Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αίτημα για άρση του ασύλου

18:15  Έκρυθμη η κατάσταση στην Νομική. Έχουν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο ΣΥΝ καλεί τους μετανάστες να αποχωρήσουν.


real.gr

Παππούς ετών 29!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο νεότερος παππούς της Βρετανίας ,πρόκειται να γίνει ένας 29χρονος...

VIDEO:ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΞΑΝΑΑΑΑ!!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ!!
ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΗΣ!!
Δειτε βιντεο

Παραλίγο παρουσιάστρια η Έλενα Ράπτη


Με αφορμή την άρνηση της να συμμετάσχει στο "Dancing with the stars"  λόγω έλλειψης χρόνου, η βουλευτής της Ν.Δ Έλενα Ράπτη αποκάλυψε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση να ασχοληθεί με κάτι τηλεοπτικό.

Αληθηνή Ιστορία: Το ταξίδι της κούκλας!!

Βρέθηκα σε ένα κατάστημα, στο διάδρομο με τα παιχνίδια.
Με την άκρη του ματιού μου, παρατήρησα ένα αγοράκι γύρω στα πέντε, το οποίο κρατούσε μια κούκλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Συνταγή της ημέρας!

Πανακότα με κακάο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Αν τα βρουν, έρχομαι αμέσως!»

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς επανέλαβε ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ δεν εξαρτάται από εκείνον. «Φίλος μου ο Ντάρκο, σπουδαίος ο Μάρκο»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η τσίχλα καταπολεμά τις καούρες

Mελέτες, που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, έχουν δείξει ότι το μάσημα της τσίχλας μπορεί να καταπραΰνει τα συμπτώματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης - της στομαχικής διαταραχής που είναι περισσότερο γνωστή ως «καούρες».

VIDEO: Αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα.....αλλά στα σοβαρά κράτη!

Αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα αντιμετώπισης κατάληψης δημόσιου χώρου και μάλιστα πανεπιστημιακού ιδρύματος σε μια ευνομούμενη πολιτεία..
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ 

Χίος: AΠΙΣΤΕYΤΟ!! Καθόταν για 3 μέρες δίπλα από τη νεκρή μητέρα της!

To θέμα έφερε στο φως το chiospress.gr. Μία ψυχικά άρρωστη 40χρονη στο Πυργί καθόταν δίπλα στο πτώμα της νεκρής μητέρας της.....
 

Ο Πρύτανης στον εισαγγελέα - Η διορία λήγει το μεσημέρι - Oι μετανάστες παραμένουν στη Νομική KAI TO ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Βρέθηκε λύση για την μεταφορά των λαθρομεταναστών σε κτίριο στην Πατησίων έλεγαν όλοι αργά χθες το βράδυ τονίζοντας με έμφαση οτι η κρίση έληξε.
Ωστόσο, σήμερα Πέμπτη.................

Οι μετανάστες και η... Φιλιππινέζα!! (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!)

Αποτελεί ή δεν αποτελεί κατάληψη η εγκατάσταση μεταναστών στη Νομική Σχολή; Ένα παράδειγμα έφερε ο Στέφανος Μάνος για να απαντήσει στον πρόεδρο των Πρυτάνεων Θεοδ. Παπαθεοδώρου ....

Έξι στις 10 γυναίκες ντρέπονται να φάνε μπροστά στο σύντροφό τους


Το 60 % των γυναικών δεν αισθάνονται άνετα να τρώνε μπροστά στο σύντροφό τους, ενώ περίπου οι μισές γυναίκες ντρέπονται όταν γδύνονται μπροστά του, υποστηρίζει μια νέα έρευνα. Ακόμη τέσσερις στις δέκα γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να κάνουν συνεχώς δίαιτα ή ανησυχούν μονίμως για το βάρος τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Χριστοφοράκος αποκαλύπτει για Καραμανλή!!

Δείτε παρακάτω την αποκάλυψη της δεκαετίας: Το παρακάτω, αποτελεί σημείωμα από τα περιβόητα Intelligence Reports από το σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου της SIEMENS, το οποίο είναι αυθεντικότατο (για όσους αναρωτιούνται):
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

COLMAR: Ίσως η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης!

Κολμάρ  είναι πόλη του διαμερίσματος του Άνω Ρήνου της περιφέρειας της Αλσατίας στη βορειοανατολική Γαλλία. Η πόλη βρίσκεται στο Δρόμο του Κρασιού (Route de Vin), αποτελώντας την "πρωτεύουσα" των αλσατικών κρασιών (capitale des vins d'Alsace).
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατάντια….καταφέρανε να δώσουν κτιριακή λύση!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΔΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.
ΜΠΡΑΒΟ!! ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ......

"Eσβησε" η VODAFON τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης από το διαφημιστικό της

Μετά την θύελλα που προκλήθηκε στο διαδίκτυο με την αποκάλυψη ότι σε διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας vodafone εμφανίζεται......

Ζητούν αυτόγραφα από τον σωματοφύλακα του Χίτλερ... - ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!

Περισσότερα από 65 χρόνια από το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου ο τελευταίος επιζών σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ δηλώνει ............

Το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ κάνει.. απόβαση στην Ελλάδα

Τριγμούς στις σχέσεις της Ελλάδας με το σύνολο του αραβικού κόσμου προαναγγέλει με άρθρο του ο Αθανάσιος 'Ελλις με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής όπου αναφέρεται στην φιλο-ισραηλινή πολιτική του Γιωργου Παπανδρέου.

Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές δυο γνωστούς έλληνες ηθοποιούς

Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές δυο πολύ γνωστούς έλληνες ηθοποιούς απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα εργαζόμενος σε εταιρία παραγωγής. Το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει πανικό στους συντελεστές του σήριαλ, οι οποίοι μίλησαν αποκλειστικά στο Starγια το περιστατικό.

Σαν Σήμερα.....!!

1880: Ο εφευρέτης Τόμας Έντισον πατεντάρει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα.
1918: Κάνει πρεμιέρα σε κινηματογράφο της Νέας Υόρκης η πρώτη ταινία με ήρωα τον Ταρζάν, με τίτλο «Ο Ταρζάν των πιθήκων» και πρωταγωνιστή στον Έλμο Λίνκολν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ