Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μικροεπεισόδια στην Ομόνοια

Στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώνονται μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι, για να συμμετάσχουν στην πορεία μνήμης για τον φόνο του Αλ.Γρηγορόπουλου.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Από νωρίς το μεσημέρι στα Προπύλαια είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες κόσμου, ενώ σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, όπως το Μαρούσι, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και αλλού, μαθητές πραγματοποιούν τοπικές συγκεντρώσεις ή και προσυγκεντρώσεις, κατευθυνόμενοι προς το κέντρο.
Λίγο πριν τις 13.00 μικρής έκτασης έκτροπα σημειώθηκαν στην πλατεία Ομονοίας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, όταν ομάδα νεαρών αποσπάστηκε από τον όγκο των συγκεντρωμένων και πέταξε πέτρες, νεράτζια και μπουκάλια με νερό σε δυνάμεις των ΜΑΤ που επιτηρούσαν το χώρο.
Στη συνέχεια προξένησαν φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών κατά την καταδίωξή τους από δυνάμεις της ΕΛΑΣ.
Αντίστοιχη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, όπου μάλιστα υπήρξαν και δύο προσαγωγές.
Ογκώδης είναι η μαθητική πορεία στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, αρχικά στο Πεδίο του Αρεως και στη συνέχεια σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο Ναύπλιο
Πηγή:ethnosonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου