Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Κώστας Καραφώτης - Μόνο Ένα Φιλί (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Απάτη 300 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ! - ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

Ζημιά που ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ, υπέστη το ΙΚΑ, από απάτη «μαμούθ», η οποία αποκαλύφθηκε από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής μετά από δώδεκα μηνύσεις που υπέβαλε ο διοικητής του Ιδρύματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mαλλιά κουβάρια Αντώνης-Υβόννη!


Μαλλιά κουβάρια έγιναν πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO:Αυτή είναι η CLS 63 AMG

Ένα από τα εντυπωσιακότερα, ακριβότερα και ισχυρότερα μοντέλα της Mercedes, η CLS 63 AMG σε μερικούς μήνες θα είναι διαθέσιμη στην εγχώρια αγορά. Στη γερμανική αγορά οι τιμές του αυτοκινήτου ξεκινούν από τα 115.846,50 ευρώ.


NEWSBEAST.GR
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος στη Νότια Αφρική

Στη Νότια Αφρική οι πλημμύρες έχουν προκαλέσει το θάνατο ή την εξαφάνιση τουλάχιστον 40 ανθρώπων και στη Μοζαμβίκη οι νεκροί έχουν φτάσει τους δέκα.

Η Κιμ Καρντάσιαν τα δίνει όλα !!!

 Κιμ Καρνάσιαν πρόσφατα ανέβασε στο Twitter της μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της, καθώς όπως λέει η ίδια δεν νιώθει αρκετά σέξι.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παπανδρέου ο Αντικαπνιστής!!!

Άστραψε και βρόντηξε ο πρωθυπουργός σε σύσκεψη που είχε στη Βουλή με τον υπουργό Υγείας με αφορμή τις προτάσεις για τροποποιήσεις στο νόμο περί καπνίσματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνάρας THE BEST..!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ, Queens - N.Y.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!

Αίγυπτος: Αυτοπυρπολήθηκε δημόσια μπροστά στη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση

Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σήμερα μπροστά από τη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση στο Κάιρο, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων κοινοβουλευτική πηγή, μία πράξη που θυμίζει την ενέργεια του νεαρού Τυνήσιου που πυροδότησε την εξέγερση στην Τυνησία.

VIDEO: Ο άνθρωπος του Νεάτερνταλ... Master Chef

Ένα αντρίκιο συγνώμη......

Ως άνδρας των ΜΑΤ που βρέθηκα στη Πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα και που παρά τη θέλησή μου, το θρησκευτικό μου ιδεώδες και το εθνικό μου φρόνημα,δέχθηκα και υποχρώθηκα σε εντολές άνωθεν να ανέβω τα σκαλιά του ναού και να γίνουν όσα όλοι οι Ελληνες είδαν...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Αρνητική εισήγηση για μονιμοποίηση συμβασιούχων!

Αρνητική αναμένεται ότι θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου η εισήγηση του αρεοπαγίτη Ανδρέα Δουλγεράκη στο αίτημα συμβασιούχων καθαριστριών του ΟΠΑΠ το διάστημα 1991 - 1998 για μονιμοποίηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλεργία στο δικό τους σπέρμα έχουν οι άνδρες

Ένα μυστηριώδες σύνδρομο, το οποίο προκαλεί σε μερικούς άνδρες μια ασθένεια σαν τη γρίπη μετά από ένα οργασμό, μπορεί να οφείλεται στο ότι παθαίνουν αλλεργία στο ίδιο το σπέρμα τους, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική μελέτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Η ΝΑΟΜΙ !!!!!!

Καιρό είχε να εμφανιστεί στο προσκήνιο η Ναόμι Κάμπελ αλλά το έκανε με τρόπο εμφατικό αφού δεν δίστασε να μας αποδείξει ότι δεν την έχει αγγίξει ο χρόνος!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Είσαι όμορφος; Είσαι και έξυπνος! Αυτά τα 2 πάνε τελικά μαζί

Πρόκειται για μια έρευνα ενός ιαπωνικής καταγωγής ερευνητή της Σχολής Οικονομικών του Λονδίνου, ο οποίος....

Επτά σημάδια… θυμού!!

Ο καθηγητής ψυχολογίας του Duke University Medical Center, δρ Redford Williams, αναφέρει 7 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος εμφανίζει «υπερφόρτωση».

Mας έπιασε κορόϊδα ο Ολυμπιακός!!

Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Μπερνάρ Καϊασό –μέσω συνέντευξής του στον Ελεύθερο Τύπο- έδειξε την πικρία του για την συμφωνία που έκανε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό......

Τρίκαλα: Δεν θα μείνει ατιμώρητος ο 17χρονος βασανιστής ζώων που ανέβαζε στο Facebook ανατριχιαστικά βίντεο

 Ανήλικος δράστης ανέβαζε στην προσωπική του σελίδα σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο βασανισμού κατοικίδιων ζώων προκαλώντας τον διεθνή αποτροπιασμό.

Σε σταθερή σχέση ο Καβαλιέρε!

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε σήμερα ότι αφού πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο βρίσκεται σε μία σταθερή σχέση.

Τέλος Εποχής στη Τυνησία!

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης της Τυνησίας........

Παραιτήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης!

Παραιτήθηκε από μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Ηλίας Ψινάκης.

Τεμάχισαν άλογο στην Πάρο!

Την περασμένη εβδομάδα, ένας αγρότης στην Πάρο, που μένει στην περιοχή Μάρμαρα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το άλογο που είχε εξαφανίστηκε.

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ !!!!!

Είναι απίστευτο αλλά συνέβη στο ελληνικό κοινοβούλιο! Δεν ενέκριναν την άρση ασυλίας για βουλευτή που έχτιζε χωρίς οικοδομική άδεια, δεν ενέκριναν την άρση της ασυλίας για βουλευτή, που παρανόμησε, όσο κατείχε κυβερνητική θέση την ώρα που οι ίδιοι διαφημίζουν ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.
EINAI AMETANOHTOI.TOYS XREIAZETAI BREGMENH SANIDA.

ανώνυμος

Τα "κοπρόσκυλα" του Πάγκαλου!

«Τα δώδεκα κοπρόσκυλα που φυλάνε εκείνον, τη γυναίκα και τα παιδιά του δεν τα υπολόγισε ο κύριος Πάγκαλος όταν άνοιγε το στόμα του;»

Πλευρικά τα διόδια στο Κλειδί Ημαθίας

Στο Κλειδί θα μεταφερθούν τα διόδια του Αιγίνιου,θα είναι πλευρικά και θα αφορούν τις μετακινήσεις από την Αθήνα προς Βέροια και Κοζάνη, και από Βέροια προς Πιερία.... 

NASA: Μπροστά στην ανακάλυψη του “διδύμου” της Γης

Τον πρώτο βραχώδη πλανήτη εκτός του ηλιακού μας συστήματος ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε η NASA, ο οποίος έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης.

Χολίδης :”Έχω πέσει στα πατώματα”

Ο Χρήστος Χολίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τους έρωτες που έχει ζήσει και αν έχει πέσει στα πατώματα για μια γυναίκα
newsbomb.gr

Ντου «καπετάνιου» στα μπουθ! - ΖΟΡΙΑ "ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ" Ε;;;;;

Όσοι απορήσατε γιατί μετά το πέναλτι του Σισέ η μετάδοση της Nova διακόπηκε για λίγα λεπτά, υπάρχει εξήγηση και λέγεται… Γιώργος Βαρδινογιάννης! Η θέση του καναλιού και του Στυλιάδη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι ωραίοι-ες έχουν περισσότερο μυαλό σύμφωνα με μελέτες

Οι όμορφοι άντρες και οι όμορφες γυναίκες είθισται να θεωρούνται ότι είναι τυχεροί στη ζωή τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έξω φρενών ο Καρατζαφέρης για έναν... βαψομαλλιά!

Με μια οργισμένη ανακοίνωση αντέδρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας....

Τραγωδία με το μωρό μίας μητέρας 14 ετών στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ προκάλεσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 5 μηνών, που βρέθηκε νεκρό στο κρεβατάκι του και μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στα επείγοντα περιστατικά.

Ομηρία 40 εμπόρων μέσα σε λεωφορείο στην Ξάνθη

Ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά περιστατικά χρονικά γεγονός συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής λίγο έξω από την Ξάνθη, όταν πραγματοποιήθηκε ομηρία 40 εμπόρων και επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης μέσα στο λεωφορείο που τους μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη.

Έρευνα - σοκ για το κάπνισμα

Οι πρώτες εισπνοές καπνού από έναν καπνιστή προκαλούν μέσα σε μερικά λεπτά βλάβες σε γενετικό επίπεδο, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.

Ποιος δήμαρχος έγινε καπνός σε μπλόκο της Τροχαίας για να γλιτώσει το αλκοτέστ;


Κυνηγητό με τις αρχές αποφάσισε να παίξει δήμαρχος της Ηλείας όταν το έσκασε από έλεγχο της Τροχαίας για να αποφύγει το αλκοτέστ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ