Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πρεμιέρα για το νέο VW Tiguan

Η VW αποκαλύπτει και επίσημα πλέον το νέο μικρομεσαίο SUV της, συνεχίζοντας έτσι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2007.Ύστερα από πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έκαναν τον κύκλο τους μέσω του διαδικτύου, σήμερα η VW αποκαλύπτει και επίσημα πλέον το νέο Tiguan. Επί της ουσίας, με βάση όλα όσα έχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή δει το φως της δημοσιότητας, δεν πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο, αλλά....

Η ΤΖΟΥΛΙΑ & ΣΟΜΑΛΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ!

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥ...ΝΑ! ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ!

Έρευνα για ατασθαλίες σε εφορία

Πειθαρχική και ποινική διαδικασία σε υπάλληλο της Α’ ΔΟΥ Κατερίνης

Σε έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην Α΄ Δ.Ο.Υ Κατερίνης διαπιστώθηκε έλλειμμα 104 χιλ. ευρώ στην αποθήκη δημόσιου υλικού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, και σε βάρος του υπαλλήλου κινήθηκε η πειθαρχική και ποινική διαδικασία.

Η Μαγεία των ματιών.....

Δείτε την εξαιρετική δουλειά του Αμερικανού φωτογράφου Suren Manvelyan που έχει επικεντρώσει στο να φωτογραφίζει την μαγεία των ανθρωπίνων ματιών...

ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 'ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ' ΚΑΤΑ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Παρά τη σημαντική αύξηση των εσόδων από εισπράξεις ΦΠΑ, την πληρωμή μέρους της περαίωσης από περίπου 550.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες και το φοροκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, τα έσοδα του προϋπολογισμού τον πρώτο μήνα...

Θάνος Πετρέλης: Θέλω και τα παθαίνω!!

Kρατούμενος στο Γκουαντανάμο πέθανε ενώ έκανε γυμναστική!!!

Ένας Αφγανός κρατούμενος στο Γκουαντάναμο κατέρρευσε και πέθανε ενώ έκανε γυμναστική, έγινε γνωστό σήμερα από νομικές και στρατιωτικές πηγές.

Σουβλάκια και μπίρα στην αρχαία Θήρα!

Ήξεραν να ζουν καλά οι κάτοικοι της Σαντορίνης. Σύμφωνα με το διευθυντή των Ανασκαφών Θήρας, καθηγητή Χρίστο Ντούμα ................

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Νικοπολίδης!!

Βαλίτσες για το Άμπου Ντάμπι ετοιμάζει ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού…

Οι Anonymous απειλούν με αποκαλύψεις το Γώργο Παπανδρέου!

Σκληρή επίθεση στον Γ. Παπανδρέου, τόσο με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς όσο και με αυτή του πρωθυπουργού, εξαπολύεται μέσω κειμένου που δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο και την πατρότητα του οποίου εμφανίζεται να διεκδικεί η ομάδα Anonymous («Ανώνυμοι»).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ!! - Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 2 ΜΑΥΡΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ

Kι ενώ η Τρόικα βρίσκεται στην Αθήνα το ΠΑΣΟΚ περνάει σε επικοινωνιακή αντεπίθεση με το δεύτερο DVD της Τζούλιας που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

Καβάλα: Κρέμασαν το κεφάλι ενός γουρουνιού σε τζαμί!


Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της παλιάς πόλης της Καβάλας, στη χερσόνησο της Παναγίας.

Διχάζει τους επιβάτες το «δεν πληρώνω»

Αντιπαραθέσεις σε αρκετούς σταθμούς του μετρό σημειώθηκαν χθες μεταξύ επιβατών που ήθελαν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους και μελών ομάδων του κινήματος «δεν πληρώνω».
 

Σκύλος εντοπίζει τον καρκίνο του εντέρου

Ένα λαμπραντόρ 8 ετών εντοπίζει τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο Kyushu στην Ιαπωνία η Marine έδειξε εντυπωσιακή πρόοδο.

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! - Έφυγε με τον εραστή της και ζητούσε λύτρα από τον σύζυγο!! -


Σε συναγερμό τέθηκε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την απαγωγή μιας 26χρονης γυναίκας η οποία έστειλε μήνυμα στο σύντροφό της ότι έχει απαχθεί και για την απελευθέρωσή της έπρεπε να δώσει δεκάδες χιλιάδες λύτρα. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε είχε πάει διακοπές με τον εραστή της!

Και το απόγευμα θα λειτουργεί το Δημόσιο!

Δεν θα είναι σύντομα μόνο τα εμπορικά καταστήματα που θα λειτουργούν και με απογευματινό ωράριο, αλλά και οι δημόσιες υπηρεσίες.

Σαν Σήμερα.....!!

362: Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουλιανός εκδίδει έδικτο (διάταγμα), με το οποίο αναγνωρίζει ίσα δικαιώματα σε όλες τις θρησκείες στην επικράτειά του.

“Η Παρασκευή της Αναχώρησης” - Πάνω από 1 εκατ. θα διαδηλώσουν και σήμερα

Βαπτίστηκε ως η “Παρασκευή της Αναχώρησης” και οι Αιγύπτιοι περιμένουν πως ο Μουμπάρακ σήμερα θα φύγει από την χώρα. Έτσι θα βγουν για άλλη μια μέρα στους δρόμους ενώ περιμένουν πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες στις διαδηλώσεις.