Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Περιστατικό στο αεροδρόμιο! (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ)

Aσφάλεια Αεροδρομίου : Ποιο είναι το όνομα σας ?

To Διαδύκτιο θα ξεμείνει από χώρο;

Στις 2 Φεβρουαρίου, γύρω στις τέσσερις το πρωί, το Διαδίκτυο θα ξεμείνει από διευθύνσεις δικτύου (IP)... 

Απολύθηκε επειδή έπαιζε στο facebook και κέρδισε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!


Mία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση  επιφύλασσε η μέρα για τον βούλγαρο υπήκοο Ντίμιταρ Κέριν, που ήταν μέχρι σήμερα δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Πλόβντιφ.

"Έλεος αστυνόμε! Η γυναίκα μου θέλει συνέχεια σεξ!"

Υπάρχουν άνδρες που παραπονιούνται ότι οι γυναίκες τους συχνά έχουν... πονοκέφαλο όταν θέλουν να κάνουν μαζί τους «αγαπούλες».

Διορία 24 ωρών για να φύγουν οι μετανάστες από τη Νομική

Σε μείζον πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα αναδεικνύεται το μεγάλο θέμα με τους μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στην Νομική Σχολή Αθηνών με τις ευθύνες να μεταφέρονται σαν το μπαλάκι του πινγκ πονγκ...........

Eπίθεση σε πρώην Πρωθυπουργό!

Ποιον πρώην Πρωθυπουργό γιούχαρανε;

Αυτή είναι Πρόεδρος!!! - ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ;;

Στον Παναθηναϊκό ακόμα ψάχνουν πρόεδρο για να αναλάβει την ομάδα, αλλά στην πολωνική Βάρτα Πόζναν τον βρήκαν στο πρόσωπο της πρώην σταρ του Playboy, Ιζαμπέλα Λουκόμσκα – Πιζάλσκα!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…

ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Ο ιαπωνικός κολοσσός κατάφερε και το 2010 να παραμείνει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης εμπρός από την αμερικάνικη GM και –φυσικά- από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Toyota και οι εταιρείες που μπαίνουν κάτω από την... αγκαλιά της (Lexus, Daihatsu, Hino Motors) κερδίζουν τη μάχη των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Και αυτό, παρά το αρνητικό κλίμα που επέφερε για την ίδια στην αγορά των Η.Π.Α. το «σίριαλ» των ανακλήσεων πολλών μοντέλων της. Πιο συγκεκριμένα, το ιαπωνικό γκρουπ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, σημείωσε....

Βρέθηκαν 16 τρισ. κ.μ. φυσικό αέριο στα σύνορα!

Στη θαλάσσια λεκάνη της ανατολικής μεσογείου στο σημείο όπου συνορεύουν οι αποκλειστικές οικονομικές ζώνες του Ισραήλ της Κύπρου και της Ελλάδας, βρέθηκαν πριν από ένα μήνα 16 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ,ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ,ΤΙ ΠΕΤΑΜΕ,ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Η συλλογή των αποδείξεων πήρε νέα μορφή από το περασμένο έτος. Οι έχοντες εισοδήματα άνω των 6.000 ευρώ, αν δεν προσκομίσουν αποδείξεις χάνουν το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ και επιβαρύνονται με φοροποινή. Πριν φθάσετε στη συμπλήρωση της ετήσιας φορολογικής σας δήλωσης, καταπιαστείτε με τις αποδείξεις.


Κατ' αρχήν πάρτε στυλό και......

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ- ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ)

Η Αθηνά έχει γραφτεί σε μαθήματα ζωγραφικής! Ο άντρας της τη δουλεύει! Και ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκηση της! Ο Αντώνης του Star Morning Show - Φαρσαντώνης κατά τας γραφάς - του τηλεφωνεί και...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!

ΝΕΟ VW Golf το 2012! ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Τον επόμενο χρόνο θα παρουσιάσει τελικά η VW την έβδομη γενιά του Golf. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Γερμανοί βλέποντας τις πωλήσεις της έκτης γενιάς να εξακολουθούν να πηγαίνουν καλά, παρατείνουν την  παρουσίαση της επόμενης για τα μέσα με τέλη του 2012.
Το νέο Golf θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB. Θα έχει σχεδιαστικές επιρροές από το Polo αλλά και το Sirocco (στις φωτογραφίες ένα από τα προτεινόμενα σχέδια). Οι Γερμανοί πάντως αφήνουν υπονοούμενα ότι το νέο Golf, θα δείχνει πιο νεανικό από ποτέ, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα.....

Ένας τριαντάχρονος άνδρας από τη νότια Αμερική πήδηξε από τον έβδομο όροφο κτιρίου χωρίς να πάθει σχεδόν τίποτε, ανακοινώθηκε από την αστυνομία της ισπανικής πόλης Λα Κορούνια όπου και συνέβη το απίστευτο αυτό γεγονός.

Κρέμασε και έκαψε ένα σκύλο επειδή μασούσε τη Βίβλο της!


Ποινή φυλάκισης από 180 ημέρες έως 5 χρόνια αντιμετωπίζει μία 65χρονη Αμερικανίδα, η οποία κρέμασε με ηλεκτροφόρο καλώδιο το σκύλο του ανιψιού της και αφού ξεψύχησε, έκαψε το σώμα του, επειδή “έφαγε” τη Βίβλο της.

Τα ψέματα για τις δίαιτες!!

Φαίνεται πως οι δημοφιλείς μύθοι σχετικά με το πως χάνονται τα κιλά καταρρίπτονται μέρα με την μέρα. Ποια είναι τα επτά ψέματα που μας λένε για τις δίαιτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

117.000 ευρώ "τσέπωσε" ο ταμίας του Δήμου Παγγαίου!

Ομολόγησε ότι πήρε τα χρήματα γιατί είχε δανειστεί λεφτά από τρίτους και μετά έκανε μεγάλα.... οικονομικά ανοίγματα!

Οι πρώτοι νεκροί στις διαδηλώσεις της Αιγύπτου

Δύο Αιγύπτιοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, που έγιναν σήμερα στην πόλη Σουέζ της Αιγύπτου και ένας αστυνομικός πέθανε τελικά μετά από σοβαρό τραυματισμό του στο Κάιρο, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές και από πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

"Πράσινο φως" για λύση της κατάληψης της Νομικής

"Πράσινο φως" για λύση της κατάληψης της Νομικής από τους 237 λαθρομετανάστες έδωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ζήτησε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να εφαρμοστούν οι νόμοι και να μην καταλυθεί το κράτος δικαίου.