Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ψυχρός εκτελεστής για 24 νησιά του Αιγαίου ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης


Κόκκινο πανί για χιλιάδες νησιώτες αποτελεί πλέον ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης. Αιτία αποτέλεσε η τροπολογία που έφερε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου -και υπερψηφίστηκε στη Βουλή από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με εξαίρεση τη Βάσω Παπανδρέου και το Γιώργο Παπαμανώλη- και σύμφωνα με την οποία......

Τα όπλα ενάντια στο στρες

Η ζωή είναι δύσκολη, οι υποχρεώσεις πολλές και οι προθάλαμοι των δερματολόγων γεμάτοι ανθρώπους με δερματικές παθήσεις λόγω ψυχοσωματικών προβλημάτων. Όλα αυτά είναι γνωστά. Ήρθε η ώρα, όμως να σταματήσουμε την γκρίνια που δεν βελτιώνει, αλλά επιδεινώνει την κατάσταση και να μιλήσουμε για λύσεις.

Ronan Keating - Last Thing On My Mind ft. LeAnn Rimes

Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος - Για γέλια & για κλάματα!!

Με φάγανε τα έσοδα !!

politiki-geliografia.blogspot.com

Σε πρόωρη σύνταξη η Μιλένα Αποστολάκη από την Ολυμπιακή

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;
Όχι, απλά.... ανήκει στους εκλεκτούς "εθνοσωτήρες" αυτού του τόπου.

Λουκέτο στη Σούπερ Λίγκα

Ο Πάνος Μπιτσαξής θα ζητήσει το πρωί της Παρασκευής την κατάργηση της Σούπερ Λίγκας και από την ΕΠΟ να αναλάβει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος!

Παρέμβαση Παπανδρέου για τις κασέτες!

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, θορυβημένος με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από το σκάνδαλο των κασετών, παρενέβη και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σλοβένικο Super Car με 1099 άλογα!!

Ενώ στην Ελλάδα μιλάμε για ανάπτυξη και με την αγορά αυτοκινήτου να βρίσκεται σε δραματική κατάσταση είναι να αναρωτιέσαι «που πάμε;» όταν ακούς πως μία εταιρία από την Σλοβενία θα κατασκευάσει supercar του 1.000.000 ευρώ...

Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία

Εικόνες αποκάλυψης στην Ιαπωνία μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ που συγκλόνισε τη χώρα. Τσουνάμι σχεδόν πέντε μέτρων χτύπησε ήδη τις ακτές και έχει εκδοθεί προειδοποίηση για παλιρροϊκά κύματα ύψους δέκα μέτρων.
Τα νερά παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους σχηματίζοντας έναν τεράστιο χείμαρρο με αυτοκίνητα, βάρκες και ερείπια.

Kαθαρίστριες του Μαξίμου μονιμοποιούνται χωρίς ΑΣΕΠ και μάλιστα επιπέδου ΠΕ

Με > την αριθμό πρωτοκόλλου Υ 293/15-12-10 απόφαση του Πρωθυπουργού >(Αναδιάρθρωση και Σύνθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού) και >συγκεκριμένα με το άρθρο 2 παράγραφος 4 εδάφιο δ συνέβη κάτι πρωτοφανές > για τις οικονομικές και εργασιακές συνθήκες που βιώνουν οι ελληνίδες >και οι έλληνες. Μετετράπησαν 16 από τις 60 θέσεις μετακλητών >υπαλλήλων σε > θέσεις μονίμων υπαλλήλων διοικητικού και οικονομικού προσωπικού χωρίς >διαδικασία ΑΣΕΠ. Η συνέχεια, όμως, υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή. Με το >ίδιο άρθρο άλλες δύο θέσεις καθαριστριών που μέχρι πριν είχαν σύμβαση >εργασίας ιδιωτικού δικαίου μετετράπησαν και αυτές σε θέσεις μονίμων >υπαλλήλων ( και μάλιστα Π.Ε) διοικητικού και οικονομικού προσωπικού. >Δηλαδή δύο καθαρίστριες στο γραφείο του Πρωθυπουργού που μέχρι πριν >εργαζόταν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου όχι μόνον μονιμοποιήθηκαν στο >δημόσιο , αλλά από καθαρίστριες αναβαθμίστηκαν σε διοικητικές υπαλλήλους > ( πανεπιστημιακού επιπέδου !) με ειδικότητα στα οικονομικά θέματα του > πρωθυπουργικού γραφείου. Ερωτάται ο Πρωθυπουργός: 1. Ποιες > είναι αυτές οι δύο καθαρίστριες που είχαν αυτήν την εντυπωσιακή >εργασιακή και επαγγελματική εξέλιξη. 2. Ποιοι είναι οι άλλοι 16 > μετακλητοί υπάλληλοι που με απόφαση του ιδίου και χωρίς την νόμιμη >διαδικασία του ΑΣΕΠ μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο.
"Αργύρης Ντινόπουλος"

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

Οι Τούρκοι λένε ότι συνέλαβαν Έλληνες πράκτορες

Για ολόκληρο κύκλωμα πρακτόρων της Ελλάδας που εξαρθρώθηκε μετά από παρακολούθηση πρακτόρων την διαβόητης ΜΙΤ κάνει λόγο η εφημερίδα SABAH

Σεισμός 7,9 Ρίχτερ συγκλόνισε το Τόκιο

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις βόρειο-ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας, ταρακουνώντας βίαια τα κτίρια στο Τόκιο, τα οποία σείονταν επί δύο λεπτά. Τα κτίρια εκκενώνονται και οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους.

Ηλεία:Φρικιαστική εξόντωση αλεπούδων - ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΤΗΝΗ!!!!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες κάτοικοι ορεινής περιοχής της Ηλείας.

Σε καλό δρόμο η «πολιορκία» του Παναθηναϊκού στον Τζαμέλ Αμπντούν

Το προβάδισμα για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν έχει ο Παναθηναικός σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ. Τι αναφέρεται για τους «αιωνίους» αλλά και για την ΑΕΚ;

Έρχεται... “Τειρεσίας” για χρέη στη ΔΕΗ;

Η ΔΕΗ ¨βλέπει” ότι μέχρι το τέλος του 2011 τα χρέη από νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις θα φτάσουν τα 400 εκατομμύρια και προ του... κραχ στα έσοδά της ζητάει από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να δημιουργηθεί ένα σύστημα τύπου Τειρεσία.