Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η Επιμήκυνση εδώ πληρώνεται...!!!!

Καμμένος: "Ο Σουφλιάς χόρευε το τσάμικο της διαπλοκής"

Μετά την αντιπαράθεση για την απογραφή, τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στη ΝΔ συνεχίζονται, με τον Γιώργο Σουφλιά να μπαίνει αυτήν την φορά στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου.

Melissa Debling... το νέο της ολόγυμνο site, είναι γεγονός....

Melissa Debling... το νέο της ολόγυμνο site, είναι γεγονός....
.. από την φωτογράφηση της προικισμένης Melissa για να το προωθήσει..!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

Αυτοκτόνησε μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αυτοκτονίας του Γιάννη Μεστροπιάν, επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στην κεντρική λαχαναγορά, πρώην στέλεχος της ΝΔ στο Ηράκλειο, σύμβουλος του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και στέλεχος πρώτης γραμμής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο.Ο Γιάννης Μεστροπιάν βρέθηκε σήμερα το πρωί από συνεργάτες του, στο γραφείο του στη λαχαναγορά. Συγκλονισμένοι είναι οι στενοί του συνεργάτες και το περιβάλλον του εκλιπόντος, καθώς τίποτα στη συμπεριφορά του, το προηγούμενο διάστημα, δε μαρτυρούσε το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει ο 40χρονος άνδρας.

Παράβολο 40 ευρώ για το τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ - ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΝΤΡΟΠΗ" ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ!!!

Με τους πιο απίθανους τρόπους προσπαθεί η κυβέρνηση να βρει έσοδα. Τι ήταν το τελευταίο το οποίο σκαρφίστηκαν; Να βάλουν «εισιτήριο» 40 ευρώ απλώς και μόνο για να συμμετέχουν άνεργοι νέοι στο τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, το οποίο μέχρι τώρα γίνονταν δωρεάν, ακριβώς επειδή οι άνθρωποι αυτοί είναι χωρίς δουλειά και κατά συνέπεια δεν έχουν έσοδα.

Πώς θα συμπληρώσετε βήμα-βήμα τη φορολογική σας δήλωση - Οδηγός για μισθωτούς και συνταξιούχους

Αποδείξεις-παγίδα που οδηγούν σε απώλεια του αφορολόγητου ορίου των 12.000 ευρώ, αυστηρά τεκμήρια που διευρύνονται και αυξάνονται, πιάνοντας όσους δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα, καθώς και αλλαγές στις εκπιπτόμενες δαπάνες που περιορίζουν το φόρο είναι οι καινοτομίες της φετινής φορολογικής δήλωσης.

Βρήκαν φίδι 16,7 μέτρα!

Βρήκαν φίδι 16,7 μέτρα!
Ένα φίδι μήκους 16,7 μέτρα που βρέθηκε σε ένα δάσος στην Κίνα έχει προκαλέσει αίσθηση.

Κάτοικοι και δημοτική αρχή αντιδρούν στο κλείσιμο της κεντρικής διάβασης του ΟΣΕ στο Πλατύ


 Σε «κατάληψη» του σιδηροδρομικού σταθμού Πλατέος προχώρησαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της περιοχής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της κεντρικής σιδηροδρομικής διάβασης του ΟΣΕ στο Πλατύ.

Ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973!

Απίστευτο και όμως (ίσως) αληθινό! Ένας άνθρωπος στην Ινδία, ισχυρίζεται ότι ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973!

Facebook: Απάτη με το "Μάθε ποιος βλέπει το προφίλ σου"

«Μάθε ποιος βλέπει το προφίλ σου»! «Μάθε ποιός βλέπει τις φωτογραφίες σου»! Καθημερινά νέες σελίδες στο facebook διαφημίζουν πως, επιτέλους, θα ξέρουμε ποιος μας αναζητεί στο κοινωνικό δίκτυο.