Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Συνήγορος του Πολίτη: Η κρίση παραλύει τη δημόσια διοίκηση

Σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό έγινε «μπαταχτσής» και ανοργάνωτο  το Δημόσιο στη χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δείτε τι κορμί χαίρεται ο Ronaldo...!

Η Irina, κάθε φορά μας τρελαίνει, αλλά αυτή τη φορά, πραγματικά ξεπερνά κάθε μας προσδοκία...! Ποζάρει αισθησιακά μπροστά στον φωτογρααφικό φακό, και τα δίνει όλα για χάρη μας..! Απολαύστε την..!
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ....












Λεφτά στοπ σε 405 οργανισμούς

«Μαχαίρι» θα κόβονται οι κρατικές επιχορηγήσεις σε ΟΤΑ, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, πανεπιστημιακά ιδρύματα και γενικότερα σε όλα τα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ τα οποία δεν αποστέλλουν κάθε μήνα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναλυτικές καταστάσεις με τα οικονομικά τους στοιχεία

Η γελιογραφία της ημέρας

Τριάντα επιχειρηματίες ετοιμάζονται να στηρίξουν το Ζαγοράκη

Τριάντα επιχειρηματίες που παρακολουθούν συχνά τον Δικέφαλο από τα επίσημα της Τούμπας ετοιμάζουν την σύσταση ενός φορέα που θα αναλάβει να στηρίξει οικονομικά και διοικητικά την διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Εγκαίνια στη Βέροια η Ντόρα!

Εγκαίνια στη Βέροια η Ντόρα!Τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ημαθίας θα εγκαινιάσει στη Βέροια βρεθεί το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου 2 Απριλίου η Ντόρα Μπακογιάννη. Τα γραφεία του κόμματος θα λειτουργούν στην οδό Βενιζέλου και Αριστοτέλους γωνία και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7.30 μ.μ..
Την Ντόρα Μπακογιάννη θα συνοδεύει και ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, τομεάρχης της ΔΗ.ΣΥ. στην Ημαθία.

«Μου αρέσουν τα πολλά… γκολ»

Της αρέσει ο Μιραλάς, γιατί βάζει πολλά γκολ. Ο λόγος για τη Χρύσα Πουρσανίδου, που θα ήθελε να κάνει σεξ μέσα στο… τέρμα!

Υφασμάτινο κάλυμμα για τη Φουκουσίμα

Τη λήψη νέων μέτρων για να αντιμετωπιστεί η πυρηνική κρίση στο σταθμό της Φουκουσίμα, η μεγαλύτερη που έχει ποτέ σημειωθεί στη χώρα, εξετάζει η Ιαπωνία.

Συνελήφθει ο "θαμνάκιας"

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχουν συλλάβει έναν εκ των δραστών της επίθεσης στον Κύρο Βασσάρα, μετά από επιχείρηση «σκούπα» σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Ραδιο Αρβυλα:Samaramania

Εμπόλεμη ζώνη και πάλι η Κερατέα

Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε η περιοχή της Κερατέας μέχρι το βράδυ της Τρίτης, καθώς εκατοντάδες κάτοικοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να αποτρέψουν τους εκσκαφείς και τα βαρέα οχήματα να απομακρύνουν τα μπάζα που είχαν τοποθετήσει οι κάτοικοι ως πρόχειρα οδοφράγματα στη Λεωφόρο Λαυρίου.