Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Δωρεάν αυτοκόλλητα για τη διακοπή του καπνίσματος στη Βρετανία .Εδώ τι κάνουμε;

Το κουτί θα διατίθεται στα φαρμακεία στη Βρετανία που μετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, κυρίως αυτά που βρίσκονται μέσα σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ.

Η βρετανική κυβέρνηση θα διαθέτει δωρεάν από την 1η Ιανουαρίου αυτοκόλλητα μιας εβδομάδας για τη διακοπή του καπνίσματος σε αυτούς που έχουν αποφασίσει .....

«Εύκολα θα ανανεώσει ο Κούπερ»

Εδώ και μήνες η παραμονή του Εκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο του Αρη και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, αποτελεί προτεραιότητα για τους «κίτρινους». Το θέμα δεν έχει αποκτήσει ακόμα διαστάσεις... σίριαλ, αλλά και ούτε πρόκειται καθώς είναι «εύκολη υπόθεση», σύμφωνα με τον μάνατζερ του Αργεντινού τεχνικού.
Ο Αλεχάντρο Καμάνιο μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5» και τόνισε ότι .....

Στην κορυφή η Σίτι μετά από 81 χρόνια! Τώρα βρήκε;

Σε πελάγη ευτυχίας πρέπει να πλέουν εκεί στο Μάντσεστερ της Αγγλίας καθώς οι δύο ομάδες της πόλης, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, είναι πρώτες στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.
Καθώς οι ποδοσφαιρόφιλοι Άγγλοι δεν.. καταλαβαίνουν από Χριστούγεννα και γιορτές, στην 20η αγωνιστική -που διεξάγεται από χθες σε... δόσεις- η Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας με το εμφατικό 4-0  επί της Άστον Βίλα έγραψε ιστορία καθώς....

«Καλή ιδέα να διεξαχθεί το Μουντιάλ τον Χειμώνα»

Υποστηρικτή στο πρόσωπο του Φάμπιο Καπέλο βρήκε η ιδέα του Μισέλ Πλατινί σχετικά με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 το χειμώνα, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.
Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας πιστεύει πως οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα της Μέσης Ανατολής είναι απαγορευτικές για να παιχτεί ποδόσφαιρο, καθώς αυτές το καλοκαίρι αγγίζουν και ξεπερνούν τους 45 βαθμούς Κελσίου. Έτσι, πρότεινε.....

Είναι… hot!

Δικαίως είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα…

Ο λόγος για τη σύντροφο του διάσημου ηθοποιού, Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli, η οποία αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Μεξικό για διακοπές.

Φορώντας ένα από τα αγαπημένα της μαγιό, η 25χρονη Bar, δεν θα μπορούσε.....

Στην εντατική ο Κώστας Βουτσάς

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από σήμερα το πρωί ο  Κώστας Βουτσάς. Ο 80χρονος ηθοποιός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται στο θέατρο «Αθήναιον» με το θίασο της Μιμής Ντενίση αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και ....

Ανυποχώρητος ο Λοβέρδος για την απαγόρευση του καπνίσματος

«Κανένα παράθυρο δεν αφήνουμε ανοιχτό»

Εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος και εντατικοποίηση των ελέγχων, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.Όπως είπε, το πρώτο που θα γίνει είναι επίταση των ελέγχων στη Δημόσια Διοίκηση και το δεύτερο επίταση των ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία, γιατί οι έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία ήταν και το πρόβλημα λόγω δημοτικών εκλογών και η αδράνεια αυξήθηκε.Ερωτηθείς αν θα αλλάξει ο νόμος, είπε: «Θέλουμε ομοιόμορφη εφαρμογή. Το επόμενο βήμα είναι .....

Ταινία εμπνευσμένη από τους μπελάδες της Lindsay Lohan!

Ποια ηθοποιός θα συμμετέχει;

Μπορεί να μιλούν οι πάντες με άσχημα λόγια για τον χαρακτήρα της ηθοποιού, ωστόσο φαίνεται ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους του σινεμά. Έτσι, πρόκειται να γυριστεί ταινία για τη ζωή της, στην οποία θα παίζει η Joan Collins σε ρόλο μάνατζερ. Η ηθοποιός της «Δυναστείας» θα υποδυθεί μια δυναμική ατζέντη, η οποία....

Το πρώτο θύμα του H1N1 στην Κροατία

Επέστρεψε η γρίπη Α που έσπειρε πανικό και θάνατο το 2009

Οι υγειονομικές αρχές της Κροατίας ανακοίνωσαν σήμερα τον πρώτο θάνατο πολίτη της χώρας λόγω της γρίπης τύπου Α (Η1Ν1).
Πρόκειται για έναν άνδρα 60 χρόνων που πέθανε σε νοσοκομείο του Ζάγκρεμπ μετά από επιπλοκές που παρουσίασε αφότου προσεβλήθη από την γρίπη τύπου Α.Συνολικά 24 περιπτώσεις ατόμων που έχουν προσβληθεί από την γρίπη έχουν καταγραφεί έως....

iPad 2 σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις το 2011

Νέες εκπλήξεις ετοιμάζει η Apple

Ετοιμαστείτε για το νέο iPad 2, ο καιρός πλησιάζει και η Apple φαίνεται να είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή στο τέλος Ιανουαρίου 2010 και πωλήσεις προς το τέλος Φεβρουαρίου.Αυτοί που υποτίθεται ότι γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή του νέου iPad 2 υποστηρίζουν ότι το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικές εκδοχές που θα περιέχουν WiFi, UMTS και CDMA.Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι η Apple θέλει να γεμίσει .....

Πάτρα:Πρότειναν σε αστυνομικό-πελάτη δημόσιο σεξ!

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή καταδίκασε το Εφετείο στην Πάτρα την ιδιοκτήτρια μπαρ και μια αλλοδαπή χορεύτρια που πρότεινε σε αστυνομικό-πελάτη να έρθουν σε ερωτική επαφή μπροστά στους υπόλοιπους θαμώνες!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλύτερα του ΟΛΑ!!!!!

Ανασκόπηση της χρονιά με βίντεο που σίγουρα προκαλού γέλιο από τον Θέμο Αναστασιάδη και την παρέα του.

"Πέθανε το παιδί μου μπροστά στα μάτια μου"

«Έχασα το παιδί μου μπροστά στα μάτια μου» εξομολογείται ο Μπένζαμιν Ονουάτσι, ο Νιγηριανός επιθετικός της Καβάλας και ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος .
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πες μου τι δώρο κάνεις, να σου πω τι άνθρωπος είσαι!

Ένα δώρο δεν είναι ποτέ κενό συναισθημάτων, όποια και αν είναι αυτά. Υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι αυτό που προσφέρεις είναι ένα είδος επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Δες τι δώρα κάνεις ή σου κάνουν και βγάλε τα ανάλογα συμπεράσματα σύμφωνα με τους ψυχολόγους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απανθρακώθηκαν 4 άτομα στην Εθνική οδό Αθηνών -Πατρών

Τέσσερις άνθρωποι απανθρακώθηκαν, στις 22:35 χθες το βράδυ, στο 159ο χλμ της εθνικής οδού  Αθηνών-Πατρών. Το τραγικό γεγονός συνέβη όταν ο οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον  έλεγχο και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα. Αμέσως προκλήθηκε πυρκαγιά στο όχημα, με αποτέλεσμα τα άτομα που βρισκόντουσαν εντός να εγκλωβιστούν ενδεχομένως λόγω τραυματισμοπύ τους και να μην  καταφέρουν να εξέλθουν του οχήματος.
Δυστυχώς η πυροσβεστική δεν κατάφερε να σώσει κάποιον από τους επιβαίνοντες, ήταν ήδη πολύ αργά.

Κιλκις:Nεκρός από μετωπική σύγκρουση!

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην επαρχιακή οδό Κιλκίς-Αγιονερίου, στο ύψος της ισόπεδης διασταύρωσης, χθες στις 18:20 το απόγευμα.
Από το τροχαίο έχασε τη ζωή του ένας 74χρονος, ενώ τραυματίστηκαν -ευτυχώς ελαφρά- ένας 40χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 39 και 59 ετών.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαυρονερίου Κιλκίς.

Beyoncé - Sweet Dreams

Τσουνάμι μετατάξεων στο Δημόσιο


«Να προβούν σε αναλυτική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης όσον αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών», ζητά από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες των Υπουργείων και των ΝΠΔΔ το Υπουργείο Εσωτερικών με σκοπό την καταγραφή των πραγματικών αναγκών αλλά και του πλεονάζοντος προσωπικού.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Lady Gaga έχει το πιο μοσχοπουλημένο άλμπουμ για φέτος

Όλο πρωτιές ήταν η φετινή χρονιά για την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga και ήρθε να προστεθεί ακόμη μια. Το «The Fame Monster» πούλησε περίπου 6 εκατομμύρια παγκοσμίως, φέρνοντας τη Gaga πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΔΑ

Ξέχασαν Σκιέρ να κρέμεται στο τελεφερίκ!

Ένας σκιέρ κρεμόταν στην κυριολεξία για 65 λεπτά από το τελεφερίκ ενός χιονοδρομικού κέντρου, επειδή ο υπάλληλος είχε τελειώσει την βάρδια του και κατέβασε τους... διακόπτες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηλεκτρονική απάτη στα Βενζινάδικα Πληρώνουμε αέρα !

Επί δεκαετίες έρχονται στο φως τρόποι κλοπής στα βενζινάδικα, επί δεκαετίες οι ηγεσίες του υπουργείου υπόσχονται πάταξη και τιμωρία, αλλά τίποτε δεν γίνεται. Η κόντρα μεταξύ των ενώσεων των βενζινοπωλών οδήγησε αυτή τη φορά σε νέες καταγγελίες για όργιο κλοπής κάτω από τη μύτη των ελεγκτών και κυρίως των καταναλωτών. Η ΠΟΠΕΚ καταγγέλλει συναδέλφους της ότι χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιπ με τηλεχειρισμό και κατακλέβουν τον κόσμο την ώρα που οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη.
Πως γίνεται η κλοπή...
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέο ηλεκτροσόκ από τη ΔΕΗ

Μια ακόμη πράξη στο δράμα της συνεχούς συρρίκνωσης του εισοδήματος των πολιτών έρχεται να παιχτεί την Τρίτη, καθώς η Ρυθμιστικής Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) συνεδριάζει προκειμένου να εγκρίνει τα νέα τιμολόγια που έχει υποβάλει η ΔΕΗ και τα οποία φέρνουν από τη νέα χρονιά αυξήσεις για περίπου 3 εκατ. πελάτες της αλλά και μειωμένα έσοδα της τάξης των 100 εκατ. ευρώ – ίσως και περισσότερο - για την ίδια.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός.....

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο, κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, χιονόνερο στα βορειοανατολικά, λίγα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010. Στη Δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι είναι καλός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα του Ανατολικού Αιγαίου θα περιοριστούν στα νότια.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα....!!!

1170: Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Τόμας Μπέκετ δολοφονείται με διαταγή του βασιλιά Ερρίκου Β'.
1820: Ο Παπαφλέσσας επιστρέφει στο Μοριά από την Κωνσταντινούπολη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ