Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Φέρντιναντ: Θα σταματήσω αυτόν τον... κοντούλη!

«Ο Μέσι είναι σπουδαίος αλλά νομίζω πως μπορώ να τον αντιμετωπίσω και επίσης πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Είμαι αποφασισμένος να περάσω όμορφες διακοπές και αυτό θα συμβεί μόνο αν έχω το τρόπαιο στα χέρια μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτόν τον κοντούλη (σ.σ. Μέσι). Είναι ένα φαινόμενο. Έχει σκοράρει περισσότερα από 50 γκολ. Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά εγώ θα προτιμούσα τον Ρονάλντο συμπαίκτη», δήλωσε αρχικά ο Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων διάβολων», ενώ όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Έντουιν Φαν ντερ Σάαρ απάντησε: «Στο σημερινό ποδόσφαιρο θα πρέπει να νιώθεις καλά, ακόμα και αν είσαι τερματοφύλακας. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχω δει ποτέ. Είναι φοβερός σαν αμυντικός, ενώ μας μεταδίδει”.

Γη και σελήνη διαθέτουν την ίδια ποσότητα νερού

Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όσο νερό διαθέτει και η Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε  και η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία της δημιουργίας του φυσικού δορυφόρου της Γης.

Επιχείρηση καθαρισμός του Θερμαϊκού

Mε αφορμή την ανακήρυξη του 2011 ως ευρωπαϊκό έτος εθελοντισμού και την 5η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προγραμματίστηκαν τρεις εθελοντικές δράσεις για τα απορρίμματα σε θάλασσες και ακτές του Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίες είναι οι εξής:

Προκλητικό εξώφυλλο Ολλανδικής εφημερίδας για την Ελλάδα

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

Παπανδρέου: «Θα κάνω σκληρή αυτοκριτική»

Μετά τις δηλώσεις Σαμαρά ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε στο γραφείο του τους στενούς του συνεργάτες. Τον Γιάννη  Ραγκούση, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον Παύλο Γερουλάνο, τον Φίλιππο Πετσάλνικο, τον Μιχάλη Καρχιμάκη, τη Ρεγγίνα Βάρτζελη, τον Κώστας Θέο και τον Νίκος Αθανασάκη. Η σύνθεση και μόνο αποκαλύπτει ότι το θέμα της συζήτησης είναι άκρως… παπανδρεϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr ο πρωθυπουργός: