Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Φράσεις της Μεγάλης Εβδομάδας στην καθημερινότητά σας

Πολλές από τις φράσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή προέρχονται από τα Ευαγγέλια και τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα πρωτεία ανήκουν στη Μεγάλη Πέμπτη αλλά και οι υπόλοιπες ημέρες έχουν "δανείσει" την γλώσσα μας με αρκετές εκφράσεις.

Μουρίνιο, Ρονάλντο και ...πάρ΄την κάτω!

Μουρίνιο, Ρονάλντο και ...πάρ΄την κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)Εκδικήθηκαν οι Πορτογάλοι για τη Ρεάλ! Η τακτική του Μουρίνιο, η γκολάρα του Ρονάλντο στην παράταση και οι εκπληκτικοί Πέπε, Καρβάλιο, ξάπλωσαν την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου με 1-0!

Κλείνει ο Σανκαρέ

Ο "θηριώδης" στόπερ, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους νεοφώτιστους, φέρεται έτοιμος για μετακόμιση στον Πειραιά.

Τέλη Κυκλοφορίας και στα ΤΡΑΚΤΕΡ; - ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!!

Την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ προκειμένου να χρηματοδοτηθεί πρόγραμμα απόσυρσης και αντικατάστασής τους με νέα, σύγχρονης τεχνολογίας, προτείνει μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) που παρουσιάστηκε στην Αθήνα παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

Η ιστορία και τα έθιμα της Μεγάλης Πέμπτης

Tην Μεγάλη Πέμπτη αναβιώνονται στην Εκκλησία μας, τα γεγονότα της τελευταίας ημέρας της ζωής του Ιησού
Χριστού στη Γη.

Νέο e-mail χρεωκοπίας μέσα στο Πάσχα! Διώξεις

Τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών ζήτησε επειγόντως το Υπουργείο Οικονομικών από την Εισαγγελία Αθηνών με αφορμή την κίνηση στο χρηματιστήριο και την αγορά ομολόγων κατά τη συνεδρίαση της Μ. Τετάρτης.