Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Alice Goodwin.. Ποιος είπε ότι το ολόγυμνο είναι αμαρτία?

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ!












Συναγερμός στην Πάτρα για κρούσματα λέπρας

Τέσσερα μέλη οικογένειας μεταναστών νοσηλεύονται με λοίμωξη από Mycobacterium leprae (μυκοβακτήριο, από το οποίο προκαλείται η νόσος του Χάνσεν), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου της Αχαϊας, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Κλιμάκιο επιστημόνων του Κέντρου μετέβη σήμερα, Παρασκευή, στο αχαϊκό νοσοκομείο, όπου τα μέλη του ενημερώθηκαν για την πορεία των περιστατικών από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών. Ακολούθως, η ομάδα μετέβη στον τόπο μόνιμης κατοικίας των κρουσμάτων, όπου διερευνήθηκε η πιθανότητα περαιτέρω διασποράς για την λήψη των προληπτικών μέτρων. Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνει πως η νόσος από Mycobacterium leprae μεταδίδεται εξαιρετικά δύσκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και καθίσταται μη μεταδοτική αμέσως μετά την έναρξη ειδικής θεραπείας

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Δωρεάν η υποβολή της Δήλωσης της Ενιαίας Ενίσχυσης από κάθε δικαιούχο ξεκαθάρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κ. Σκανδαλίδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με θέμα "Να σταματήσει το "χαράτσωμα" των αγροτών με την καταβολή "της ειδικής υπέρ ΕΛΓΑ ασφαλιστικής εισφοράς"...

Από τι κινδυνεύουν τα μωρά που κλαίνε πολύ;


Όσα μωρά κλαίνε υπερβολικά και παράλληλα τρώνε και κοιμούνται δύσκολα, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν προβλήματα συμπεριφοράς αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Tο νέο Kia Sportage

Το νέο Sportage είναι εδώ και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης οι οποίες συνοδεύονται από έκπτωση «γνωριμίας» της τάξεως των 1.500 ευρώ. Οπότε στις παρακάτω τιμές πώλησης αφαιρέσετε το παραπάνω ποσό για να έχετε την τιμή πώλησης του νέου Sportage.Για την ώρα οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι προσθιοκίνητες και εξοπλίζονται με κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού των 1,6 lt (135 PS) και κινητήρα πετρελαίου 1,7 lt (115 PS) που προσφέρεται μόνο στην πλούσια έκδοση Skyview με την ηλιοροφή. Όσον αφορά την έκδοση 1.6 ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε έξι εξοπλιστικές εκδόσεις. Τέλος, να πούμε πως μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται και οι δίλιτρες εκδόσεις με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Δήμος Δέλτα: Στο επίκεντρο η διάσωση Αξιού, Λουδία και Αλιάκμονα

Εταιρεία σεκιούριτι, δημοτικοί αστυνομικοί μέχρι και κάμερες, «επιστρατεύονται», από το Δήμο Δέλτα, στο πλαίσιο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης μπαζών και ογκωδών αντικειμένων στην περιοχή του Δέλτα Αξιού, Λουδία και Αλιάκμονα.

Αλεξάνδρεια:Τραυματίστηκε 2χρονο κορίτσι από πυροβόλο όπλο

Ένα κοριτσάκι, μόλις δύο ετών, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής με ελαφρά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και στη συνέχεια στην παιδοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματά Θεσσαλονίκης, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Ο συνθήκες τραυματισμού της μικρής ερευνώνται και προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

73 δημόσιοι φορείς που κλείνουν!

Οριστικό θα είναι το σφράγισμα σε 73 φορείς του δημοσίου. Οι υπάλληλοι θα περνούν από αξιολόγηση μέσω ΑΣΕΠ, για να διπαιστωθούν οι ικανότητες τους. Διαβάστε εδώ ποιοι είναι αυτοί οι φορείς και ποιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν....

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε ΟΤΑ

Σε τελική ευθεία μπαίνει η έκδοση προκηρύξεων για την πρόσληψη 3.979 εποχικών υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων της χώρας. Πρόκειται για τις πρώτες εγκρίσεις που έγιναν από την αρμόδια υπουργική επιτροπή και αφορούν την κάλυψη αναγκών σε 134 δήμους και νομικά πρόσωπα αυτών.