Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Το τέρας με τα 7.000 σκουλαρίκια έβαλε βέρα!

Για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καλυμμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με σχεδόν 7.000 σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι, ακόμα και αν έχει τη σημασία μιας βέρας, δεν αποτελεί ούτε εικαστική παρέμβαση, ούτε πρόσθετο βάρος. Στην περίπτωση της Elaine Davidson όμως, αυτό το ένα, από τα χιλιάδες κοσμήματα που φοράει, έχει για την ίδια την πλέον ξεχωριστή σημασία.

18χρονος χάκερ στους αστυνομικούς: "Πως στην ευχή με βρήκατε;"

Με κάποιο τρόπο πρέπει να ζήσουμε κι εμείς οι χάκερ", ή "οι επιθέσεις στα σάιτ των διεθνών και αμερικάνικων διωκτικών μηχανισμών θα με ανέβαζαν πολλά επίπεδα παραπάνω παγκοσμίως και ταυτόχρονα με εκφράζουν ιδεολογικά", είναι μόνο μερικές από τις ατάκες του 18χρονου Έλληνα χάκερ από τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ο οποίος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο Τσακ Νόρις που όλοι αγαπήσαμε!!

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής Κόναν Ο' Μπράιεν αστειεύτηκε μαζί του κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, στην οποία ήταν καλεσμένος ο Τσακ Νόρις. Από το 2005 μέχρι σήμερα..... τα ανέκδοτα για τον Τσακ Νόρις είναι εκατομμύρια κι εκατοντάδες ιστοσελίδες αφιερώνονται αποκλειστικά στον ηθοποιό που έδερνε τους πάντες στις ταινίες του. Το φαινόμενο «ανέκδοτα για τον Τσακ Νόρις» είναι πλέον πολύ έντονο στην Ελλάδα, και για αυτό τον λόγο σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή.

Άρειος Πάγος: Πράσινο φως για μονιμοποίηση 1.000 συμβασιούχων στον ΟΤΕ

«Πράσινο φως» άναψε το εργατικό τμήμα του Αρείου Πάγου στη μονιμοποίηση των χιλίων περίπου συμβασιούχων του ΟΤΕ, τους οποίους είχε προσλάβει τη διετία 2002-2004, καθώς δικαίωσε συμβασιούχο του τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού, ο οποίος ανήκει πλέον στον ιδιωτικό τομέα.Να σημειωθεί ότι γενικός κανονισμός προσωπικού του ΟΤΕ, ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή με την από 10/6/1999 επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας, δεν επιτρέπει τη μετατροπή των συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.Οι Αρεοπαγίτες, με την υπ’ αριθμ. 816/2011 απόφασή τους, έκριναν ότι για τους συμβασιούχους του ΟΤΕ δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός προσωπικού του ΟΤΕ, αλλά η εργατική νομοθεσία και ειδικά ο Ν. 2112/1920 και η ρήτρα 5 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 1999/70/ΕΚ.