Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σεξ στην... ταράτσα του πανεπιστημίου!

Την ώρα που μερικούς ορόφους πιο κάτω βρισκόταν σε εξέλιξη φιλανθρωπική εκδήλωση σε κτήριο του Πανεπιστημίου USC στο Λος Άντζελες, ένα ζευγάρι παρέδιδε μαθήματα... σεξουαλικής ποικιλίας στην ταράτσα του κτηρίου, μέρα μεσημέρι.

Ποιος πρώην γαλάζιος υπουργός έχει 178 εκατ. ευρώ;

Σε εκτενή έρευνα οδηγείται η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής αναφορικά με τον πρώην υπουργό που φέρεται να έχει 178 εκ. ευρώ στους λογαριασμούς του.Η επιτροπή θα ζητήσει από...
 
 
 

ΝΕ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Άλλος ένας πυρήνας της ΝΕ.Ο.Σ συστάθηκε την τελευταία εβδομάδα στη Βόρεια Ελλάδα κι αυτή τη φορά στην Ημαθία της Μακεδονίας!
Μέλη της ΝΕ.
Ο.Σ απο τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια αλλά και απο την ευρύτερη περιοχή, συναντήθηκαν....


Διαμαρτυρίες για τον πυρηνικό σταθμό Μπέλενε στη Σόφια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες στη Σόφια εκατοντάδες περιβαλλοντολόγοι, που αντιτίθενται στο σχέδιο κατασκευής του δεύτερου πυρηνικού σταθμού Μπέλενε στη Βουλγαρία.

Μαχαίρωσαν Αλβανό που πείραξε Ελληνίδα στην Ακρόπολη


Νεκρός έπεσε ύστερα από μαχαιριές που δέχτηκε 21χρονος αλλοδαπός στην περιοχή της Ακρόπολης. Νωρίτερα είχε προηγηθεί έντονος καβγάς με παρέα Ελλήνων ωστόσο η επίθεση δεν έγινε από αυτούς.

Βρέθηκαν μακαρόνια με δώρο…έντομα!

Ζυμαρικά με μπόνους… έντομα εντοπίστηκαν από τον ΕΦΕΤ μετά από διαδοχικούς ελέγχους που πραγματοποίησε στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία. Οι έλεγχοι για ανάλογα ευρήματα συνεχίζονται.

Βρε τον Father που τα «ξέρασε» όλα...

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Sportday, στην πρόσφατη κατάθεση του Νίκου Πατέρα στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον διαιτητή Δαλούκα και πριν και μετά το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός.

Άπεργούν στο "Βοήθεια στο Σπίτι"

Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Παρασκευή 1 Απριλίου οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».Την κινητοποίηση αποφάσισε να καλύψει συνδικαλιστικά η ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην προσπάθεια κατάργησης των κοινωνικών δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, λόγω της έλλειψης πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης να τα χρηματοδοτήσει, αλλά και τον κίνδυνο απόλυσης των εργαζομένων.Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται εξάλλου την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Δεν άφησε και τίποτα στη φαντασία μας

Πριν από λίγες ημέρες παραπονιόταν στην προσωπική της σελίδα στο Twitter για το κρύο της Νέας Υόρκης. Φαίνεται όμως ότι η πρώην σύντροφος του Kanye West, Amber Rose το συνήθισε πολύ γρήγορα… καθώς χτες εμφανίστηκε....


Μήνυμα σε μπουκάλι απαντήθηκε 24 χρόνια μετά!

Ο 13χρονος Daniil Korotkikh από τη Ρωσία, περπατούσε στην παραλία με τους γονείς του όταν ένα αντικείμενο του τράβηξε την προσοχή.

Νέο λύκειο με 19 λιγότερα μαθήματα

Μείωση μαθημάτων (19 συνολικά), περισσότερες επιλογές, καινοτομίες με νέα μαθήματα όπως η ερευνητική εργασία και παρακολούθηση επιπλέον διδακτικών ωρών σε επιλεγμένα από τον μαθητή μαθήματα, είναι οι βασικές αλλαγές του σχεδίου για το Νέο Λύκειο, όπως το παρουσίασε χτες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Δέσμευση Μπουτάρη για τον καθαρισμό της Θεσσαλονίκης


Σε δέκα περίπου ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η αποκομιδή των σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη , σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Αυτομόλησε ο Λίβυος υπουργός Εξωτερικών

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης, Mousa Kousa βρίσκεται από χθες βράδυ στο Λονδίνο όπου και ανακοίνωσε την παραίτηση του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να εργάζεται για το καθεστώς του Λίβυου ηγέτη, Muammar Gaddafi, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Έρευνες για τις καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ πρώην υπουργού

Η κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου των οικονομικών βουλευτών και κομμάτων, που ταυτόχρονα ελέγχει και τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών, ζητεί τα στοιχεία των ελέγχων που διενήργησε το ΣΔΟΕ και σύμφωνα με τα οποία εντοπίσθηκε «πρώην γαλάζιος υπουργός με τραπεζικές καταθέσεις 178 εκατ. ευρώ».