Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μέρκελ: “Πουλήστε κρατική περιουσία για να σωθείτε”

Κρύο -ζέστη από τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ λίγες ώρες πριν την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Την ώρα, που ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον  Γάλλο πρόεδρο στο Παρίσι, η κα. Μέρκελ συνδύαζε ενδεχόμενη στήριξη της Γερμανίας στη μείωση του επιτοκίου με εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις στη χώρα μας.

Την αναβάθμισαν αντί να την τιμωρήσουν! Την έστειλαν στην ΦΑΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Απίστευτο περιστατικό στα Γιάννενα

Την κατηγορία ότι εξασφάλιζε πλαστογραφημένες φορολογικές ενημερότητες για γνωστούς της αντιμετώπιζε μια εφοριακός στα Γιάννενα για την οποία είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.Η εν λόγω εφοριακός χρησιμοποιούσε τους κωδικούς άλλων συναδέλφων της για να εισέρχεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών, πλαστογραφούσε ακόμη και τις υπογραφές τους και....
 

Ανθελληνική προπαγάνδα στο… ναό του Facebook

Όσο και να ψάχνουν οι χρήστες του facebook την Ελλάδα στη ρύθμιση του facebook mobile, δεν πρόκειται να τη βρούνε πουθενά! Εάν στην προσπάθειά σας θέλετε να κάνετε μετάβαση στην ενεργοποίηση του facebook mobile, θα διαπιστώσετε πως το μόνο που θυμίζει Ελλάδα είναι το... «Διαμέρισμα της Ελλάδας»! Έτσι εμφανίζεται η ονομασία της Ελλάδας στο σχετικό πεδίο. Πρώτο σοκ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Υπατία......Αρχαία Μαθηματικός

Σχέδιο προβοκάτσιας οι Λαθρομετανάστες της Υπατίας - Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!

Γιώργο έχεις πακέτο......σέρτικο!!

 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα 10 Μαρτίου, το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Γιώργο έχεις πακέτο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την ελεγχόμενη πτώχευση που ζητούν Γερμανία και «αγορές». Με φόντο το αποτυχημένο μνημόνιο και τη σκληρή διαπραγμάτευση ΗΠΑ-Ευρώπης, ο Παπανδρέου θολώνει τα νερά για την αναδιάρθρωση.

Εννέα τροφές μόνο για άντρες

Η δίαιτα είναι γένους θηλυκού; Έτσι πιστεύουν οι περισσότεροι αφού το γυναικείο σώμα βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι διατροφολόγοι όμως, έχουν διαφορετική άποψη. Για του λόγου το αληθές δημιούργησαν μία λίστα τροφών που δυναμώνουν τον ανδρικό οργανισμό και παράλληλα βοηθούν στην γράμμωση του σώματος!

Bέροια: Έκκληση για διαλεύκανση ‘περίεργου’ τροχαίου

Έκκληση προς κάθε ένα που μπορεί να δώσει και την παραμικρή πληροφορία, απευθύνει η οικογένεια 39χρονου που έχασε τη ζωή του κάτω από περίεργες συνθήκες τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο, παραμένουν αδιευκρίνιστες, δεδομένου ότι η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν 3 ώρες μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έσωσαν μικρή φώκια στην Αλόννησο

Μέλη οικολογικών οργανώσεων έσωσαν στο «παρά πέντε» μια αρσενική μεσογειακή φώκια μόλις δύο μηνών, την οποία βάπτισαν Νηρέα. Το είδος αυτό, γνωστό και ως Monachus monachus, είναι η πλέον απειλούμενη φώκια και ένα από τα πιο απειλούμενα είδη θαλάσσιων θηλαστικών.

Πάτρα: ''Σε δέρνουν; Ε, έλα από το αστυνομικό τμήμα μετά, να τους κάνεις μήνυση''!

Όλα συνέβησαν πριν από περίπου 10 μέρες στην περιοχή της Εύας Πατρών. Ήταν περίπου 16.00 μετά το μεσημέρι, όταν ο 40χρονος επέστρεφε μετά την δουλειά στο σπίτι του. Ξαφνικά ....

Σταύρος Μιχαλακάκος-να με καταστρεψεις γλυκα

To Παρασκήνιο της παραίτησης του ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών

Την παραίτηση του υπέβαλλε το απόγευμα της Τετάρτης (9/3) ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Μελίκη Ημαθίας: "Επιτυχημένες οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις"

Ολοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας με τον παραδοσιακό σατιρικό γάμο την Κυριακή 6 Μαρτίου, και την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Καθαράς Δευτέρας.

Nokia X1-00, νέο κινητό των 35 ευρώ

Ένα νέο κινητό σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή που απευθύνεται σε φίλους της μουσικής παρουσίασε η Nokia, το X1-00.
Φυσικά δεν είναι touchscreen, ενώ εφοδιάζεται με κουμπιά Play-Forward-Rewind αλλά και με τις απαραίτητες εφαρμογές για μουσική.

Toyota: 3.000.000 υβριδικά αυτοκίνητα

Χάρη, κυρίως, στην παγκόσμια απήχηση που έχει αποκτήσει το Prius, η γκάμα των υβριδικών της Toyota ξεπέρασε τα 3.000.000 πωλήσεις στο τέλος Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, 3,03 εκ. μονάδες έχουν βγει στους δρόμους, από τότε που το πρώτο Prius έγινε διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, το 1997.

Γυμνή στο πιάνο η Τζούλια!!

H Tζούλια Αλεξανδράτου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, αύριο Παρασκευή, …

Συνελήφθη 21χρονος παιδόφιλος

Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησε χθες το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος διακινούσε στο διαδίκτυο αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Στον Άρη ο Τσιώλης!

H... πίεση έφερε «γάμο»! Ο Σάκης Τσιώλης είπε το ναι και πλέον είναι ο νέος τεχνικός του Άρη. Ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τους ανθρώπους των «κιτρίνων» και συμφώνησε σε όλα για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Στην Ελλάδα σήμερα απεσταλμένος του Καντάφι – Τι κρύβεται πίσω από την επίσκεψη

Χθες για αρκετές ώρες υπήρξε μια σύγχυση με τρία κυβερνητικά αεροπλάνα του Καντάφι που έκοβαν βόλτες πάνω από την Ευρώπη. Κανείς δεν γνώριζε ποιοι ήταν μέσα και που πήγαιναν.

“Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκα...”

Ναι, αυτά είπε ο mister ΔΝΤ και μάλιστα on camera και θα το ακούσει όλη η Ευρώπη μέσω του γαλλικού καναλιού Canal+

Ρεκόρ το Battlefield Heroes

Το Battlefield Heroes, το επιτυχημένο arcade cartoon shooter, ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο και ζητά από όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Το παιχνίδι έφτασε τους 7 εκατομμύρια παίκτες και για να ευχαριστήσει εκείνους που το προτιμούν προσφέρει μια σειρά από καλούδια τις επόμενες έξι ημέρες, από σήμερα ως τις 15 Μαρτίου.