Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σέρρες: Όργιο σε σχολείο!!!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν στα μάτια τους οι υπόλοιποι μαθητές καταγεγραμμένο στο κινητό του φίλου τους, αλλά και ο ίδιος ο διευθυντής...

Παιδική χαρά ο Παναθηναϊκος - "Μάζεψέ με απ' τα ξενύχτια!"

"Μάζεψέ με απ' τα ξενύχτια!"Δεν ήταν μόνο για τον Γκοβού ο χθεσινός εξάψαλμος του Φερέιρα. Το clubbing στην Παιανία έχει πάρει τρελές διαστάσεις τις τελευταίες μέρες! Ποιοι ξενύχτησαν και πού;

30.600 ευρώ ζητά το ΣΔΟΕ από τη Ντούβλη για το ροζ DVD

Στο μάτι του ΣΔΟΕ έχουν μπει οι επίδοξες πορνοστάρ αφού μετά τη Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη κλήθηκε να πληρώσει 30.600 ευρώ για τη ροζ ταινία στην οποία συμμετείχε.

Δικαιώθηκαν οι συμβασιούχοι από τον Αρειο Πάγο

Δημοσιοποιήθηκε το μεσημέρι η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους συμβασιούχους, που τους δικαιώνει απόλυτα. Οι πληροφορίες για την απόφαση έγιναν δεκτές με πανηγυρισμούς από τους εκατοντάδες συμβασιούχους που βρίσκονταν έξω από το κτήριο του ανωτάτου δικαστηρίου, ορισμένοι από τους οποίους ξέσπασαν σε κλάματα χαράς ενώ άλλοι άνοιξαν σαμπάνιες.

Λευτεριά στον Ψωμιάδη - "Μη μασάς Πανίκα"

Οι "Αρβύλα" βρήκαν το δάσκαλό τους!

Μία δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η χτεσινή βραδιά για τους "Ράδιο Αρβύλα". Κάτι που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει -αν δεν το έχει κάνει ήδη- τους υπεύθυνους στον ΑΝΤ1.

Έγιναν "καπνός" 2 εκατ. ευρώ και … ένας εφοριακός!

Επιβεβαιώνει πλήρως, το υπουργείο Οικονομικών, το ρεπορτάζ για τον συναγερμό που έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή την περίεργη "εξαφάνιση" ενός εφοριακού που εργάζεται στην ΚΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών.

Προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους

Μέχρι τις 26 Απριλίου θα πρέπει να στείλουν οι δήμοι τα αιτήματά τους για την έγκριση προσλήψεων προσωπικού ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, που απασχολούνται κυρίως στους τομείς της καθαριότητας, ζητά με εγκύκλιό του ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, ο οποίος ταυτόχρονα κάνει γνωστό ότι οι προσλήψεις αυτές των συμβασιούχων θα είναι υπό την έγκριση της αρμόδιας τριμελούς κυβερνητικής επιτροπής.

Κρίνεται το μέλλον των συμβασιούχων. Αγωνία για την απόφαση

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων ύστερα από την πληροφορία ότι θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη του Αρείου Πάγου σήμερα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 09:00 το πρωί.