόσωπο του Μόρτιµερ Τσούκερµαν.