Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Να τα προσέχετε σαν… τα μάτια σας - Τι να προσέξετε κατά την αγορά γυαλιών ηλίου

Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, χωρίς την απαραίτητη προφύλαξη, μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες στην υγεία. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει βλάβες, στα μάτια και γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η προφύλαξή τους με τα κατάλληλα γυαλιά.
Πριν την αγορά των γυαλιών ηλίου πρέπει να προσέξετε

Σημαία "Ανεξάρτητης Θράκης"

Σημαία "Ανεξάρτητης Θράκης"Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση σημαίας της «Ανεξάρτητης Θράκης» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούρκων Δυτικής Θράκη, στις 24 Απριλίου.Στην γιορτή συμμετείχαν παιδιά από το Χοχστ και τη γύρω περιοχή, μιλώντας ο πρόεδρος του συλλόγου Χασάν Μπαιράμ, ενημέρωσε τα παιδιά για την 23η Απριλίου μέρα Εθνικής Ηγεμονίας και Γιορτής του Παιδιού

Ντενίζ Μιλάνι: Ένα κορίτσι… τεραστίων διαστάσεων!!!!

Η Ντενίζ Μιλάνι θεωρείται ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της Τσεχίας και όχι άδικα. Διαθέτει εκπληκτικές αναλογίες και διαφέρει από τις άλλες γιατί είναι 100% φυσική! Δείτε το κορίτσι με τα τεράστια… προσόντα!
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Τρόικα: Απολύστε τους δημοσίους υπαλλήλους αορίστου χρόνου!

Η Τρόικα είναι αποφασισμένη να ζητήσει και νέες θυσίες: Απολυσεις ζητεί τώρα η Τρόικα, βάζοντας στο στόχαστρό της χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο με σύμβαση αορίστου χρόνου.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!Oι ομογενείς που εκτέλεσαν τους αστυνομικούς

Δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο Ιωάννης Σαββίδης και ο Ανδρέας Ποφίδης ήταν αυτοί που πήδησαν από το Volvo και περίμεναν τους άνδρες της Ομάδας Δίας να πλησιάσουν.
Στο πίσω κάθισμα του κλεμμένου αυτοκινήτου κάθονταν άλλα δύο άτομα. Ο Σαββίδης είναι αυτός που πυροβόλησε με το καλάσνικοφ και σκότωσε τους δύο αστυνομικούς αλλά και τραυμάτισε άλλους δύο.

Προσλήψεις: 4.000 πυροσβέστες και 2.828 στο Δημόσιο

Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η προκήρυξη για την πρόσληψη 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης. Το νέο προσωπικό θα αναλάβει καθήκοντα κυρίως δασοπυρόσβεσης, δασοπροστασίας και πυρασφάλειας.

Επιβεβαιώθηκε η θεωρία της σχετικότητας με πείραμα 7 ετών

Η θεωρία τη σχετικότητας του Αϊνστάιν επιβεβαιώθηκε μετά από αποστολή διαστημικού αεροσκάφους το οποίο είχε σκοπό να την επιβεβαιώσει ή να απορρίψει. Οι πλανήτες καμπυλώνουν το χώρο και τον χρόνο γύρω τους με τη δύναμη της βαρύτητάς τους.΄

Ξεκινά μαραθώνιος διαπραγματεύσεων μετά το Λουξεμβούργο

Η αφετηρία ενός μαραθωνίου σκληρών διαπραγματεύσεων για τη συνέχιση της χρηματοδότησης και μετά το 2011 φαίνεται ότι ήταν η άτυπη σύσκεψη στο Λουξεμβούργο, καθώς νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το τι συζητήθηκε μεταξύ των υπουργών Οικονομικών και των εκπροσώπων της Ε.Ε. και της ΕΚΤ.