Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Σάκης Μπουλάς: "Ένας απλός και μόνος cow-boy"

Παντρεμένος και χωρισμένος δις, ο Σάκης Μπουλάς το πήρε απόφαση και δεν σκοπεύει να το… ξαναεπιχειρήσει: « Απέτυχα ως σύζυγος γιατί ήθελα μια ανεξαρτησία, που δεν είναι σωστό μέσα στο γάμο. Δεν μπορείς να είσαι και μαζί και μόνος».Αυτό που ζητα είναι μια γυναίκα «να είναι σύντροφος, να περνάμε τα καλά και τα κακά μαζί, να μοιράζεται τα προβλήματα». Αυτόν τον καιρό πάντως, δηλώνει «ένας απλός και μόνος cow-boyπου δεν βρίσκω άλογο....

Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε σπιρτόκουτα!

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί

Για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στα Χανιά τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 18, 32 και 18 ετών, και ένας 23χρονος Αφγανός.Μετά από έρευνες στο σπίτι τους, με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν ...

Έγινε δάσκαλος ο Πύρρος Δήμας

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας του

Πτυχιούχος δάσκαλος δημοτικού είναι από σήμερα ο Πύρρος Δήμας. Ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους εκπροσώπους της Ελλάδας παγκοσμίως, ορκίστηκε και παρέλαβε το πτυχίο από τα χέρια του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσιου Πελεγρίνη.
Παρόντες στην τελετή ήταν...

ΘΗΡΙΩΔΙΑ: Εκατοντάδες βρέφη νεκρά σε χωματερη στο Πακιστάν

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=474003&v=0&q=80&w=300&h=225Μέσα σε μια χωματερή στο Καράτσι βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες δύο νεογέννητα βρέφη, όπως και εκατοντάδες άλλα στο Πακιστάν, όπου η οικονομική κρίση σπρώχνει όλο και περισσότερες οικογένειες στην βρεφοκτονία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάλι μπλεγμένος ο Μπερλουσκόνι

Έρευνα σε βάρος του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με την κατηγορία «υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων» και «κατάχρησης δικαιώματος», ξεκίνησε η εισαγγελία του Μιλάνου σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO: Παναγυρισμός γκολ με ομπρέλα!!

Άλλη δουλειά δεν έχουν στη Γ’ κατηγορία Αργεντινής και επινοούν πρωτότυπους πανηγυρισμούς, ακόμα και...
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

VIDEO:Η απόλυτη κόντρα: Ferrari 458 Italia VS Ducati 1198S


Η «μάχη» μεταξύ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας κρατάει χρόνια. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι «Χ» μιας και μηχανάκια υπερτερούν σε εκκινήσεις και «ανοίγματα» αλλά τα αυτοκίνητα είχαν (επαναλαμβάνω "είχαν"...) καλύτερη τύχη στα στροφιλίκια.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες οι νεκροί στη Βραζιλία

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πλημμύρες στη Νοτιοανατολική Βραζιλία.....

Με 8% μπροστά το ΠΑΣΟΚ απο τη ΝΔ σε νέο γκάλοπ

Αποδυναμωμένη εμφανίζεται η εικόνα του πρωθυπουργού σε νέο γκάλοπ, διαμορφώνοντας έτσι μια εικόνα κατάρρευσης του... προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου.

Βέροια: Tα ράσα δεν κάνουν το παπά!!

Ο λόγος για έναν αλλοδαπό που φοράει ράσα και κρατάει στα χέρια του, ένα κομμάτι βασιλικό και έναν Σταυρό.

Αίγιο: Έκανε μήνυση στον άντρα της, επειδή δεν την ικανοποιούσε στο σεξ!

O αστυνομικός της βάρδιας έμεινε με ανοιχτό το στόμα - Η γυναίκα πήγε στο τμήμα με τον πατέρα της - Διαβάστε τους διαλόγους...

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ!!

Τι συμβαίνει στον πρώην δήμο Βεργίνας;

Bρισκόμαστε ήδη στις 14 Ιανουαρίου, ο νέος μεγάλος δήμος Βέροιας έχει ξεκινήσει την λειτουργία του και υπάρχει ακόμη δήμος που δεν παρέδωσε στη νέα δημοτική αρχή.

Νεκρός αξιωματικός σε παγκάκι στη Κρήτη

Νεκρός εντοπίστηκε, από κατοίκους του Φόδελε του Ηρακλείου Κρήτης, χθες το πρωί, ένας 34χρονος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Α. Λοβέρδος: Οι αλλοδαποί διέλυσαν το Ε.Σ.Υ.!..

Αντιμακεδονικό Σλαβικό Τραγούδι

Επείδη πολύ ασχολούμαστε με το Ισραήλ και τα πετρέλαια ας θυμόμαστε και τους Βόρειους γείτονες μας .All time εθνικιστικό παραλήρημα της περιοχής μας. Τον τελευταίο καιρό βεβαίως εκλείπει καθώς μειώθηκε ο αριθμός των φασιστών που τραγουδούν τέτοιες ηλιθιότητες. Δείτε το:

Το "ΠΑΜΕ" ανοίγει τα διόδια

http://www.newsit.gr/files/Image/13-01-11/resized/DIODIA_533_355.jpgΣήμερα τα μέλη του ΠΑΜΕ θα προχωρήσουν σε κατάληψη όλων των σταθμών διοδίων του αυτοκινητοδρόμου Ανατολικής Πελοποννήσου

H Tουρκία σχεδιάζει πυρηνικό σταθμό δίπλα στα σύνορα

Στο Τεκίρνταγκ (Ραιδεστό) της Ανατολικής Θράκης, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα....

Google: Αυτόματες μεταφράσεις στις συνομιλίες κινητών

Η Google η οποία έχει πολύ καλές σχέσεις με τον open source προγραμματισμό, προσέθεσε μία εφαρμογή στη φαρέτρα του Android, το Translate for Android.

Διαμαντοπούλου: ‘’Θα ανεγερθεί μόνο ένα τέμενος’’

Θα ανεγερθεί μόνο ένα τέμενος και αυτό στην Αθήνα , ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.

Μέγα φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ - Συνέλαβαν για τρομοκράτη μέλος της Κ.Ε. του Συνασπισμού

Πολλά ερωτήματα προκαλούν οι συλλήψεις στις οποίες προχώρησε το απόγευμα η Αντιτρομοκρατική, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στις 4 συλλήψεις έγινε και μία σύλληψη κατά λάθος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός Σήμερα!

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη με σταδιακή βελτίωση και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας περιμένουμε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011.

Σαν Σήμερα.....

1690: O γερμανός οργανοποιός Γιόχαν Ντένερ από το Νυρεμβέργη κατασκευάζει το πρώτο κλαρινέτο (κλαρίνο).
1822: Ο Υψηλάντης και ο Κολοκοτρώνης κυριεύουν την Ακροκόρινθο.