Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.....

«Πετρέλαιο δε θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας».
Δείτε περισσότερα

Ξεσπάνε κατά του Πάγκαλου!!! - ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔIAΦΟΡΑ BLOGS!!


ΣΧΕΔΙΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ !! - Μετράμε τις αργίες του 2011

Μετρήσαμε τις αργίες της χρονιάς που μόλις μπήκε κάνοντας σχέδια για το πώς θα τεμπελιάσετε καλύτερα, σε έξι τριήμερα κι ένα σχεδόν καλοκαιρινό τετραήμερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eικοσάχρονοι Έλληνες αγόρασαν τρία διαμερίσματα έναντι 7.565.000 δολλαρίων στη Ν.Υόρκη!!

Ένα κτίριο σημείο αναφοράς πλουσίων και διάσημων της Νέας Υόρκης έχει πλέον και αέρα ελληνικό, γεγονός ...  

MEGA σφάλμα ο αποκλεισμός οροθετικού παίχτη στο "Mαστερ Σεφ"

Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη που ήρθε στην επιφάνεια για τους ιθύνοντες του mega οι οποίοι υπέβαλαν τους παίχτες του παιχνιδιού σε εξετάσεις για HIV, ο σύλλογος... Οροθετικών Ελλάδος ξεσηκώθηκε και....

Γρεβενά:Xωρίς εφημερίες για 11 μέρες το νοσοκομείο!! - ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ!! ΑΚΟΥΤΕ!!

Χωρίς εφημερεύοντες γιατρούς θα παραμένουν στο εξής, για πάνω από 11 ημέρες το μήνα, τα τμήματα και οι κλινικές του νοσοκομείου Γρεβενών και του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης, με συνέπεια....

Ωρα γέννησης: 11:11, Ημερομηνία 1/1/11

Η Rose Gretton αν είναι τόσο τυχερή στη ζωή της όσο στη γέννησή της, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσει για πολλά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψωμιάδης: "Είχαμε 20 ντιντήδες στη Βουλή όταν ήμουν βουλευτής"

«Είχαμε 20 ντιντήδες στη Βουλή τον καιρό που ήμουν εγώ βουλευτής» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης  Ψωμιάδης, μιλώντας στην τηλεοπτική  εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Παρισιάνος ο Πρωθυπουργός!!

Υπό... άκρα μυστικότητα αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας για το Παρίσι ο πρωθυπουργός, με την επίσκεψή του στη γαλλική πρωτεύουσα να έχει ιδιωτικό χαρακτήρα σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί χασμουριόμαστε;

Αν μέχρι σήμερα νομίζατε ότι το χασμουρητό είναι σημάδι νύστας, βαρεμάρας ή... ματιάσματος, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καστοριά:Κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του 37χρονος στρατιωτικός

Απαγχονισμένος, μέσα στο σπίτι του, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα, ένας 37χρονος στρατιωτικός στην Καστοριά. Έρευνα για τα αιτία που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς

Μάτος: “Δεν γυρίζω πίσω”

Σταθερός στην άποψή του ότι επιθυμεί να παραμείνει στη Βραζιλία δήλωσε ο Μαρσέλο Μάτος, βάζοντας φρένο στα σενάρια επιστροφής στον Παναθηναϊκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διασυρμός της Ελλάδας στο μετρό του Λονδίνου!!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες που επισκέφτηκαν το Λονδίνο την περίοδο των εορτών.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νεκρό έμβρυο βρέθηκε στην τουαλέτα αεροσκάφους!

Σοκ έπαθαν οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου των Φιλιππίνων όταν μέσα στην τουαλέτα αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από το Αμπού Ντάμπι, βρήκαν νεκρό ένα έμβρυο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξαφανίζονται μηνύματα στο Hotmail !!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Hotmail όταν χρήστες διαμαρτυρήθηκαν ότι χάθηκαν mail τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξαναγδύθηκε η IRINA SHAYK!!!!

Είναι προκλητική και προκαλεί πανικό με τον αισθησιασμό και το sex appeal της!
Ο λόγος για την Irina Shayk , όπου μετά την καυτή φωτογράφισή της για το περιοδικό GQ και τις σέξι πόζες της για τον κατάλογο της εταιρείας Intimissimi, η Ρωσίδα καλλονή ξαναχτυπά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκατομμύρια επενδύουν στο FACEBOOK!!

H Goldman Sachs και η Ρωσική Digital Sky Technologies επένδυσαν συνολικά $500 εκατ. στο facebook , του οποίου η αξία πλέον αποτιμάται στα $50 δις σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ρώσικης εταιρείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βόρειο Σέλας: Ένα θαύμα της φύσης!

"Χορεύοντας στην ξαστεριά", θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το εκπληκτικό Borealis Aurora (Σέλας ή Εμφάνιση Φωτός στον Ουρανό), το οποίο είναι πραγματικά ένα θέαμα που αξίζει να το παρατηρήσετε και βεβαίως να το θαυμάσετε.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γάντζος “σφηνώθηκε” σε κρανίο 13χρονου!

Αυτές είναι οι εκπληκτικές εικόνες ακτίνων Χ που δείχνει πώς ένα 13-χρονο αγόρι εξαπάτησε το θάνατο, όταν ένας γάντζος δύο χιλιοστών καρφώθηκε κατευθείαν στον εγκέφαλό του και συγκεκριμένα στην περιοχή του μυαλού σε ένα περίεργο ατύχημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφωνεί η Κομισιόν για το φράχτη στον Έβρο

Σαφείς αποστάσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πήρε η Κομισιόν σχετικά με την πρόθεσή της ελληνικής κυβέρνησης να κατασκευάσει ένα φράχτη μήκους 12,5 χλμ. κατά μήκος των χερσαίων συνόρων Ελλάδος – Τουρκίας στον ποταμό Έβρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσλήψεις στο δημόσιο με το «σταγονόμετρο» για το 2011

Την αυστηρή τήρηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης για μείωση των προσλήψεων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ, επαναβεβαιώνει με επείγουσα εγκύκλιό και με θέμα «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού έτους 2011»....
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θ. Πάγκαλος: πιο διεφθαρμένοι οι πολίτες από τους πολιτικούς στη χώρα... της κοκκινοσκουφίτσας - ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ !!!

Παρομοιάζει τη χώρα με κοκκινοσκουφίτσα, θεωρεί τους επαναστάτες του '21 αγράμματους που καθιέρωσαν το ρουσφέτι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O ΚΑΙΡΟΣ.....!!!

Νεφώσεις με βροχές στη Χαλκιδική, τη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη περιμένουμε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα......!!!!

1884: Ιδρύεται στο Λονδίνο η Φαβιανή Εταιρία (Fabian Society). Πρόκειται για ένα βρετανικό κίνημα διανοουμένων με σοσιαλιστικές αποχρώσεις, που άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία του Εργατικού Κόμματος.
1885: «Επεισόδιο Νίκολσον». Όργανο της τάξεως χαστουκίζει τον βρετανό επιτετραμμένο στην Αθήνα Νίκολσον και προκαλείται διπλωματικό επεισόδιο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ