Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αφιερωμένο σε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο Έλληνα, αν υπάρχει ακόμα σήμερα

Μήνυμα "ευρωπαίου πολίτη" από άλλη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης :Όταν ήρθα στην Ισπανία ( σοσιαλιστική και αυτή ) πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:
 
 

1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα).
2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα "κυνηγημένος" στην Ισπανία να ζήσω.
Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.
3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.

4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Σε πρώην στρατόπεδα τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ; Ο ΜΑ......ΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!

Σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών πρόκειται να μετατραπούν πρώην στρατόπεδα, σύμφωνα με τροπολογία στο σχέδιο νόμου για το άσυλο που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.Πρόκειται για χώρους που ανήκουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά δεν χρησιμοποιούνται πλέον από τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίοι τώρα θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες εγκατάστασης των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών.Όπως έγινε γνωστό, κατά παρέκκλιση των υφιστάμενων πολεοδομικών διατάξεων...

Test: Nissan Juke 1.6

Ένα νέο περίεργο όχημα κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Προσοχή! Δεν πρόκειται για εξωγήινο. Είναι το Juke και παρά την απόκοσμη εξωτερική εμφάνιση πρέπει να το  πάρετε πολύ στα σοβαρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Πίστη για θετικό αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Αρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μίλησε στην ιστοσελίδα των «κίτρινων» για το παιχνίδι του Σαββάτου (08/01, 19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως παρά τις απουσίες αρκετών παικτών, θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση:
«Παρά τις δυσκολίες, λόγω των πολλών τραυματισμών, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε....

Ροζ σκάνδαλο για το Νίκο Μίχα εν ώρα υπηρεσίας;

Κάλεσε «κουνελάκια» στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Ο Νίκος Μίχας έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στο ριάλιτι Fame Story και μέχρι πρότινος ήταν παρτενέρ της Κατερίνας Στικούδη στο «Just the 2 of us». Επίσης υπηρετούσε στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με την ειδικότητα του τραυματιοφορέα.Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Νίκος Μίχας μαζί με συναδέλφους που είχαν βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα διαφορετικό πριβέ...

Παπουτσής: "Η Ελλάδα δεν θα γίνει πέρασμα λαθρομεταναστών" ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕ!

Συνέντευξη στο αραβικό δορυφορικό κανάλι Al Jazeera έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση τοποθέτησης φράχτη στον Έβρο, απ’ όπου εισέρχονται μαζικά στο ελληνικό έδαφος λαθρομετανάστες.
«Η Ελλάδα δεν αποτελεί λύση για όσους έχουν προβλήματα στις χώρες τους, ούτε μπορεί να γίνει πέρασμα ...

Ανίκητος ο «Σόφο»

Με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να κάνει μία ακόμη καλή εμφάνιση, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε εύκολα της Μακάμπι Ρισόν με 88-74 στη «Nokia Arena» για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισραήλ.
Η ομάδα του «Σόφο» παραμένει πρωτοπόρος με επτά νίκες, με τον 25χρονο Έλληνα σέντερ να πετυχαίνει ..

Επιτέθηκαν με σιδηρογροθιά και μαχαίρι σε καφετζή!

Επιτέθηκαν με σιδηρογροθιά και μαχαίρι στον ιδιοκτήτη. Επικίνδυνο έχει γίνει να ζεις σε γειτονιές της Αθήνας μετά... τα καθημερινά περιστατικά βίας που καταγράφονται. Σήμερα το μεσημέρι, σε καφενείο στην Καλλιθέα, και συγκεκριμένα στην οδό Ασκληπιού, δύο άγνωστοι αλλοδαποί δράστες μπήκαν μέσα και επιτέθηκαν στον αλλοδαπό ιδιοκτήτη.
Συγκεκριμένα, τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με χρήση...


4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός, αλλά εδώ έχουμε ήδη πήξει στους λαθρομετανάστες! Η κυβέρνηση, δια στόματος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, ενημέρωσε τα ΜΜΕ για την κατασκευή συρμάτινου φράχτη στον Έβρο, που θα εμποδίζει την είσοδο λαθρομεταναστών.Φυσικά, έχουν κάνει τη δουλειά τους μεριμνώντας για τον αφελληνισμό της ελληνικής κοινωνίας και τώρα, φροντίζουν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, πριν δημιουργηθούν και άλλες ανεξέλεγκτες (και «εξεγερτικές») καταστάσεις, ιδιαίτερα μετά τα συμβάντα στην Πάτρα.Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει στο τρίγωνο του Κάραγατς, μια περιοχή μήκους....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! - Όρνεο «κατασκόπευε» υπέρ του Ισραήλ!

Αξιωματούχοι στη Σαουδική Αραβία "συνέλαβαν" ένα όρνεο με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εκδίκηση του Πιγκουίνου!!

Ρε παλικάρια.... Συγκρατηθείτε !!!!

Πανηγυρισμός σίγουρα όχι σαν όλους τους άλλους από τον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι ψείρες αποκαλύπτουν!!

Οι ψείρες αποκαλύπτουν πότε ο άνθρωπος φόρεσε ρούχα για πρώτη φορά!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα τέλη της χρονιάς τα νέα κουπέ των Toyota και Subaru

Όπως επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Fuji Heavy Industries, τόσο η Subaru όσο και η Toyota, θα είναι καθ’ όλα έτοιμες ώστε να παρουσιάσουν και επίσημα στα τέλη του 2011 τα νέα τους κουπέ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανέκδοτο.....με ξανθιά!!

Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Μελβούρνη, όταν μια ξανθή σηκώνεται από την οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση.Ο αεροσυνοδός ο οποίος παρακολουθούσε, πήγε κοντά της και της ζήτησε να δει το εισιτήριο της.
Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση.Η ξανθή απάντησε "είμαι νέα, όμορφη, ταξιδεύω για Μελβούρνη και θα μείνω εδώ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παπανδρέου-Ερντογάν στο Ερζερούμ!!! - ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ..!!

Ολυμπιακή πόλη καλώς ορίσατε!". Αυτό το σύνθημα είναι γραμμένο στα περισσότερα πανό που έχουν αναρτηθεί σε όλο το ...Ερζερούμ, με τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανδρέου και του Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν να είναι δίπλα δίπλα, σε μια προσπάθεια των γειτόνων να δείξουν πνεύμα φιλοξενίας.

Γιούχα σε Πάγκαλο! - ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΟΔΩΡΑ!!!

Χθες το βράδυ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήγε με την σύζυγό του να φάνε σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής. Μόλις τον είδαν όσοι βρίσκονταν ήδη στην ταβέρνα άρχισαν τα γιουχαΐσματα φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Έλα να φάμε μαζί» και «κεράστε τον από αυτά που φάγαμε μαζί». Μπράβο σε κάποιους που είχαν το κουράγιο να ασχοληθούν...

Πανελλαδική διαμαρτυρία κατά των διοδίων την Κυριακή

Το κίνημα κατά των διοδίων συνεχώς διογκώνεται και οι εταιρείες βρίσκονται σε πανικό, ενώ εκατοντάδες είναι πια εκείνοι που χωρίς ενδοιασμούς και άφοβα σηκώνουν τις μπάρες μόνοι τους και περνούν χωρίς να πληρώσουν το χαράτσι που συνεχώς αυξάνεται.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Caño Cristales : Tο ποτάμι που πηγάζει από τον παράδεισο!

Τον αποκαλούν "το πιο όμορφο ποτάμι του κόσμου", "το ποτάμι που πηγάζει από τον παράδεισο", ή "ο ποταμός των πέντε χρωμάτων".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν το ανθρώπινο σώμα γίνεται τέχνη!!!

Πέτρος Λαγούτης: Υπερασπίστηκε μικροπωλητή σε αστυνομικό

Ο Πέτρος Λαγούτης έδειξε την ευαισθησία του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θήλασε το στήθος της ασθενούς του και τον πήγε στα δικαστήρια!


Ένας γιατρός στη Φιλανδία, όχι μόνο θήλασε το στήθος μιας νεαρής ασθενούς του, αλλά είχε και το θράσος να υποστηρίξει ότι το έκανε για διαγνωστικούς λόγους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Πάμε παιχταρά μου" - ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ!!

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο η εμψύχωση του διαιτητή της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Ηρακλής κ.Κωνσταντινέα προς τον Τοροσίδη.
Στο video που ακολουθεί φαίνεται καθαρά ο διαιτητής, απευθυνόμενος στον παίκτη του Ολυμπιακου, να τον ενθαρρύνει ύστερα από σφύριγμα φάουλ υπέρ του.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Οι " Άθλιοι " των Αθηνών

Περίεργα κρούσματα απόδειξης της οικονομικής εξαθλίωσης στην οποία έχουν φτάσει αρκετοί κάτοικοι των Αθηνών έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Ποντίκι», από κατοίκους των οδών Φυλής, Πιπίνου, Αγίου Μελετίου και της Αριστοτέλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έκανε μπάνιο μόνο με νερό για ένα χρόνο

Ένας τολμηρός μπλόγκερ αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα χρησιμοποιώντας για την προσωπική του καθαριότητα αποκλειστικά νερό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και η Κυβέρνηση θέλει το δημοσιογράφο της!! - ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!

Προκαλεί το κοινό αίσθημα εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για την εκτέλεση του προϋπολογισμού 2011 με την οποία διατηρούνται οι θέσεις δημοσιογράφων σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες ακόμα κι αν έχουν αδειάσει οι θέσεις αυτές από πλεονάζοντες δημοσιογράφους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα πολύ όμορφο τραγούδι από το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!!

«Comme ci comme ca» για το φράχτη στον Έβρο

Η Γαλλία, διά στόματος υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Λοράν Βοκιέζ, επικρότησε τις προσπάθειες της Ελλάδας.....

Έλεγχοι του ΕΦΕΤ για διοξίνη στην Ελλάδα

Εντολή να διενεργήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα έχει λάβει ο ΕΦΕΤ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα προϊόντα από τη Γερμανία που να είναι μολυσμένα με διοξίνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο σε υπηρεσία της αστυνομίας!

«Λουκέτο» στη μοναδική υπηρεσία της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που μέσα σε πέντε χρόνια λειτουργίας παρουσίασε αύξηση σε εξιχνίαση υποθέσεων, με συνδρομή στην εξάρθρωση διεθνών δικτύων παιδικής πορνογραφίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός Σήμερα!

Τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Παρασκευή 07 Ιανουαρίου 2011.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα......!!!!

1753: Ιδρύεται το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, από τον βασιλιά Γεώργιο Β'.
1826: Ο Ανδρέας Μιαούλης σπάει τον αποκλεισμό του Ιμπραήμ και μεταφέρει πολεμοφόδια στο πολιορκημένο Μεσολόγγι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ