Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΟI ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ......Η ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!!! (ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ)


Αμερικανός κροίσος εξαγοράζει την Άρσεναλ

Ακόμα μια ιστορική, βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα αλλάζει  ιδιοκτήτη και περνά στον έλεγχο του Αμερικανού Κροίσου του real estate Σταν Κροένκε.

Εξαφανίστηκαν 150.000 λογαριασμοί Gmail

Πριν λίγες ώρες περίπου 150.000 λογαριασμοί χρηστών στο Gmail εξαφανίστηκαν και οι κάτοχοί τους δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα email τους καθώς και στα άλλα στοιχεία τους. Σύμφωνα με τη Google, το πρόβλημα αυτό εντοπίζεται σε ένα πολύ μικρό ποσοστό (0,08%) του συνόλου των κατόχων Gmail λογαριασμού και γίνονται προσπάθειες από τους ειδικούς της εταιρίας να διορθώσουν το πρόβλημα και να αποκαταστήσουν την πλήρη πρόσβασή των χρηστών στην υπηρεσία, χωρίς όμως να υπόσχονται απόλυτη επιτυχία σε αυτό.

Μαρία για... φίλημα! (photos)


Η Μαρία Παπαδοπούλου μπλέχτηκε για πρώτη φορά με την τηλεόραση σε ηλικία δύο ετών, αφού διαφήμισε Pampers! Πλέον έχει μεγαλώσει, πολύ! Κάνει αρκετές ώρες γυμναστική, συγκεκριμένα yoga γι' αυτό και τα... οπίσθια της είναι τόσο γυμνασμένα και σφιχτά όπως έχει δηλώσει στο περιοδικό ΜΑΧΙΜ!!

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πίνετε πολύ καφέ; Κι αυτό θέμα γονιδίων είναι

Οι ερευνητές, του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, μελέτησαν το DNA άνω των 40.000 ανθρώπων και εντόπισαν δύο γενετικές παραλλαγές που σχετίζονται με αυξημένη κατανάλωση καφέ, τσαγιού, σοκολάτας, αναψυκτικών και άλλων πηγών καφεΐνης.

Ο Sakis έγινε… τσίχλα!

Ο Σάκης Ρουβάς τώρα και σε... τσίχλα. Μετά από το τραγούδι, τον κινηματογράφο και την παρουσίαση ο έλληνας σταρ βρίσκεται και στα περίπτερα. Πρόκειται για την συλλεκτική συσκευασία γνωστής εταιρίας που έχει μάλιστα πάνω και την φωτογραφία του Σάκη Ρουβά. «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ελπίδα δυνατή», είναι το μήνυμα του τραγουδιστή, ενώ στο πακέτο υπάρχει και το λογότυπο της "Ελπίδας

Απαγορεύεται η μπούρκα από σήμερα στη Γαλλία

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα ο νόμος που απαγορεύει στις μουσουλμάνες να φορούν τη μαντήλα που καλύπτει ολοκληρωτικά το πρόσωπο (μπούρκα ή νικάμπ) σε δημόσιους χώρους στη Γαλλία. Πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που εφαρμόζει μία τέτοιου είδους γενικευμένη απαγόρευση.

To "Xόρα" και η Χώρα!!!

paraplanitikos.blogspot.com

Δήμος Αλεξάνδρειας:Ανακοίνωση-Πρόσκληση για το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"

Πρόταση για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής μέσω παροχής κατ’ οίκον υπηρεσιών φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» κατέθεσε ο δήμος Αλεξάνδρειας μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανησυχία για την ομοιότητα με μία πορνοστάρ

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα "ομοιότητας" αυτές τις μέρες με μία πορνοστάρ!

Τζούλια Αλεξανδράτου σε διάγγελμα στο λαό της Λιβύης

Η τελευταία εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν, συνοδεύτηκε από ένα μήνυμα για το λαό της Λιβύης!Η Τζούλια, βρήκε άλλον έναν τρόπο για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και των μέσων ενημέρωσης, δηλώνοντας, με σοβαρό ύφος ευαισθητοποιημένη για τα εγκλήματα που γίνονται στη Λιβύη, ειδικά σε βάρος των παιδιών.
Επίσης, παρουσιάστηκε με ένα κορμάκι, το οποίο απεικόνιζε την ελληνική και την Λιβυκή σημαία και δήλωσε ότι με αυτό τον τρόπο θέλει να πολεμήσει τραγουδώντας!

Τελικά εξωγήινοι υπάρχουν!

Έγγραφα του FBI αναφέρονται σε πτώση ιπτάμενων δίσκων, οι οποίοι περιείχαν και εξωγήινους. Τρεις σε κάθε ΑΤΙΑ  σύμφωνα με μαρτυρίες από πράκτορες. Δείτε τα απόρρητα έγγραφα

Διεκδικούν «φιλέτα» από την εποχή του… σουλτάνου

Διεκδικούν «φιλέτα» από την εποχή του… σουλτάνουΝα ρίξει φως στις σκοτεινές πτυχές της ιστορίας του ελληνικού κράτους από την απελευθέρωση από τους Τούρκους και μετά πρόκειται να επιχειρήσει η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με στόχο να επιτύχει την αναδιανομή της γης στα νησιά.