Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πλατύ Ημαθίας: Oι κάτοικοι αντιδρούν στο κλείσιμο της διάβασης του ΟΣΕ!

Αύριο, στις 10 τι πρωί, οι κάτοικοι του Πλατέος προβαίνουν σε συμβολική κατάληψη του Σιδηροδρομικού σταθμού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το επικείμενο κλείσιμο της κεντρικής διάβασης του χωριού.Η διάβαση αυτή έκλεισε με μια ξαφνική απόφαση του ΟΣΕ την Μ. Πέμπτη, αλλά την επόμενη μέρα άνοιξε, για τις μέρες του Πάσχα. Τώρα ο ΟΣΕ ετοιμάζεται να την ξανακλείσει, κάτι που προκαλεί έντονες αντιδράσεις με πρώτη αυτή της συμβολικής κατάληψης του σιδηροδρομικού σταθμού
paraplanitikos

Nάουσα: Παιδί κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από φωτοβολίδα!

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων - Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του 10χρονου παιδιού... Παλεύουν οι γιατροί του νοσοκομείου “Αγιος Δημητριος” στη Θεσσαλονίκη για να σώσουν την όραση στο ένα μάτι 10χρονου από χωριό της Νάουσας που..
 τραυματίστηκε το βράδυ της Ανάστασης από βεγγαλικά.

Nokia: Περικοπή 4.000 θέσεων εργασίας

Η Nokia, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, ανακοίνωσε απολύσεις 4.000 εργαζομένων και θα μεταφέρει άλλους 3.000 εργαζόμενους στην Accenture στο πλαίσιο ενός σχεδίου μείωσης των ετήσιων εξόδων κατά 1 δισ. ευρώ.Το πρόγραμμα των περικοπών θα αρχίσει να υλοποιείται από το 2012.Η Nokia έχει δει το μερίδιό της στην αγορά των "smartphones" να συρρικνώνεται τα τελευταία χρόνια, καθώς συνεχίζει να χάνει έδαφος έναντι της Apple και άλλων εταιρειών.Σημειώνεται ότι στόχος της Nokia είναι να μεταφέρει τις επιχειρήσεις symbian software στην Accenture, η οποία θα παρέχει εφεξής υπηρεσίες software για κινητά τηλέφωνα.
madata.gr

Κάντε "κλικ" για το χαμόγελο του παιδιού!!

Μία σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια που ξεκίνησαν οι φοιτητές και όλοι οι συμμετέχοντες του Unileague (του Πανελλήνιου Αθλητικού Θεσμού Φοιτητών & Σπουδαστών) φτάνει το Σάββατο 30/4 στο τέλος της. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ! Αρκεί όσοι έχετε facebook να μπείτε εδώ:http://www.facebook.com/unileague.gr και να κάνετε LIKE στο group του Unileague και η διοργάνωση θα χαρίσει 0,10€ για κάθε δικό σας LIKE. Βοηθήστε ώστε να χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και σταθείτε στο πλευρό των Φοιτητών που κάνουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια. »

Mία πόλη που θέλει πυρηνικά απόβλητα!

Mία πόλη που θέλει πυρηνικά απόβλητα!Θα θέλατε η πόλη σας να φιλοξενήσει, έναντι αντιτίμου, 12.000 τόνους ραδιενεργών αποβλήτων; ΄

Έρχονται ηλεκτρονικά γυαλιά οράσεως

Πρόκειται για επανάσταση στο πεδίο των οπτικών, καθώς μοιάζουν με συμβατικά γυαλιά οράσεως, όμως στην πραγματικότητα είναι ηλεκτρονικά και φιλοδοξούν να στείλουν στον κάλαθο των αχρήστων τα πολυεστιακά, συμβατικά γυαλιά, τα οποία αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται να συνηθίσουν.

"Ρατσιστές οι Κύπριοι!"

"Ρατσιστές οι Κύπριοι!"Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για το πέρασμά του από την Κύπρο ο Χρήστος Πατσατζόγλου.
«Πήγα, δεν πέτυχα, δεν έμεινα εγώ ευχαριστημένος, δεν έμειναν κι εκείνοι ευχαριστημένοι, λήξαμε τη συνεργασία.

30 χρηματιστές θα καταθέσουν για το e-mail

Περίπου 30 άτομα από τον ελληνικό χρηματιστηριακό χώρο αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν για το επίμαχο ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη στις 20 Απριλίου και ανέφερε ότι επρόκειτο να ανακοινωθεί αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέσα στο Πάσχα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στην αγορά.

Ο εκατομμυριούχος της Βουλής!

Η Τύχη χαμογέλασε φαρδιά πλατιά στον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Βαΐτση Αποστολάτο.

Κ α λ η μ έ ρ α !!!!!