Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αυτή είναι δουλειά...!!!

Τα 8 πράγματα που μάθαμε λάθος στο σχολείο

1) Ο Αϊνστάιν ήταν κακός μαθητής

Γενιές παιδιών μεγαλώσανε με την πεποίθηση ότι ο νομπελίστας φυσικός δεν τα κατάφερνε καλά στο σχολείο. Στην πραγματικότητα τα πήγαινε πολύ καλά, ιδιαίτερα στη φυσική και τα μαθηματικά!.........

Υπουργείο από "χρυσάφι" - Μισό εκατομμύριο ευρώ για τη φύλαξη των κτιρίων του!

403 Χιλιάδες Ευρώ χωρίς το Φ.Π.Α κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο η φύλαξη απο !!! ιδιωτική εταιρεία των κτιρίων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αυτό που αξίζει περισσότερο είναι οτι η έγκριση για την διένεργεια διαπραγματεύσεων για ......

Γκαζάκια στο σπίτι του Σκόκο

Τον τρόμο έζησαν ο παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο και η οικογένειά του τα ξημερώματα, από έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το σπίτι τους στην Κηφισιά.

Ιαπωνία: Το τσουνάμι είχε ύψος 23,6 μέτρα

Ο σεισμός της 11ης Μαρτίου προκάλεσε τσουνάμι 23,6 μέτρων σε περιοχές της βορειο-ανατολικής Ιαπωνία ανακοίνωσαν οι ιαπωνικές αρχές. 

Βρετανία: Ζευγάρι ανακάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο άνθρωπο!

Η τραγική σύμπτωση είναι λίγη ως χαρακτηρισμός για να περιγράψει αυτό που ανακάλυψε ένα παντρεμένο ζευγάρι στη Βρετανία.

Γεώργιος Παπανδρέου Καραϊσκάκης

Αποδοκίμασαν τον Γερουλάνο στις Βρυξέλλες

Αποδοκίμασαν τον Γερουλάνο στις ΒρυξέλλεςΈνταση δημιουργήθηκε στις Βρυξέλλες, σε εκδήλωση επ’ ευκαιρία της επετείου από τη Μάχη του Μαραθώνα, της οποίας διοργανώτρια ήταν η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα.Χρυσούλα Παλιαδέλη.
Στην εκδήλωση παρών ήταν ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος......

Κρεμάστηκε μωρό μέσα στο πάρκο του στην Πάτρα

Απίστευτο και όμως αληθινό.Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένα μωρό 14 μηνών καθώς έπαιζε στο πάρκο του.

Η Υπουργός της συρρίκνωσης!!

Συνεργασία Βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας και Βέροιας

Με στόχο την υλοποίηση δράσεων σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας, υπεγράφη μεταξύ της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας και του δήμου Αλεξάνδρειας πρωτόκολλο συνεργασίας.

Αλλάξτε συνήθειες, γίνετε πιο υγιείς

Εκμεταλλευτείτε την τροφή, την άσκηση, την φύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Θέλετε να οδηγήσετε τον εαυτό σας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Πιστέψτε με είναι πιο εύκολο απ' ότι μπορεί να νομίζετε.

Παραιτήθηκε ο Σόκρατες μετά την καταψήφιση του πακέτου λιτότητας

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Ζοζέ Σόκρατες μετά την καταψήφιση του πακέτου λιτότητας από το Κοινοβούλιο της χώρας, κάνοντας λόγο για πολιτική κρίση που θα έχει σοβαρότατες συνέπειες για τη χώρα.