Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τεράστιος ποντικός 6 κιλών στον ποταμό Έβρο

Στην Αδριανούπολη, στις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου τα σκυλιά σκότωσαν ποντικό μήκους 80 εκατοστών και βάρους 6 κιλών! Έγινε γνωστό ότι το ποντίκι που προκαλεί έκπληξη σε όσους το βλέπουν έχει ουρά μήκους 35 εκατοστών και δόντια 2 εκατοστών.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βγήκε στους δρόμους με το πριόνι!!

Αναστάτωση και πανικό προκάλεσε σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης ένας 33χρονος άνδρας, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος κρατώντας πριόνι απειλούσε ότι θα επιτεθεί στους διερχόμενους. Το περιστατικό έγινε γύρω στις 6 το απόγευμα, στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στο ΙΚΕA
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι φίλοι μεγαλώνουν τον... εγκέφαλό μας!

Όσο πιο κοινωνικοί είστε τόσο μεγαλύτερη είναι μια περιοχή του εγκεφάλου σε σχήμα αμυγδάλου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που για πρώτη φορά έρχεται να συνδέσει το μέγεθος των κοινωνικών-φιλικών δικτύων ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας, με ένα δίκτυο νευρώνων στη βάση του εγκεφάλου.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έκανε δίδυμα με διαφορετικούς μπαμπάδες


Σοκ προκάλεσε η είδηση που μετέδωσε το Πολωνικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN24, σύμφωνα με το οποίο  μητέρα έφερε στον κόσμο δίδυμα τα οποία είχαν διαφορετικό πατέρα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι κυρίες των κυρίων

H αλήθεια είναι ότι κάθε πικραμένος, πιθανότατα κακομούτσουνος και ψιλοαποτυχημένος άνδρας, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του έχει σκεφτεί: «A, ρε άτιμε Mεγαλοδύναμε και άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις» που έλεγε η Mήτση Kωνσταντάρα στην ταινία «O στρίγγλος που έγινε αρνάκι»...
Oλα τα δώσατε στους αθλητές. Tαλέντο, λεφτά, δημοσιότητα. E, αφήστε τουλάχιστον απ’ έξω από τα δώρα που τους κάνατε τις ωραίες γυναίκες.....

Στα 46 μας βιώνουμε την πιο βαθιά µελαγχολία

Το σηµείο καµπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία βιώνει ο άνθρωπος την πιο βαθιά µελαγχολία.
Αµέσως µετά αρχίζει το ταξίδι προς την ευτυχία. Το περιοδικό «Economist» αφιέρωσε το εξώφυλλό του σε αυτό το θέµα. ∆εν παραλείπει όµως να υπενθυµίσει την ατάκα του γάλλου ηθοποιού Μορίς Σεβαλιέ: «Τα γηρατειά δεν είναι και τόσο άσχηµα αν λάβουµε υπόψη µας την εναλλακτική λύση».Οι κακόπιστοι θα µπορούσαν να υποθέσουν ότι το έγκυρο βρετανικό περιοδικό ήθελε απλώς να παρηγορήσει τους αναγνώστες του, ο µέσος όρος ηλικίας των οποίων είναι ακριβώς τα 46 ....

Τίτλοι τέλους για το Ράδιο αρβύλα

Τίτλοι τέλους για το «Ράδιο αρβύλα». Η απόφαση του Αντώνη Κανάκη να μη σχολιάζει την επόμενη σεζόν με το δημοφιλές -όπως φαίνεται από τα... ραβασάκια της AGB-, σατιρικό, καυστικό και καθόλου comme il faut ύφος του τα της πολιτικής και τηλεοπτικής σκηνής φαίνεται να είναι από την πλευρά του ίδιου και της ομάδας του οριστική.Ο ΑΝΤ1 έχει κάποιους ενδοιασμούς, λόγω και της οικονομικής κρίσης που πλήττει και το δικό του... ταμείο, ωστόσο ο Αντώνης....

«Δεν είχαμε λεφτά για χριστουγεννιάτικα δώρα»

«Δεν είχαμε λεφτά για χριστουγεννιάτικα δώρα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010, 14:16
Μιλώντας στην εφημερίδα «The Guardian Weekend», η Oprah Winfrey αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στα φτωχικά Χριστούγεννα που περνούσε τότε.
Έμενε με τη μητέρα της και τα αδέλφια της και με την αφέλεια των 12 χρόνων που είχε τότε αποκαλύπτει πως ντρεπόταν για....

Τους ξύπνησαν οι ληστές γιατί δεν έβρισκαν τα χρήματα!

Ευγενικοί οι... ένοπλοι δράστες

Το θράσος των ληστών που εισέβαλαν σε μεζονέτα στη Λάρισα δεν έχει προηγούμενο. Αφού έψαξαν ολόκληρο το σπίτι χωρίς να βρουν τίποτα να κλέψουν, αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν τους ιδιοκτήτες για να τους δώσουν ό,τι είχαν. Πρόκειται για δύο  κουκουλοφόρους αλλοδαπούς, οι οποίοι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και τους ξύπνησαν, για να ρωτήσουν πού υπάρχουν χρήματα και πολύτιμα....

Πετρούλα Κωστίδου:Βρήκα τρόπο να βγάζω λεφτά!- MΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΣΤΙ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Η Πετρούλα Κωστίδου, η οποία σε κάθε χοροπηδητό της πέρασμα ξεσηκώνει τα πλήθη, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τη δουλειά της και αποκάλυψε ότι πάνω από όλα είναι τελειομανής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημαθία: "Φύλλο και φτερό" έκανε το ΣΔΟΕ "ιερές καταθέσεις" αξίας 2,5 εκ. ευρώ!

Φύλλο και φτερό κάνουν τραπεζικό λογαριασμό μοναχού με καταθέσεις ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ η επιτροπή για την αντιμετώπιση υποθέσεων νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις (ξέπλυμα) και το Σώμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων Κεντρικής Μακεδονίας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πτολεμαϊδα:Nοσηλεύτρια κατηγορούμενη για οργανωμένο κύκλωμα εμπορίου!

Μεγάλη υπόθεση εμπορίου, διακίνησης και εισαγωγής ναρκωτικών, καθώς και κινητών τηλεφώνων σε διάφορες φυλακές της χώρας από οργανωμένο κύκλωμα, εξιχνιάστηκε από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας μετά από πολύμηνη έρευνα που πραγματοποιήθηκε... ύστερα από παραγγελία της εισαγγελίας πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημαθία: Tα έθιμα των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα έθιμα ζωντανεύουν αυτές τις μέρες και δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν σε άλλες εποχές και να περάσουν αξέχαστες στιγμές. Στους δήμους Ειρηνούπολης και Ανθεμίων αναβίωσε την προπαραμονή των Χριστουγέννων (23/12) το έθιμο «Κόλντε».
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί έχουμε το τιμόνι αριστερά και σε άλλες χώρες είναι δεξιά;;;;

Όλοι μας έχουμε συνηθίσει το τιμόνι από την αριστερά πλευρά του αυτοκινήτου και μας φαίνεται παράξενο όταν σε ορισμένες χώρες το έχουνε από δεξιά. Και όποτε πηγαίνουμε σε αυτές τις χώρες… μας φαίνεται παράξενο και γελάμε ή μας πατάνε!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ιστορία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το πιο διαδεδομένο έθιμο σε όλο τον κόσμο και ο στολισμός του ταυτίζεται με το πνεύμα των ημερών. Από την αρχαιότητα υπήρχε σε όλες τις θρησκείες η παράδοση να στολίζονται δέντρα ή κομμάτια δέντρων.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αεροδιαστημική, στην υπηρεσία του Άγιου Βασίλη!- Το ταξίδι του μόλις ολοκληρώθηκε!


Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο περιμένουν να ακούσουν τα καμπανάκια από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη για να τους φέρει το πρωτοχρονιάτικο δώρο τους. Επειδή η αγωνία τους είναι μεγάλη, φτιάχτηκε μια ιντερνετική εφαρμογή που παρακολουθεί το ταξίδι του Άγιου Βασίλη ανά τον κόσμο και εντοπίζει κάθε φορά την ακριβή θέση του.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO:Η Βέροια έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 2010!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του 2010 ανήκει, σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα goal.com, στη Βέροια, με τους παίκτες της να σημαδεύουν τα δοκάρια του Λεβαδειακού 3 φορές στην ίδια φάση!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

HI-TECΗ Προβλέψεις του Μέλλοντος!

Μέχρι το 2015 τα κινητά τηλέφωνα θα μπορούν να δείχνουν όποιον σας καλεί σε εικόνα 3D και οι φορητοί υπολογιστές θα λειτουργούν με κινητική ενέργεια.  
Τουλάχιστον αυτό είναι που διαβλέπει στο μέλλον μας η IBΜ!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO:Πέταξαν ρολό χαρτί υγείας επί σκηνής στην…Άννα Βίσση!


Η Άννα Βίσση έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως δεν «μασάει» ότι κι αν της συμβεί και έχει τον τρόπο να αντιμετωπίζει με χιούμορ καταστάσεις και πρόσωπα.
Πώς αντιμετώπισε όμως έναν θαμώνα του Αθηνών Αρένα που της πέταξε ένα ρολό χαρτί υγείας παραμονή Χριστουγέννων;;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τι πληρώνουμε ως το τέλος του έτους

Ουρές σχηματίζονται στις εφορίες καθώς μέχρι την Παρασκευή, τελευταία ημέρα του χρόνου, οι φορολογούμενοι πρέπει να τακτοποιήσουν 6 εκκρεμότητες: τέλη κυκλοφορίας, περαίωση, ΕΤΑΚ, φόρο εισοδήματος και έκτακτη εισφορά. Παράλληλα, μέχρι την παραμονή του 2011 πρέπει να ρυθμιστούν γονικές παροχές και μεταβιβάσεις ακινήτων.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κλειστή η Περιφεριακή Θεσσαλονίκης

Από παρακαμπτήριες οδούς διεξάγεται αυτήν την ώρα η κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη καθώς η περιφερειακή οδός έκλεισε στο ρεύμα προς τα δυτικά της πόλης. Η ψιχάλα που πέφτει από νωρίς το πρωί στην πόλη έχει προκαλέσει μεγάλη ολισθηρότητα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα από το πρωί να σημειώνονται πολλά τροχαία ατυχήματα ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Έτσι ο δρόμος έκλεισε και η κυκλοφορία εκτρέπεται σε παρακαμπτηρίους.

Ο Καιρός....

Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας που στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές, καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Β. Ελλάδας και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά κατά τόπους θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα!!!

537: Τελούνται τα θυρανοίξια της Αγια-Σοφιάς, έργο των αρχιτεκτόνων Ανθεμίου και Ισιδώρου. Ο αυτοκράτωρ Ιουστινιανός αναφωνεί θριαμβευτικά: «Νενίκηκά σε Σολομών».
1829: Στο Ορφανοτροφείο της Αίγινας λειτουργεί μικρή βιβλιοθήκη, η οποία θα αποτελέσει τον πυρήνα της Εθνικής Βιβλιοθήκης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ