Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Νέο πρόγραμμα για 3600 ανέργους-Ποιες ηλικίες αφορά

Ένα νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε 3.600 ανέργους νέους προωθεί το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα και με τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις που υπογράφτηκαν.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 έως 24 ετών που ανήκουν στη λεγόμενη κατηγορία των NEETS (εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης και κατάρτισης) και αφορά πιστοποίηση δεξιοτήτων σε ειδικότητες του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής.

Το ρητό της ημέρας .......

''Η αλήθεια είναι , ότι όλοι πρόκειται να σε βλάψουν. Εσύ απλά πρέπει να βρεις αυτούς που αξίζουν να υποφέρουν για αυτό.''

Μπομπ Μάρλεϊ

Σημαντικές φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις μηνός Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2015

Παραθέτουμε τις σημαντικότερες φορολογικές και λοιπές υποχρεώσεις του μηνός Φεβρουαρίου 2015 και των πρώτων ημερών του Μαρτίου 2015, προς ενημέρωση των συναδέλφων.Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία καταχώρησης της ποσοτικής απογραφής των αποθεμάτων στο βιβλίο απογραφών.  Αρκετά ημερολόγια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναγράφουν λανθασμένα ως καταληκτική ημερομηνία την  20η Φεβρουαρίου 2015.(ΠΗΓΗ TAXHEAVEN)






Βόλτα στο Μιλάνο της μόδας, της κουλτούρας και της ζωντάνιας

Μιλάνο δεν είναι μόνο το Duomo και τα καταστήματα μόδας. Σ’ αυτήν την πολυδιάστατη πόλη του ιταλικού Βορρά, θα βρείτε από κομψές μπουτίκ μεγάλων σχεδιαστών και ενδιαφέροντα μουσεία, μέχρι εναλλακτικά στέκια, πάρκα και ανοιχτές αγορές.