Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ!ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ 2.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΤΕ?

Την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στην οικονομική κρίση, τη στιγμή που οι θέσεις εργασίας είναι δυσεύρετες και το μηνιαίο εισοόδημα μειώνεται με ταχύτητες που δεν ελέγχουμε...
 φαίνεται πως οι Αφγανοί λαθρομετανάστες...
 
 

Καφρίλα και οπαδικός τύπος!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!!!!
ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ!!!!
                                 Ν Τ Ρ Ο Π Η  Σ Α Σ !!!!!!!!!!!

Ζευγάρι χάκερ έσπασε κωδικούς αξίας 5.000.000 ευρώ

Στοιχεία εκατοντάδων χιλιάδων επαγγελματιών και πολιτών -η αξία των οποίων ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ, είχε κλέψει από πασίγνωστη ελληνική ηλεκτρονική σελίδα ένα ζευγάρι χάκερ ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να τα πουλήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο νεαρός χάκερ έχει ήδη συλληφθεί, ενώ η νεαρή φίλη του αναζητείται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Κοζάνη: Αυτοκτόνησε λόγω χρεών την ώρα που κοιμόταν η γυναίκα και το μικρό του παιδί!

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας. Ένας 27χρονος άντρας, κάτοικος Νεάπολης, με καταγωγή από χωριό της περιοχής έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του σε υπόγειο διώροφης οικοδομής της πόλης, με κυνηγετική καραμπίνα!Όλα δείχνουν πως οι λόγοι έχουν να κάνουν με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ να σημειωθεί πως στην ίδια οικοδομή έμενε ο ίδιος με τη σύζυγο και το μικρό παιδί του, καθώς και η οικογένεια του πεθερού του.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο αυτόχειρας φαίνεται να έχει αφήσει και ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην τραγική αυτή πράξη…

Τι ζητάει ένας Πράσινος στο Κόκκινο Λιμάνι;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπήρξε ένας καταξιωμένος Ισπανός ποδοσφαιριστής και, σήμερα, πολυσυζητημένος προπονητής του Ολυμπιακού. Είναι ειρωνεία, όμως, της τύχης να είσαι προπονητής σε μία κατακόκκινη ομάδα (με ιδιαίτερη αλλεργία προς οτιδήποτε πράσινο) και να σε λένε Valverde (μτφ:πράσινη κοιλάδα> Βαλ: κοιλάδα + Βέρδε: πράσινο).

Το Πετρέλαιο και η κρίση στην Ελλάδα!

Πιστεύετε ότι το πετρέλαιο δεν έχει να κάνει με την κρίση στην Ελλάδα; Αν ναι, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.Στο γράφημα αυτό δίνεται η εξάρτηση από το πετρέλαιο των χωρών της ΕΕ (κυρίως για τις μεταφορές, και ιδιαίτερα τις δημόσιες) εξαιρώντας το Λουξεμβούργο, την Κύπρο και την Μάλτα.Η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση με 58% εξάρτηση, ακολουθούν η Ιρλανδία και η Πορτογαλία με 55%, μετά η Ισπανία με 48% και η Ιταλία με 46%. Η σύμπτωση της σειράς των τριών πρώτων χωρών με την σειρά έντασης στον μηχανισμό της ΕΕ είναι εκπληκτική και δεν μπορεί να είναι τυχαία.
 http://center24.blogspot.com/2011/04/blog-post_4941.html#ixzz1JxKA2oC8

Aχ Ελλάδα.....!!!!

Η Διαμαντοπούλου διέγραψε πρόστιμο σε τζαμί! - ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Τα εύσημα στην υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου απονέμει  το περιοδικό «Αζινλίκτσα»  της Τουρκίας, επειδή διέγραψε το πρόστιμο που επεβλήθη για την παράνομη ανέγερση τζαμιού στη Σμίνθη της Ξάνθης.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Θεσσαλονίκη

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με τον λυρικό, απέριττο τρόπο του, μας ξεναγεί στα βάθη της ψυχής, για δύο βραδιές μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στη Γαία Live στη Θεσσαλονίκη, τη Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη για δύο πραγματικά ιδιαίτερες βραδιές.

Νόμιμη η απόλυση χωρίς αποζημίωση λόγω facebook

Οι επισκέψεις στο Facebook και σε άλλες ιστοσελίδες που δεν έχουν παραγωγικό ρόλο στην εργασία, αποτελούν νόμιμο λόγο απόλυσης και μάλιστα δίχως αποζημίωση, σύμφωνα με το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Πρώην αστυνομικός από τα Τρίκαλα ομολόγησε ότι αποπλάνησε 14χρονη!

Ο πρώην αστυνομικός που ασχολιόταν με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα το Tae Kwon Do, έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή Πάνορμος και εργαζόταν ως ταξιτζής.