Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ηράκλειο: Έφτασε το πρώτο πλοίο με Κινέζους από τη Λιβύη!

Έδεσε λίγο μετά τις 14.00 στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο "Ηellenic Spirit" από τη Λιβύη...

Μέτρα 18 δισ. ανακοινώνει ο Παπακωνσταντίνου

Μέτρα 18 δισ. ανακοινώνει αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο της τρίτης επικαιροποίησης του μνημονίου που υπογράψαμε με την τρόικα.

Καντάφι: Θανατική ποινή στους ένοπλους διαδηλωτές

Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι απείλησε σήμερα ότι θα καλέσει το λαό «να καθαρίσει τη Λιβύη πόρτα-πόρτα», εάν δεν υποχωρήσουν οι διαδηλωτές και δεν φύγουν από τους δρόμους.

Θέλει να φύγει και ο «Τόρο»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ανάστατος και σοκαρισμένος από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μετά το ντέρμπι, με αποκορύφωμα την επίθεση αγνώστων στην οικία του στο Χαϊδάρι.

Τον δουλεύουν ψιλό γαζί…


Στην πλάκα φαίνεται πως έχουν πάρει τα ΜΜΕ της Γερμανίας τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Στη "γωνία" ο Παπακωνσταντίνου !! - Δηλώνει απαισιόδοξος για το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας

Σε θύελλα για τον Υπουργό Οικονομικών εξελίχτηκε χθες η ενημέρωση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠαΣοΚ από τις επιθετικές ερωτήσεις των Βουλευτών.Τον σφυροκοπούσαν επί 4,5 ώρες 30 βουλευτές με φανερή την αγωνία για τις εξελίξεις.

Για γέλια και για κλάματα - Σε στόχο μετατρέψανε φωτογραφία του Πάγκαλου!

Το πρόβλημα στην Κερατέα είναι απλό και γι αυτό το λόγο δυσεπίλυτο. Πρόκειται για διαφορά φιλοσοφίας και στάσης ζωής. Γιατί οι κάτοικοι διακρίνονται – συν τοις άλλοις- για το χιούμορ τους, τη στιγμή που η κυβέρνηση αν και αθεράπευτα ξενέρωτη θέλει να κάνει τον χιουμορίστα…

Cameron Diaz: Aγαπώ το πορνό !

Χτες το βράδυ η Cameron Diaz ήταν προσκεκλημένη στο δημοφιλές talk show του Jimmy Kimmel για να μιλήσει για την νέα της ταινία, αλλά, όπως γίνεται σε κάθε αμερικάνικο talk show που σέβεται τον εαυτό του, η κουβέντα συνήθως περιστρέφεται γύρω από άλλα θέματα.

Έκτακτη συνέντευξη τύπου του Παπακωνσταντίνου στις 13:30

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα παραχωρήσει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στι 13:30...με αντικείμενο την επικαιροποίηση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής.

Απόφαση-κόλαφος για το χρυσό της Χαλκιδικής

Με μια απόφαση-βόμβα για την «Ελληνικός Χρυσός», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά από την εταιρεία να επιστρέψει επιδοτήσεις 15 εκατ. ευρώ καθώς η τιμή πώλησης των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην Ελληνικός Χρυσός, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα, το 2003 ήταν κατώτερη της πραγματικής αγοραίας αξίας τους και, ως εκ τούτου, η εταιρεία έλαβε επιδοτήσεις κατά παράβαση των κανόνων της E.E. περί κρατικών ενισχύσεων.

Το βίντεο με τον Αστυνομικό που σώθηκε την τελευταία στιγμή! - ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!!!

Κίνημα πολιτών "Θέλω να πληρώσω" - Πήγε με το άλογο στα διόδια και ήθελε να πληρώσει!!

Οδηγίες για την προστασία από τη γρίπη στα σχολεία

Οδηγίες για την προστασία από την γρίπη έστειλε το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο του στα σχολεία. 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο :

Με πίστη στο θαύμα ο Άρης

Με πίστη σε ένα ακόμα μικρό θαύμα και έχοντας τη συμπαράσταση 5.000 οπαδών του, ο Άρης ανετιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (22.05, ΑΝΤ1) στο επιβλητικό City of Manchester τη Μάντσεστερ Σίτι, στη ρεβάνς του 0-0 του Χαριλάου.

Στο YouTube το NBA;

Φήμες θέλουν το Youtube να βρίσκεται να συζητήσεις με την Εθνική Ομοσπονδία Μπάσκετ των ΗΠΑ (NBA), αλλά και με άλλες αθλητικές ενώσεις, για την απόκτηση των δικαιωμάτων απευθείας μετάδοσης αγώνων στο διαδίκτυο.

Στη Λιβύη τρία C-130

Τρία αεροσκάφη C-130 αναχωρούν το πρωί της Πέμπτης, από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, με προορισμό τις πόλεις Τρίπολη και Σάμπχα της Λιβύης, στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στη Λιβύη, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Nεκρή από σκάγια ακόμη μία μεσογειακή φώκια στην Β. Εύβοια

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό με το «Μάρκο» - τη νεαρή μεσογειακή φώκια που είχε βρεθεί πυροβολημένη στις 27 Απριλίου 2010 στη περιοχή Κρύα Βρύση στο Μαντούδι της Εύβοιας, που τελικά υπέκυψε στα τραύματά της- άλλο ένα περιστατικό ηθελημένης θανάτωσης προστίθεται στην περιοχή.

Θεσσαλονίκη: Τον παρέσυρε σχολικό λεοφωρείο με 15 μαθητές

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του όταν τον παρέσυρε σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 15 μαθητές.

Αποφασισμένοι για το "καπέλο" στα τσιγάρα οι περιπτερούχοι

Σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου αναμένεται να επιβεβαιώσουν οι περιπτερούχοι την απόφασή τους για αύξηση της τιμής των τσιγάρων κατά 10 λεπτά ανά πακέτο στη Θεσσαλονίκη.

Ξέρετε από που "κρατάει" η Τσικνοπέμπτη;

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα

Ξέρετε από που "κρατάει" η Τσικνοπέμπτη;Τσικνοπέμπτη και τα ψητά έχουν την τιμιτική τους! Κοκορέτσι, εξοχικό , παϊδάκια και άλλα "υγιεινά" εδέσματα στο αποκριάτικο τραπέζι;
Η λέξη "τσικνοπέμπτη" προέρχεται από την λέξη...