Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Πίστη για θετικό αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Αρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μίλησε στην ιστοσελίδα των «κίτρινων» για το παιχνίδι του Σαββάτου (08/01, 19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως παρά τις απουσίες αρκετών παικτών, θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση:
«Παρά τις δυσκολίες, λόγω των πολλών τραυματισμών, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε....
 ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί, όμως, αυτό πρέπει η ομάδα μας να παρουσιαστεί πολύ μαχητική και να πραγματοποιήσει μία μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Μία πολύ ποιοτική ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή» και συνέχισε για να προσθέσει ο Αργεντινός τεχνικός:

«Έχουμε, όμως, εμπιστοσύνη στην δική μας ομάδα ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (08/01, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή μετέχουν οι 17 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Ρουίζ, Οικονομόπουλος και Κατίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κουλουχέρης, Φατί, οι τραυματίες Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Αγτζίδης, Σ. Πορτίγια (ενοχλήσεις στην μέση), ο ανέτοιμος Ρονάλντο και οι Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης και Κρ. Πορτίγια (δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του ακόμα).

Κύριος χορηγός φανέλας η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/1) ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα προβάλλεται ως κύριος χορηγός στην φανέλας της ομάδας μέχρι και την σεζόν 2012-2013.

Στην συμφωνία που ολοκληρώθηκε και τυπικά, βασική παροχή θα είναι η παρουσία της ΟΠΑΠ Α.Ε., μέσω του παιχνιδιού «ΚΙΝΟ», στο εμπρός μέρος της φανέλας της επίσημης εμφάνισης της ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τις σεζόν 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου