Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κρέμασε και έκαψε ένα σκύλο επειδή μασούσε τη Βίβλο της!


Ποινή φυλάκισης από 180 ημέρες έως 5 χρόνια αντιμετωπίζει μία 65χρονη Αμερικανίδα, η οποία κρέμασε με ηλεκτροφόρο καλώδιο το σκύλο του ανιψιού της και αφού ξεψύχησε, έκαψε το σώμα του, επειδή “έφαγε” τη Βίβλο της.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα ανακρινόμενη από τους αστυνομικούς, είπε πως το θηλυκό pit bull ήταν “σατανικό” και φοβόταν πως “θα έκανε κακό στα παιδιά της γειτονιάς”.

Η κατηγορούμενη, Miriam Smith,  συνελήφθη την περασμένη Κυριακή και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Spartanburg, στη Βόρεια Carolina των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η ενός έτους “Diamond” βρισκόταν δεμένη με αλυσίδα στη βεράντα του σπιτιού της 65χρονης και μασούσε μία Βίβλο, που είχε αφήσει εκεί η ιδιοκτήτρια.

Η σκυλίτσα πέρασε δύο εβδομάδες με τη Smith, επειδή ο ανιψιός της και ιδιοκτήτης της, έλειπε. Μέσα στο διάστημα αυτό, η θεία του προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

Το άψυχο σώμα του ζώου βρέθηκε κάτω από ένα σωρό κομμένου γρασιδιού. Στο λαιμό του είχε απομείνει μέρος του καλωδίου, που χρησιμοποίησε η Smith για να το κρεμάσει, ενώ στο σημείο μύριζε ακόμη κηροζίνη.

Η ποινή που θα επιβληθεί στην κατηγορούμενη, εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ψυχιατρικής εξέτασης, από την οποία θα περάσει.

Τα πρώτα δείγματα πάντως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που την ανέκριναν, έδειξαν μία γυναίκα που αντιμετώπισε την πράξη της, ως “ό,τι έγινε... έγινε”, ενώ οι ίδιοι είπαν πως άκουγαν την ομολογία της, “σαν να άκουγαν κασέτα”.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου