Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Να με καταστρέψεις γλυκά - Σταύρος Μιχαλακάκος

Αρνητική απάντηση της ALPHA BANK στην πρόταση της ΕΘΝΙΚΗΣ για συγχώνευση

Αρνητική είναι η απάντηση της Alpha Bank με την εξής λιτή ανακοίνωση:
"Σε απάντηση της από 18ης τρέχοντος επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η "Alpha Τράπεζα Α.Ε." (η "ΑLPHA") ανακοινώνει ότι,.......

Ναόυσα: Τι τρέχει με το "Μπουτάρη";

Σε αναγκαστική άδεια 15 ημερών βρίσκονται από σήμερα οι περίπου 70 εργαζόμενοι και υπάλληλοι της εταιρείας «Μπουτάρης» στο Στενήμαχο Νάουσας.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ήδη 4 μήνες απλήρωτοι. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Φιγουρίνι η Τζάκρη οι βουλευτές "σφάζονται" στα πόδια της

Πάντα σαν μοντέλο η υφυπουργός κυρία Τζάκρη φιγουρίνι που λέμε.....Οι Βουλευτές μάθαμε ότι σφάζονται στην ποδιά της,και μαλώνουν ποιος θα καθίσει δίπλα της..

Baciami Ancora

Economist: "Η διπλή τραγωδία της Ελλάδας"

"Δύο μεγάλα ευρωπαϊκά προγράμματα, το ευρώ και η ζώνη Σένγκεν, έχουν φτάσει στα όριά τους στην Ελλάδα.

Ψωμιάδης προς Παπανδρέου: "Δέν πάει άλλο"

Με την φράση "Δεν πάει άλλο! Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της" ξεκίνησε την επιστολή του στον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όσα δεν ξέρετε για τα θαλάσσια ζώα

Περιμένατε ποτέ να ακούσετε ότι ένα χταπόδι έχει τρεις καρδιές; Υπάρχουν ένα σωρό απίστευτα πράγματα που δεν ξέρετε για τα ζώα στη θάλασσα και ήρθε η ώρα να μάθετε!

H Mercedes CLS 63 AMG (vídeo)

H CLS 63 AMG είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα, ακριβότερα αλλά και ισχυρότερα μοντέλα που θα μπορεί να αποκτήσει κανείς σε μερικούς μήνες όποτε θα ξεκινήσει και το λανσάρισμα..........
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
 

Το δυνατό σημείο του Γιάννη Μιχαλήτσου!

Είναι ένα απο τα πρόσωπα των ημερών μετά και την παραίτηση του προπονητή του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κιτρίνων και μέχρι...
σήμερα σκάουτερ της ομάδας, θα αναλάβει το βάρος να οδηγήσει τον Άρη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και στη συνέχεια στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του Άρη ελπίζουν οτι θα φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε και τον στηρίζουν με ενθουσιασμό. Ποιός είναι ο λόγος που το κάνουν αυτό, πέραν του οτι του έχουν εμπιστοσύνη;
Η φωτογραφία τα λέει όλα. Η νεαρή, είναι η μικρή κόρη του Γιάννη Μιχαλήτσου, Άννα, η οποία εργάζεται και σαν μοντέλο. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στο Χαριλάου εάν πηγαίνει σε κάθε αγώνα  για να θαυμάζει τον μπαμπά της;

Έξαλλος ο Μήτρογλου για Σάσα

Το ακούσαμε και αυτό. Ο Κώστας Μήτρογλου ζευγάρι με την Σάσα Μπάστα!
 

«Πρόεδρε, η νίκη αφιερωμένη!»

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού συνεχίζουν να κινούνται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τονίζουν πως η νίκη απέναντι στο Τριφύλλι θα είναι αφιερωμένη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Τράγκας: Η Στάη είναι το Grand Marnier του ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε με καυστικό τρόπο για τον χώρο και τα πρόσωπα της δημοσιογραφίας στο περιοδικό People και δήλωσε εξαρτημένος,αλλά και απογοητευμένος από την δημοσιογραφία, “ είναι μία γκόμενα που σε πικραίνει, αλλά όταν έρχεται και πλαγιάζεις μαζί της, σε βάζει πάλι σε εξάρτηση”.

Mega επιστροφή του "50-50"

Μετά από πολλές αναβολές, ο κύβος ερρίφθη. Στις 2 Μαρτίου ξεκινά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η προβολή της σειράς «50 - 50» στο Mega.

Bέλγιο: Φάρμα γκαλερί και γουρουνάκια Luis Vuitton!

Ποιος να το φανταζόταν ότι τα γουρουνάκια θα μπορούσαν να μετατραπούν σε έργα τέχνης! Και όμως, ένας καλλιτέχνης από το Βέλγιο, μετέτρεψε το σώμα των συμπαθέστατων τετράποδων σε καμβά, στολίζοντάς τα με εντυπωσιακά τατουάζ από την κορυφή, μέχρι τα νύχια!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θεσσαλονίκη: Εκείνη τον χώρισε και εκείνος την εκδικήθηκε στο facebook!

Την πρώην φίλη του θέλησε να εκδικηθεί 38χρονος, που δημιούργησε προφίλ με τα στοιχεία της γυναίκας στο facebook ανεβάζοντας..... 

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ στο λιμάνι-Ψάχνουν άνδρα που έπεσε στη θάλασσα δυο φορές

Το απίστευτο “σκηνικό” στα νερά του Θερμαϊκού άρχισε να στήνεται χθες στις πέντε το απόγευμα όταν ο 30χρονος πλησίασε και πήδηξε στα παγωμένα νερά.

Κόντρα και μπινελίκια στη Βουλή - Η συγγνώμη του Κ.Ντόλια

Σκληρή κόντρα στην βουλή για τους ημιυπαίθριους χώρους,
με πυρά εναντίον της κυβέρνησης και σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο.

Χαλάει ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, που εξέδωσε δελτίο επικίνδυνων φαινομένων, από το πρωί της Παρασκευής θα σημειωθούν βροχές και καταιγδες στα δυτικά, ενώ μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως και 9 μποφόρ. Από το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχει μικρή βελτίωση από τα δυτικά και τα βόρεια.
Το δελτίο πρόγνωσης αναλυτικά