Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Δεν είναι πια μαζί!

Έντονες οι φήμες που κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό

Τον τελευταίο καιρό όλο φαίνεται πως ο Γιάννης Κότσιρας και η Ραλλία Χρηστίδου περνούν κρίση στη σχέση τους. Τι κι αν ο Γιάννης Κότσιρας πήρε διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου από τη σύζυγό του για να βρίσκεται στο πλευρό της Ραλλίας.Ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει αλλεργία στον γάμο,αφού αυτή ήταν και η αιτία ....

Φέντερερ και Ναδάλ δωρίζουν 2.5 εκατ. δολάρια

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Στο γκαλά φιλανθρωπίας του ιδρύματος Rafa Nadal, που έγινε στο Cibeles Palace στις 22 Δεκεμβρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας ποζάρουν οι «γίγαντες» του τένις Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ.Στη Μαδρίτη στο δεύτερο αγώνα που δόθηκε μεταξύ τους ο Ναδάλ κέρδισε και ....

Οι καλύτερες χώρες για να βρεις δουλειά το 2011

Εν μέσω οικονομικής κρίσης πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ευκαιρίες εργασίας στο εξωτερικό. Ποιες όμως είναι οι ιδανικότερες χώρες για τον επόμενο χρόνο; Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού Manpower, η Ινδία και η Κίνα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hμαθία:Προκηρύχθηκε το Πρόγραμμα LEADER !

Από την Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε.-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. εξεδόθη η 1η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Kυβέρνηση:Τα κάλαντα μας τα πανε.....αρνί το Πάσχα θα ψήσουνε;

Μια κουβέντα με οποιοδήποτε στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος καταλήγει πάντα με την απορία: «Θα αντέξουμε»;  Οι περισσότεροι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους μια σημαντική όσο και κρίσιμη παράμετρο. Αυτή που αφορά τις αντοχές της κοινωνίας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλήθος πιστών υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα σε Βηθλεέμ και Βατικανό


Με κατάνυξη οι πιστοί ανά τον κόσμο υποδέχονται το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίθεση Ομογενών κατά Καραμανλή στη Γερμανία

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ομογενείς της Γερμανίας επετέθησαν στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τη σύζηγό του Νατάσσα, οι οποία συνταξίδευαν στη Γερμανία με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Βαληνάκη και τη σύζηγό του.

Απείλησε να αυτοκτονήσει μέσα στο δημαρχείο!

«Πάγωσαν»  οι υπάλληλοι Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Νέας Ιωνίας στην Μαγνησία, όταν είδαν μια 55χρονη συμβασιούχο να βγάζει από την τσάντα της ένα πιστόλι, να το στηρίζει στον κρόταφό της και να απειλεί να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ