Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σαμαράς: Ο Παπανδρέου να "τραβήξει το αυτί" Ραγκούση!

Να τραβήξει το αυτί του… Γιάννη Ραγκούση ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ από τον πρωθυπουργό, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο της Ξάνθης.

Η γελοιογραφία της ημέρας!!

Βανδαλισμοί με χιτλερικά συνθήματα σε σχολείο της Μόσχας

Βανδαλισμοί με χιτλερικά συνθήματα σε σχολείο της ΜόσχαςΆγνωστοι ζωγράφισαν σβάστικες και έγραψαν ναζιστικά συνθήματα στα παράθυρα και τους τοίχους σχολείου στη Μόσχα.

Τρίκαλα: Πρώην αστυνομικός βρέθηκε απαγχονισμένος από τη σύζυγό του

Πρώην αστυνομικός, τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούταν στο χώρο των επιχειρήσεων έφυγε αφήνοντας πίσω του δύο ορφανές κόρες.

Νερέιδα Γκαγιάρδο - Ο L E !!!!!

Η 28χρονη Ισπανίδα που διατηρούσε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλώνει φανατική οπαδός μάλιστα της Μπαρτσελόνα: «Ποτέ δεν ήμουν Ρεάλ. Υποστήριζα κάποια στιγμή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τώρα είμαι με την Μπαρτσελόνα
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

"Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα" - Χάνει και άλλο χρόνο η κυβέρνηση - Μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν τα μέτρα

Η ανετοιμότητα ή ο φόβος της κυβέρνησης φάνηκαν σε όλο τους το μεγαλείο με το άκουσμα της εισήγησης του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Εκ νέου εκλογές στον Δήμο Γρεβενών

Ακυρώθηκαν, με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης, οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 στο Δήμο Γρεβενών.Ο Δήμαρχος, Δημοσθένης Κουπτσίδης, εξέφρασε τη βούλησή του να διεκδικήσει ξανά τη λαϊκή εντολή και γνωστοποίησε ότι δεν θα στραφεί κατά της δικαστικής απόφασης.

«Ερνέστο, εσύ το αφεντικό»

Η ανησυχία του Βαλβέρδε πριν το ραντεβού της Πέμπτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ουσιαστικά μία. Την απόφασή του την είχε πάρει εδώ και μέρες και το οικογενειακό πρόβλημα είχε ξεπεραστεί.

Ο εφοριακός με τα 2 εκ. βρέθηκε.......στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!!

O εφοριακός με τα 2 εκ. ευρώ που αναζητούσε χθες όλη… η Ελλάδα, βρέθηκε στη 2η Ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοριακός μεταφέρθηκε εκεί σε άσχημη κατάσταση χθες μετά τη...

Καρκινογόνος ουσία στις κάψουλες του εσπρέσο

Ο καφές που φτιάχνεται σε μηχάνημα με κάψουλες, περιέχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από φουράνιο –ένα τοξικό, καρκινογόνο συστατικό- από αυτόν που φτιάχνουν οι απλές καφετιέρες. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις βρέθηκαν στις κάψουλες του εσπρέσο.

Α.Τ.Ι.Α. πάνω από τη Fukushima;

Αναστάτωση έχει προκαλέσει video του ιαπωνικού ειδησεογραφικού δικτύου NHK που εμφανίζει την υπέρπτηση ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου πάνω από το κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima.

zougla.gr

Μεγάλη Παρασκευή για το υπουργικό και τον λαό: Νέα μέτρα

Στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο για τα νέα μέτρα, ύψους 23 δισ. ευρώ, της περιόδου 2012 – 2015.