Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ LINDSAY!

Νεκρός ένας από τους γιους του Μουαμάρ Καντάφι;

Νεκρό έναν από τους γιους του Μουαμάρ Καντάφι, θέλουν τα αραβικά ΜΜΕ. Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Χάμις Καντάφι, τραυματίστηκε το Σάββατο κατά τους βομβαρδισμούς και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα σε νοσοκομείο της Τρίπολης. Πάντως εάν κάτι τέτοιο ισχύει, πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΙΣΑ & ΟΜΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Σκανάραμε για εσάς όλα τα έγραφα της Google  και σπάσαμε  κωδικούς για να σας αποκαλύψουμε την οργάνωση κίνημα του τζάμπα και την ηγεσίας της.  Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω κείμενο φαίνεται να υπάρχουν τρεις  τύποι  «τζάμπα» στην οργάνωση ανάλογα με το  πόσο δεν ντρέπεται κάποιος.








Χωρίς νερό για 9 ώρες η Θεσσαλονίκη

Για 9 ολόκληρες ώρες θα διακοπεί αύριο το νερό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες.

Γιατί τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V;

Ο σημαντικότερος λόγος που τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V αφορά στην...........

Στο εδώλιο της Χάγης η Ελλάδα

Ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ξεκινά τη Δευτέρα η προφορική διαδικασία της προσφυγής που κατέθεσε η ΠΓΔΜ στις 13 Νοεμβρίου 2008, κατά της Ελλάδας επικαλούμενη παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας Ελλάδας - ΠΓΔΜ (1995), ........

Wikileaks: Αποκαλύψεις σοκ για τον Πάγκαλο

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις των εγγράφων του Wikileaks, για τις απόψεις που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά την διάρκεια μίας συζήτησης με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, τις οποίες δημοσίευσε η «Καθημερινή της Κυριακής».

Προσλήψεις: 53.272 θέσεις εποχικού προσωπικού στο Δημόσιο

Αιτήματα για 53.272 θέσεις εποχικού προσωπικού (ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση έργου) έχουν φτάσει στο υπουργείο Εσωτερικών από τα υπουργεία για 102 φορείς του στενού δημόσιου τομέα και η διαδικασία για τις σχετικές εγκρίσεις μπαίνει στην τελική ευθεία.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τόμαχοκ από βρετανικό υποβρύχιο κατά της Λιβύης

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Κυριακής ότι ένα από τα υποβρύχια του βρετανικού βασιλικού ναυτικού, επανέλαβε την εκτόξευση κατευθυνόμενων πυραύλων Τόμαχοκ κατά στόχων στο έδαφος της Λιβύης, στο πλαίσιο του δεύτερου κύματος της επίθεσης εναντίον του συστήματος αεράμυνας της Λιβύης.

Αδαμίδη, καλύτερα να μασάς παρά......να μιλάς!