Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

K α λ η ν ύ χ τ α !!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!! Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

«Κλεφτοπόλεμος» αργά το βράδυ της Δευτέρας στα Εξάρχεια, όπου μαθητές συγκεντρώθηκαν στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 15χρονο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.

"Το νησί" έχει κατακτήσει τις καρδιές μας!

Πολύ καλό το 8ο επεισόδιο της σειράς που κάθε Δευτέρα καθηλώνει τους τηλεθεατές!
Ο αριθμός των χρηστών του facebook που έχουν κάνει like στην ομόνυμη σελίδα. 372.905!!!!
Τελικά υπάρχει και αυτή η τηλεόραση!!! 


Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Τρεις σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι από 18 αεροσκάφη πραγματοποίησαν...




ΠΑΟ: Eξελίξεις για το γήπεδο

Ολοκληρώθηκε η Δημόσια Διαβούλευση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Πλέον στην ΠΑΕ αναμένουν τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Essen Motorshow 2010 β' μέρος.tuning rules!!!

Essen Motorshow 2010 β' μέρος.ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO









Γ. Τσιμιτσέλης: ''Ως σωστός... Έλληνας χρωστάω σε δάνεια"

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την τηλεόραση, τις εκπομπές μαγειρικής, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς.Ο Γιάννης δεν δίστασε να πει ότι φοβάται μην μείνει άνεργος. ''Ναι, φοβάμαι μην μείνω άνεργος. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, πιο πιθανό είναι.....

Να πως ικανοποιούν τις ανάγκες τους οι λαθρομετανάστες...''Με βίαζαν για 4 ώρες 7 Πακιστανοί''!

Την έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα με τα παιδιά της και όταν ήρθε την φυλάκισαν και την εξέδιδαν καθημερινά - Τα παιδιά τα ανάγκαζαν να ζητιανεύουν...

Όπως είπε η 35χρονη στους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, για 4 ώρες την παρέδωσαν σε 7 Πακιστανούς για να έρθει σε σεξουαλική επαφή. Τα 2 μικρά παιδιά τα έβγαζαν να ζητιανεύουν στα φανάρια, παίρνοντάς τους φυσικά όλα τα χρήματα που κέρδιζαν.Οι Ρουμάνοι κακοποιοί, σύμφωνα με το lamiareport, απειλούσαν την 35χρονη για τη ζωή της ίδιας και των παιδιών της. Το μαρτύριο έλαβε τέλος όταν......

Ένας άνδρας κάθε φορά είναι λίγος....Ελισάβετ Καζοπούλου

Στις 9 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η νέα ταινία του cult σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού με τίτλο «Show-Bitch». Τα ονόματα που πρωταγωνιστούν είναι πολλά, εμείς όμως θα σταθούμε στην Ελισάβετ Καζοπούλου.Αν η νεαρή ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται στην ταινία, όπως.....ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΦΩΤΟ

Τύφλα στο μεθύσι ο Γκούτι

Ο Γκούτι έφυγε από τη Ρεάλ με προορισμό την Μπεσίκτας και το έριξε λίγο παραπάνω έξω. Ο Ισπανός μέσος τράκαρε με λεωφορείο, καθώς ήταν μεθυσμένος και οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.
Ο Γκούτι τα ξημερώματα της Δευτέρας οδηγούσε το τζιπ του για 1,5 χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.....


Φονικός χειμώνας !!

Ακόμα πέντε Πολωνοί έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα του Σαββάτου από το κρύο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών από τις αρχές Νοεμβρίου σε 52, όπως δήλωσε το κυβερνητικό κέντρο ασφάλειας. 
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ποιος γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε μέσα από τηλεπαιχνίδι τα σχέδια γάμου του????

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 















Έρχονται μεγάλες αλλαγές!!

Εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο για την υγεία.

Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία κεντρικού φορέα ο οποίος θα μπορεί να είναι ακόμη και ιδιώτης για την διενέργεια των διαγωνισμών και των προμηθειών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόλο που το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή «μετά τις γιορτές», αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο προς διαβούλευση, προκειμένου να σταματήσει η περιρρέουσα «κινδυνολογία» αναφορικά με το τι θα προβλέπει. Διευκρινιζόταν δε, ότι οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων δεν συνιστούν κατάργησή τους. Ο διάλογος για το θέμα των συγχωνεύσεων των νοσοκομείων θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου.

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή επενδυτικών σχεδίων στη δράση digi-content

Ξεκίνησε σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, η ηλεκτρονική υποβολή επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο της δράσης «digi-content» του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Νέα μέθοδος "καίει" τα καρκινικά κύτταρα

Βρετανοί επιστήμονες άρχισαν να εφαρμόζουν μια νέα τεχνική που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, «καίγοντάς» τα με μαγνητικούς παλμούς.Η νέα μέθοδος, που ονομάζεται υπερθερμία και έχει δοκιμαστεί προς το παρόν μόνο σε πειραματόζωα (ποντίκια), αυξάνει τη θερμοκρασία των κακοήθων κυττάρων, μέχρι αυτά να πεθάνουν.Αναλυτικά......


Ποιός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος chef στο Master Chef???

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Ο Κούπερ «καθαρίζει» Κάλβο και Ναφτί

Η δήλωση του Κούπερ για τον Κάλβο («Δεν τον υπολογίζω») σηματοδοτεί τις αποφάσεις του Αργεντίνου για εκκαθάριση στο έμψυχο υλικό του Άρη. Ο Κάλβο μάλον θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ κάτι αντίστοιχο μάλλον θα πρέπει να κάνει και ο Ναφτί, που.....

Πώς πάει η δουλειά;;;

Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση "πώς πάει η δουλειά;"

Φούρναρης : ψίχουλα
Μανάβης: κολοκύθια
Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: μαρασμός
Υφασματέμπορος: πανί με πανί
Ψαράς: ούτε λέπι
Φαρμακοποιός: με το σταγονόμετρο
Ηλεκτρολόγος: δεν βλέπω φως
Υδραυλικός: μούφα η δουλειά
Mηχανικός αυτοκινήτων: στο... ρελαντί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλη πορεία της αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια

Μαζική συμμετοχή στην πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής του Νίκολα Γκρούεφσκι που πραγματοποίησε χθες στα Σκόπια το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM).
Δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης -πάνω από 80.000 σύμφωνα με τους διοργανωτές......





Κατά των περικοπών στον ιδιωτικό τομέα η Ν.Δ.

Κόψτε τις σπατάλες του κράτους
Κατά των περικοπών στον ιδιωτικό τομέα τάχθηκε σήμερα η Νέα Δημοκρατία με δήλωση του εκπροσώπου της, Πάνου Παναγιωτόπουλου.Στη δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι «οι διαρθρωτικές αλλαγές πρέπει να....


Αυτή την απόδραση έπρεπε να τη δει ο Παλαιοκώστας!!

Διαψεύδει ο Βενιζέλος!

Ο υπουργός Άμυνας κατά τον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα περί απολύσεων στο στράτευμα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

«Τμήμα φάντασμα» στο Πάντειο

Η υπουργός Παιδείας επανέλαβε την δέσμευση της για απόλυτη διαφάνεια στα πανεπιστήμια σε εμφάνιση της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Για τον Αλέξη


Μικροεπεισόδια στην Ομόνοια

Στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώνονται μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι, για να συμμετάσχουν στην πορεία μνήμης για τον φόνο του Αλ.Γρηγορόπουλου.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Κάμερες παρακολούθησης στο μπαρ της ακολασίας!

Οι πελάτες ενός μπαρ στο Βόρειο Συγκρότημα της Κέρκυρας πλήρωναν αδρά για να περάσουν λίγες στιγμές απόλαυσης στις αγκαλιές αλλοδαπών γυναικών που πρόσφεραν απλόχερα την «συντροφιά» τους… Δεν φαντάζονταν, όμως, πως ό,τι έκαναν καταγραφόταν με κάθε λεπτομέρεια από τις μικροκάμερες που είχε εγκαταστήσει ο 61χρονος ιδιοκτήτης!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Χαριστέα πες Αλεύρι....η Μπαρτσελόνα σε γυρεύει!!


Ο Άγγελος Χαριστέας μόλις ο Ρεχάγκελ σταμάτησε να ασχολείται μαζί του και να του βρίσκει ομάδες άρχισε τα καραγκιοζιλίκια!!!! Πολύ καλά του απάντησε ο προπονητής του

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Σήμερα το βράδυ στο "Νησί"

Επτά χρόνια μετά, ο πόλεμος έχει τελειώσει και ο Αντώνης επιστρέφει από το αντάρτικο στην Πλάκα. Με προτροπή των γονιών του και της 'Αννας πιάνει δουλειά στα κτήματα των πλούσιων γαιοκτημόνων, των Βανδουλάκηδων. 

Κλειστός ο οδικός άξονας Προμαχώνα - Μπλαγκόεβγκραντ

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τον Νομό Σερρών, καθώς ο οδικός άξονας που συνδέει........
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Κλείνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Από τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι οι δρόμοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης θα κλείσουν σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας. Συγκεκριμένα επηρεάζονται οι δρόμοι: 


Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ.Ντηλ, Βασ.Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ.Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. 

Aνάκληση αυτοκινήτων Suzuki εκτελεί η εταιρεία Σφακιανάκης

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Suzuki, μοντέλα Swift 1.0L, 1.3L και 1.6L, 3θυρα και 5θυρα, εκτελεί η εταιρία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ. με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Οι αγελάδες βγήκαν στους δρόμους...

Δεν  πίστευαν στα μάτια τους οι  κάτοικοι της Σιάτιστας που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της πόλης, όταν βρέθηκαν ξαφνικά περικυκλωμένοι από… αγελάδες!


Ένα ολόκληρο κοπάδι είχε ξεχυθεί στους δρόμους, περπατώντας ήρεμα ανάμεσα στον κόσμο!

Απολύσεις Σχεδιάζει το 36% των Επιχειρήσεων στη Β. Ελλάδα

Η δραματική κατάσταση στην οικονομία φέρνει απολύσεις ακόμα και στην περιφέρεια. Την απαισιοδοξία των επιχειρήσεων της Β. Ελλάδας καταγράφει έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων Interview, στην οποία μόλις το 14% των...
ερωτηθέντων εκτιμά πως η κατάσταση θα βελτιωθεί στο ερχόμενο εξάμηνο. Σύμφωνα με το δείκτη Norhern Greece Business Index 500, που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, μόλις το 7% των επιχειρήσεων δηλώνει πως θα προχωρήσει σε προσλήψεις, ενώ το 36% εκτιμά πως θα προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού τον Ιανουάριο.



Πηγή: Fimotro.gr

ΔΕΙΤΕ!! Τι κάνει ο αθεόφοβος για να κοιμήσει το μώρο!!


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ημαθία: Επιχείρησαν να ‘σηκώσουν’ ΑΤΜ στον Άγ. Γεώργιο

Τα πήραν όλα σβάρνα με το σκαπτικό μηχάνημα και ήταν έτοιμοι να φορτώσουν τη λεία τους, αλλά τους χάλασε τα σχέδια η αστυνομία. Οι δράστες προφανώς....
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Προσφορά του Goldendeals.gr στη Θεσσαλονίκη


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο Τζίμης Πανούσης για ΔΝΤ & πόθεν αίσχος!!!!!

Συνελήφθει ο Mr Spam Mail!!!

Το FBI εντόπισε και συνέλαβε τον Ρώσο που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του 1/3 των spam mail παγκοσμίως.

KANTE ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Νάουσα:Καλύτερα Φυλακή που έχει Τζάμπα Φαγητό!!


«Θα τα κάνουμε λίμπα, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά μας», δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Γ' εργοστάσιο της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝΚΛΩ) στη Νάουσα, Ηλίας Χαρίσης, εκφράζοντας την αποφασιστικότητα όλων των συναδέλφων του να μην περιμένουν με σταυρωμένα χέρια να κάνουν για τρίτη συνεχόμενη φορά Χριστούγεννα απλήρωτοι.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Το πόρισμα για το μεγάλο φαγοπότι!!

Μυστικές συναντήσεις “συγκάλυψης”, προσλήψεις ειδικών για τα οικονομικά που όμως αποσπάστηκαν σε άλλες υπηρεσίες για να παραμείνουν οι διευθυντές, οι οποίοι όμως δεν γνώριζαν το αντικείμενο, παραστατικά σβησμένα με μπλάνκο, ποσά δανείου που δεν κάλυψε ποτέ τις “τρύπες” για τις οποίες δόθηκε και απευθείας αναλήψεις χρημάτων από το ταμείο, αποτελούν σημεία του πορίσματος που ξεγυμνώνουν το αλαλούμ που επικρατούσε στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα Πάριου-Γονίδη

Πρεμιέρα έκανε το νέο νυκτερινό σχήμα με τον Γιάννη Πάριο και τον Σταμάτη Γονίδη την Παρασκευή που μας πέρασε.Το «Fever» στο οποίο εμφανίζονται οι δύο καλλιτέχνες ήταν κατάμεστο από κόσμο που περίμενε......ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes SLK!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ....


Αποπλάνηση ανηλίκου από αλλοδαπό!!!

Αναστάτωση στην κοινωνία της Κορινθίας έχει προκαλέσει η είδηση για τη σύλληψη ενός 37χρονου Ινδού για αποπλάνηση ανηλίκου, την Πέμπτη, στα Εξαμίλια.
Ο 37χρονος κατηγορείται ότι την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία του χωριού, κατέβασε το παντελόνι του και προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα ένα αγόρι 4 ετών.....

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Καμία μείωση στον ιδιωτικό τομέα , εκτός εξαιρέσεων....

Ο κ. Παναγόπουλος, πάντως, επανέλαβε τη θέση του ότι δεν έχει προκύψει συμφωνία με τους εργοδότες παρά μόνο.....




15000 απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Απολύσεις και στις Ένοπλες Δυνάμεις! Περίπου 15000 Επαγγελματίες Οπλίτες κινδυνεύουν να δουν τη πόρτα της εξόδου από τις ΕΔ,με αφορμή την μείωση της δύναμης του Στρατού Ξηράς από τις 90.000 που είναι σήμερα,στις 73.000 που προβλέπει η νέα δομή.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τους έξι

Προθεσμία για την Τρίτη το πρωί έλαβαν για τις απολογίες τους και οι έξι νεαροί κατηγορούμενοι για τρομοκρατική οργάνωση από τον 31ο τακτικό ανακριτή ο οποίος ανέλαβε τη δικογραφία για την υπόθεση.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Καιρός ήταν !! Χιλιάδες στους δρόμους στα Σκόπια!!!

 Γενικός ξεσηκωμός της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜΜεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτικής του Νίκολα Γκρούεφσκι πραγματοποίησε το απόγευμα στα Σκόπια το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM).Δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του κόμματος, διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους των Σκοπίων....

 
 

Δύο 19χρονες ξεψύχησαν στους -15C

Η πρωτοφανής κακοκαιρία που σαρώνει τη Βρετανία στοίχισε τη ζωή σε δύο 19χνονες κοπέλες, ενώ την ίδια ώρα κυριολεκτικά κατεψυγμένοι είχαν βρεθεί στον κήπο τους σπιτιού τους δύο ηλικιωμένοι.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Καβάλα στ' άλογο!

Ο Φουστέρ αποδείχτηκε ικανός από την άσπρη βούλα και έτσι ο τραγικός Ολυμπιακός, που δεν μπορούσε να σκοράρει με άλλον τρόπο, έφυγε νικητής (1-0) από την Καβάλα και βρέθηκε πάλι στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό!
Πηγή:gazzetta.gr

Αχ ρε Κούλα.....!!!!!!

Monika - Over the hill

Ο Καιρός σήμερα!

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και ψύχρα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Σαν Σήμερα

1768: Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια «Britannica».
1876: Ο Ερρίκος Σλίμαν ανακαλύπτει τα ανάκτορα των Μυκηνών.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Κ α λ η μ έ ρ α !!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου
Μήνας 12*Εβδομάδα 50
Ανατολή Ηλίου 07.27*Δύση Ηλίου 17.05
Σελήνη 1 Ημέρας
Νικολάου Επισκ. Μύρων,του Θαυματουργού