Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αλλάξτε συνήθειες, γίνετε πιο υγιείς

Εκμεταλλευτείτε την τροφή, την άσκηση, την φύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Θέλετε να οδηγήσετε τον εαυτό σας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Πιστέψτε με είναι πιο εύκολο απ' ότι μπορεί να νομίζετε.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα είστε ήδη πολύ πιο κοντά στον καινούργιο, πιο υγιή, εαυτό σας.
1. Νομίζετε πως παίρνετε τις απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες στο πρωινό σας γεύμα, τρώγοντας τα δημητριακά σας; Καλά είναι τα δημητριακά, αλλά αν δεν πιείτε μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το γάλα που βρίσκεται στο μπολ σας, έχετε χάσει την ουσία του γεύματος.
2. Τσουγκρίστε με μερικά ποτήρια παγωμένο νερό, στην υγειά σας! Μελέτες έχουν δείξει πως πίνοντας ένα παγωμένο ρόφημα πριν και κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορεί να βελτιώσει την αντοχή σας μέχρι και 23%. Την ίδια στιγμή, το παγωμένο νερό υποχρεώνει τον οργανισμό σας να κάψει θερμίδες για να ζεσταθείτε, με αποτέλεσμα να αυξάνει τον μεταβολισμό σας.
3. Φωνάξτε κατά την διάρκεια της άσκησης. Αν δεν σας πετάξουν έξω από το γυμναστήριο, θα μπορέσετε να επιτύχετε αύξηση 25% της μυϊκής σας δύναμης αν εκφράζεστε ελεύθερα. Αν πάλι εσείς ντρέπεστε να εκφραστείτε, μπορείτε ν α καταφέρετε να σηκώσετε 5 με 8% περισσότερα βάρη, αν ο προπονητής σας, σας ενθαρρύνει λεκτικά.

4. Αντικαταστήστε το κοινό, πράσινο λάχανο της σαλάτας σας, με κόκκινο. Το κόκκινο λάχανο έχει 15 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέχρι και εννιά φορές περισσότερη βιταμίνη C.

newsbomb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου