Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Το πρώτο Videο της νέας Aston Martin Virage!!!

Τύρι για ρεκόρ γκίνες στα Ζωνιανά

Αισιόδοξοι ότι θα κατορθώσουν να κερδίσουν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness εμφανίζονται οι τυροκόμοι στα Ζωνιανά της Κρήτης, που παρασκεύασαν ένα τυρί συνολικού βάρους 1.100 κιλών.

Πρόσληψη συμβούλων για «Ελ. Βενιζέλος», Ελληνικό και Ταμείο Παρακαταθηκών αποφάσισε η Διυπουργική

Την πρόσληψη συμβούλων για την αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, καθώς και για το διαχωρισμό των δραστηριοτήτων του Ταμείου Παρακαταθηκών αποφάσισε την Τετάρτη η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων.

Άκη.....!!!!!

Ερνέστο σε Μανόλο: "Ήθελαν να σας διαλύσουν"!

Ερνέστο σε Μανόλο: "Ήθελαν να σας διαλύσουν"!Ο Χιμένεθ αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές του τη συνομιλία που είχε με τον Βαλβέρδε μετά το ντέρμπι. "Ήταν λάθος τα συνθήματα του Αδαμίδη, δεν έπρεπε να τους προκαλέσουμε"!
Οι ξένοι του Ολυμπιακού είχαν πληροφορηθεί για το βίντεο με τα συνθήματα του Αδαμίδη και του Δημητριάδη κατά των «ερυθρολεύκων» και ήθελαν να απαντήσουν στο γήπεδο.

Η Τζούλια στους αιθέρες!

Η Τζούλια ανέκαθεν στόχευε πολύ ψηλά, μέχρι τον ουρανό, και τελικά το κατάφερε!
Η Τζούλια διαφημίζει μια σχολή αεροσυνοδών, στην οποία μάλιστα σπουδάζει και η ίδια. Εννοείται πως ανυπομονούμε να μας εξυπηρετήσει με χαμόγελο.

Δείτε το βίντεο της Τζούλιας

Απίστευτα προκλητική ενέργεια: Διέλυσε την καινούρια του Lamborghini !! (VIDEO)

Απίστευτη ενέργεια από Κινέζο πολυεκατομμυριούχο, ο οποίος διέλυσε με βαριοπούλες την ολοκαίνουρια Lamborghini Gallardo που μόλις ένα μήνα πριν αγόρασε για 400.000 ευρώ.Ο Κινέζος κροίσος δυσαρεστημένος από την εξυπηρέτηση της εταιρείας......
   

Μάριο Μπαλοτέλι: O άνθρωπος είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν μπορεί να ντυθεί by pklora7

Καταχωρήστε τις αποδείξεις σας με ένα κλικ

To in.gr  σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει δωρεάν στα μέλη του μια ηλεκτρονική εφαρμογή διαχείρισης των αποδείξεων. Είναι γεγονός ότι με το νέο φορολογικό νόμο οι φορολογούμενοι έχουν βρεθεί με ένα όγκο αποδείξεων που καλούνται να διαχειριστούν και να καταχωρίσουν στη φορολογική τους δήλωση.

Συνεχίζεται η κατάληψη του δημαρχείου της Αθήνας - Συνάντηση σήμερα με Καμίνη

Για τις 11 το πρωί έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Καμίνη και από την έκβαση της εξαρτάται η πραγματοποίηση πορείας στο κέντρο της Αθήνας.
Για σήμερα έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 11.00 εως τις 3.00 και οι μόνιμοι υπάλληλοι.

Το πιο ακριβό μπικίνι του κόσμου!

Mαντέψτε πόσο κοστίζει!
Η σχεδιάστρια Sbzen Rosen μαζί με την εταιρεία Steinmetz Diamonds έχει δημιουργήσει το πιο ακριβό μπικίνι του κόσμου. Για τη δημιουργία του leotard, όπως ονομάζεται...
κλικ
......


Η καυτή σύντροφος του Leonardo Di Caprio

Το όνομα Bar Rafaeli φιγουράρει σε πολλά περιοδικά, καθώς η ξανθιά αγαπημένη του Leonardo Di Caprio απολαμβάνει την επιτυχία της στο χώρο της μόδας. Η γεννημένη στο Ισραήλ Bar φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Allure» και φαίνεται ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από αυτήν!

Δείτε τις φωτογραφίες...






Παχύσαρκα τέσσερα στα δέκα Ελληνόπουλα

Η αδυναμία ρύθμισης του σωματικού βάρους συνδέεται συχνά με την κακή διατροφή και την έλλειψη σωματικής άσκησης. Η παχυσαρκία, όταν συνοδεύεται από χαμηλά επίπεδα σωματικής δραστηριότητας (άσκηση) και χαμηλή αερόβια αντοχή (φυσική κατάσταση) αποτελεί μεγάλη απειλή για την υγεία των παιδιών.

George Michael σε περιοδεία πάλι?




















Εφιαλτικές προβλέψεις για την ανεργία

Νέο ισχυρό πλήγμα θα δεχτούν χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά λόγω της εκτόξευσης της ανεργίας ίσως και στο 16,5% φέτος αλλά και λόγω των επερχόμενων περικοπών στα κοινωνικά επιδόματα και τις φοροαπαλλαγές.

Όχι με τη Μπαρτσελόνα.........!!!!

Σε κατάθλιψη έπεσαν οι ποδοσφαιριστές της Shakhtar Donetsk, όταν η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους με την Barcelona. Αμέσως κόπηκε το χαμόγελο και συνειδητοποίησαν πως θα είναι πολύ δύσκολο το έργο τους.. Δείτε το βίντεο..

26χρονο συνέλαβε η ασφάλεια Βέροιας με 20 κιλά χασίς

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, την Δευτέρα (21/3) και ώρα 19:15, στο Άλσος Βέροιας Ημαθίας, συνελήφθη ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ένας 26 ετών έλληνας, διότι εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:......

Στέρηση φορολογικής ενημερότητας για όσους έχουν οφειλές στους ΟΤΑ

H εφορία δεν θα χορηγεί φορολογική ενημερότητα και σε περίπτωση υπάρξης χρεών του φορολογούμενου προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Είναι μόνον τριών και ζυγίζει 60 κιλά!

Έχει πέντε φορές μεγαλύτερο βάρος από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Τρώει τρεις φορές περισσότερη ποσότητα φαγητού από την υπόλοιπη οικογένεια. Είναι μόλις τριών ετών και ζυγίζει 60 κιλά!Όταν ο Lu Hao γεννήθηκε ζύγιζε μόλις 2.6kg (5.7 lbs), αμέσως μετά όμως και μέσα σε λίγους μήνες όλα είχαν αλλάξει, για το μικρό αγόρι. Έπιασε τα 10 κιλά (22 lbs) τους τρεις πρώτους μήνες.