Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Στο θέατρο η Μανωλίδου;

Ρόλο στη θεατρική παράσταση Miss Shaigon φαίνεται πως θα πάρε η μπουμπούκα μετά από πρόταση της κ. Μιμής Ντενίση.Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες όταν οι δύο κυρίες συνατήθηκαν για καφεδάκι και μίλησαν για την πιθανή συνεργασία τους. Η “αγαπημένη” του κ. Λαζόπουλου, Ντενίση της πρότεινε να της γράψει μουσική ή να διευθύνει τη ζωντανή ορχήστρα που θα έχει το μιούζικαλ.

Χανιά: Ποτέ δεν είναι αργά - 90χρονος γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο!

Όπως λέει ο ίδιος εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής: «Είμαι απόφοιτος Δημοτικού, το μόνο Πανεπιστήμιο που τελείωσα είναι αυτό της... ζωής. 'Όταν τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο Φρε ήμουν ένας από τους καλύτερους μαθητές.

Ο πρωθυπουργός δέχεται επίθεση στο...facebook

Μετά το Βερολίνο και τις φραστικές επιθέσεις από τους φοιτητές, τώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός δέχεται και διαδικτυακή επίθεση.
Στην προσωπική σελίδα, που διατηρεί στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, facebook, γίνεται δέκτης αρνητικών σχολίων από διάφορους χρήστες.

Έπαιξε μπουνιές με τον Φραντζ ο Τζαβέλλας!

Όπως αναφέρουν τα Γερμανικά ΜΜΕ , ο Φραντζ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Τζαβέλλα ο οποίος απάντησε με γροθιά στο στήθος. Ο Γερμανός αμυντικός ανταπέδωσε και η κατάσταση ξέφυγε μέχρι την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.Το θέμα δεν τελείωσε εκεί αφού ο Τζαβέλλας λίγο αργότερα έστειλε με δύναμη τη μπάλα προς το μέρος του Φραντζ και ο Γερμανός κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.Ο Σκίμπε τους έστειλε μετά από λίγο στα αποδυτήρια ενώ με δηλώσεις του τόνισε:
"Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν ειδικά όταν παίζεις σε περιορισμένο χώρο. Το πρόβλημα είναι πως ο Τζαβέλλας δεν υποχωρεί και γι’ αυτό το λόγο συχνά δέχεται κίτρινες και κόκκινες κάρτες".


 

Προσοχή στα e-mails σας! Ηλεκτρονική απάτη με την τραγωδία της Ιαπωνίας

Ως άλλα θύματα της τραγωδίας στην Ιαπωνία ασυνείδητοι απατεώνες δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλευτούν το γεγονός και σκέφτηκαν έναν "πανέξυπνο" τρόπο για να θησαυρίσουν.

"Κρυφό Σχολείο"

politiki-geliografia

Βίντεο - σοκ: Εν ψυχρώ εκτέλεση διαδηλωτή στο Μπαχρέιν

Ένα συγκλονιστικό video κάνει τον γύρο του διαδικτύου που αποτυπώνει την ωμότητα και τη σκληρότητα με την οποία οι δυνάμεις ασφαλείας του Μπαχρέιν αντιμετωπίζουν τους εκατοντάδες διαδηλωτές.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ έναν διαδηλωτή, ο οποίος πέφτει νεκρός στο έδαφος.Οι άνδρες των δυνάμεων καταστολής περικύκλωσαν τους διαδηλωτές και έκαναν χρήση δεκάδων δακρυγόνων εναντίον των διαδηλωτών που είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία αυτή από τις 19 Φεβρουαρίου διεκδικώντας μεταρρυθμίσεις.

Το μωρό... δεν υπάρχει!!

Οι συγχωνεύσεις αλλάζουν τον χάρτη της απασχόλησης στα σχολεία

Αλλάζει ο χάρτης της απασχόλησης των εκπαιδευτικών, καθώς µετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις κλείνουν 1.056 σχολικές µονάδες. Σύµφωνα µε το υπουργείο, από τα 16.000 σχολεία σε όλη τη χώρα συνενώνονται 1.933 σε 877, εκ των οποίων τα 1.523 αφορούν την Πρωτοβάθµια και τα 410 τη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση.

online ο GEORGE MICHAEL?




















Βρήκαν πέντε για το email-μαϊμού

Ενας ψαράς από το Μεσολόγγι, ένας φανοποιός από τα Χανιά, ένας ελεύθερος επαγγελµατίας από την Αθήνα και δύο ακόµη άτοµα αγνώστων λοιπόν στοιχείων βρίσκονται στο στόχαστρο της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος προκειµένου να διαπιστωθεί ποιος από αυτούς αποτελεί τον συντάκτη του email της χρεοκοπίας.

VIDEO:Η Καφρίλα δεν έχει χρώμα!!!

Προσέξτε στο 12 δευτερόλεπτο τον οπαδό που πετάει τη φωτοβολίδα στους παίχτες της ΑΕΚ!!!

«Εμφύλιος» στην Τούμπα!

Το μαρτύριο για τον ΠΑΟΚ δεν τέλειωσε με τη λήξη! Υπήρξε και συνέχεια μετά, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες σε… ομοϊδεάτες τους με βρισιές εκατέρωθεν!

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο!

Κάτοικοι της Κερατέας κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα στα Καλύβια όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με τη σύζυγό του και κάποιους φίλους. Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι πέταξαν γιαούρτια στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ενώ τον
αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα. Διμοιρία των ΜΑΤ προστάτευσε τον Θ. Πάγκαλο, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε και τις απόψεις του για τον ΧΥΤΑ.