Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Panos Kallidis - Ta katafera (siga re malaka) - ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 00.40!!!!!


Panos Kallidis - Ta katafera (siga re malaka) by oFreddos

Εξετάσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους κάθε τέσσερα χρόνια .

Κάθε τέσσερα χρόνια οι προϊστάμενοι θα περνούν από «κόσκινο» τους υπαλλήλους και με βάση το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα διαμορφώνεται η αύξηση των αποδοχών τους.
Με το σχέδιο, που επεξεργάζεται αυτή την περίοδο....


Ντρέπεται για το όνομα του Πάγκαλου;

Ντρέπεται για το όνομα του Πάγκαλου;Τι διαβάζουμε σήμερα στο "Ελεύθερο Τύπο" και μας έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα; Η σύζυγος του Θόδωρου Πάγκαλου, Χ. Χριστοφάκη, κατέθεσε μήνυση επειδή την αποκάλεσαν με το όνομα του άντρα της!Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κ. Χριστοφάκη κατέθεσε μήνυση κατά της Ελευθερίας Ψυχογιού, ζητώντας μάλιστα αποζημίωση ύψους 300 χιλ. ευρώ, ισχυριζόμενη ότι με το "κυρία Παγκάλου" που είχε πει στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι, ήθελε "να την απαξιώσει, να την ευτελίσει και να πλήξει την προσωπικότητά της"! Κουφό;

Το σεξ στη νταλίκα τους βγήκε ξινό...

Το σεξ στη νταλίκα τους βγήκε ξινό...Το ζευγάρι που θέλησε να εκπληρώσει την ερωτική του φαντασίωση υπολόγιζε χωρίς τον ιδιοκτήτη της νταλίκας...
Tο περιστατικό συνέβη στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι από τη ΔΕΗ.



"Έφυγε" σε τροχαίο δυστύχημα ο Αντεφέμι!

"Έφυγε" σε τροχαίο δυστύχημα ο Αντεφέμι!Μία είδηση-σοκ για την Ξάνθη και τους Έλληνες φιλάθλους καθώς το πρωί της Μ. Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι!

Όσοι πίνετε για να ξεχάσετε, κάνετε λάθος…

Όσοι έχετε προβλήματα και το «ρίχνετε» στο ποτό για να ξεχαστείτε, τότε κάνετε μέγα σφάλμα. Επιστημονική μελέτη , που διενεργήθηκε από το Waggoner Center for Alcohol and Addiction Research του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, απέδειξε πως  η κατανάλωση αλκοόλ βοηθά τη μνήμη.

Ο Ερντογάν θέλει να κάνει την Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα

Φήμες ότι ο Ερντογάν σκέφτεται να μεταφέρει τη τουρκική πρωτεύουσα από την Άγκυρα στη Κωνσταντινούπολη!Η συζήτηση που ξεκίνησε έχει να κάνει με την ανακοίνωση του τούρκου πρωθυπουργού για τη περιφερειακή διχοτόμηση της Πόλης, σε Ευρωπαϊκή και σε Ανατολική.

Αν έχεις τύχη διάβενε!!!

«Εγώ δεν φοράω στρινγκάκια»

Την τιμωρία του περιμένει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος με κάθε τρόπο φώναζε στην πρωινή εκπομπή του Alter ότι ό,τι και αν γίνεται «κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει».

TO ΦΙΛΑΝΔΙΚΟ ΛΑΟΣ 20% ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΕΔΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΛ ΠΙΠΙ;

Έκανε το κόμμα των «Αληθινών Φινλανδών» τρίτη πολιτική δύναμη στη Φινλανδία, προσελκύοντας μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος....




Σοκ από την αστυνομία: "Να μην κυκλοφορούν μόνες γυναίκες"!

Εντύπωση προκαλεί ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ., η οποία συμβουλεύει – προειδοποιεί τις γυναίκες να μην βγαίνουν μόνες με τα πόδια μετά την δύση του ηλίου!Την ώρα,  που ....




Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ενοικίου

Από σήμερα οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου του 2009 θα μπορούν να καταθέτουν αποκλειστικά στα ΚΕΠ τις αιτήσεις τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Το πρόγραμμα αφορά 150.000 δικαιούχους οι οποίοι μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και τα ΚΕΠ για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.Το γενικό εισοδηματικό κριτήριο παραμένει το ίδιο, δηλαδή μέχρι 12.000 ευρώ το χρόνο. Το κονδύλι ωστόσο θα μειωθεί στο μισό, από 220 εκατομμύρια ευρώ το 2008, στα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Αντωνάκη ήσουν τρέλα κι ευχαριστούμε!

Το ρολόι έδειχνε 18:19. Ήταν η στιγμή που ο Αντώνης Νικοπολίδης έμπαινε για τελευταία φορά στο Καραϊσκάκη για προθέρμανση. Όσοι βρισκόντουσαν στο γήπεδο, σηκώθηκαν και τον χειροκρότησαν.

Νέο μισθολόγιο και νέο σύστημα προαγωγών στο Δημόσιο

Τη σύνδεση του νέου μισθολογίου με το νέο σύστημα προαγωγών στο Δημόσιο προανήγγειλε με δήλωση του στο «Βήμα» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επισημαίνει ότι η αντικειμενική αξιολόγηση θα γίνει η βάση του νέου μισθολογίου.