Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO:Η Βέροια έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 2010!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του 2010 ανήκει, σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα goal.com, στη Βέροια, με τους παίκτες της να σημαδεύουν τα δοκάρια του Λεβαδειακού 3 φορές στην ίδια φάση!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ


Η Βέροια υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Football League, επικράτησε με 1-0, όμως η τετραπλή ευκαιρία που έχασαν οι παίκτες της κάνει το γύρο του κόσμου, μιας και η γνωστή ιστοσελίδα goal.com την χαρακτήρισε ως την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς!

«Συνήθως επιλέγουμε χαμένες ευκαιρίες προερχόμενες από ατομικές προσπάθειες, όμως αυτό είναι το κάτι άλλο!», είναι η εισαγωγή στο άρθρο... Στη φάση, που μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω, ο Γεωργιάδης είναι ο πρώτος που απειλεί την εστία του τερματοφύλακα των Βοιωτών, Κυριακίδη, στέλνει, όμως, τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ο Σερζίνιο παίρνει το ριμπάουντ, όμως η κεφαλιά που επιχειρεί δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μπροστά στην ανυπεράσπιστη εστία.

Η φάση συνεχίζεται, με τον Μαχαίρα να κάνει το σουτ και τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, τον Σερζίνιο να παίρνει ξανά το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και η φάση τελικά ολοκληρώθηκε με τον Γεωργιάδης να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και να στέλνει τη μπάλα άουτ....

Δείτε το απίστευτο βίντεο!


GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου