Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Mαλλιά κουβάρια Αντώνης-Υβόννη!


Μαλλιά κουβάρια έγιναν πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιτία αποτέλεσε η παρουσία του μοντέλου στο πριβέ πάρτι που οργάνωσε προς τιμή του Μουτασίμ Καντάφι Κύπριος επιχειρηματίας σε έπαυλη στη Βούλα, αλλά και το ραντεβού της Κροάτας καλλονής μαζί του, την επομένη μέρα, σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας.
Ο τραγουδιστής θεωρώντας πως το μοντέλο με τη στάση του δίνει τροφή για εις βάρος του σχόλια, ξέσπασε απαιτώντας της να είναι πιο διακριτική, εάν θέλει να εξακολουθήσει να βρίσκετε στο πλευρό του.
Η Μπόσνιακ μαζί με την Σύλβια Παπαδάκη, αλλά και τη Βάλλια Κακούτη επιλέχτηκαν από τον Κύπριο για να ομορφύνουν με την παρουσία τους το πάρτι.
Μάλιστα, όπως λέγεται, τις έκλεισε μέσω του πρακτορείου τους έναντι πολλών ευρώ.
Αν και ο Ρέμος γνωρίζει καλά πως το celebrity είναι κομμάτι της δουλειάς της αγαπημένης του, στράβωσε ακούγοντας πως ο Καντάφι είναι ξετρελαμένος μαζί της. Ωστόσο ενοχλήθηκε ακόμα περισσότερο, όταν εκείνη δέχτηκε την πρότασή του για απογευματινή σαμπάνια και εμφανίστηκαν να τα πίνουν μαζί ώρες στα μέρη που συχνάζει ο Αντώνης.
Φήμες θέλουν τις φιτιλιές στον καλλιτέχνη να ανάβει επιχειρηματίας διπλανού μαγαζιού, ο οποίος του άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της Μπόσνιακ με τον Λίβυο, αλλά και για τα όσα ακούγονται για την ανοχή του ίδιου, κάνοντάς τον πυρ και μανία, με συνέπεια ο καβγάς να μην αργήσει να ξεσπάσει.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, αν και η κοπέλα προσπάθησε να του δώσει εξηγήσεις έχοντας στο πλευρό της και τη φίλη της Βάλλια Κακούτη που ήταν κι εκείνη παρούσα στη γιορτή, ο Ρέμος ανένδοτος της έθεσε όρους, ζητώντας της παράλληλα χρόνο να επανεξετάσει τα της σχέσης τους.
Μάλιστα ο τραγουδιστής άρχισε να περνά όλο του το χρόνο με τους φίλους του, μέχρι που ένα τραγικό γεγονός, ο θάνατος ενός αγαπημένου του προσώπου έγινε η αφορμή να ξανασμίξουν με το μοντέλο, χωρίς όμως τα σύννεφα να έχουν φύγει εντελώς από πάνω τους.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου