Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

SASA BASTA WEEK! No 3

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !

Αδερφός παπά από το Αίγιο σε ταινία πορνό!

Η κρίση μας έχει οδηγήσει σε "εύκολες" λύσεις αλλά μέχρι στο πορνό; Εκείνος ονομάζεται Λευτέρης και η παρτενέρ του Μέλπω.

Η γελιογραφία της ημέρας

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αλεξάνδρεια

Πολύ δουλειά έπεσε τελευταία στο τμήμα ασφαλείας της Αλεξάνδρειας όπως μας πληροφορεί η Διεύθυνση με ανακοίνωσή της. Οι άνδρες του Τ.Α Αλεξάνδρειας το τελευταίο τετραήμερο είχαν δυο επιτυχής επεμβάσεις συλλαμβάνοντας διακινητές ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή ευθύνης τους.
Πιο συγκεκριμένα:

xronika

Έρχονται οι "αιώνιες" μπαταρίες - Φόρτιση μόνο μια φορά το μήνα!

Μια «αιώνια» μπαταρία με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας δημιούργησαν οι ειδικοί του Πανεπιστημίου του Ιλινόι, στις ΗΠΑ.

Πως να βρείτε δουλειά στο εξωτερικό

Η πύλη EURES βοηθάει τους πολίτες της ΕE...του ΕΟΧ (Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν)και της Ελβετίας....να βρουν εργασία στο εξωτερικό καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και παρέχει δίκτυο το οποίο απαριθμεί περισσότερους από 700 συμβούλους.Εάν επιθυμείτε να ζητήσετε βοήθεια από τον τοπικό σας σύμβουλο EURES σχετικά με την αναζήτηση εργασίας σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση Βάση δεδομένων συμβούλων EURES στην πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα EURES.

SASA BASTA WEEK! No 2

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Οι τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο για εγκεφαλικό

Οι τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο για εγκεφαλικό
Κατά 21% μειώνεται ο κίνδυνος για εγκεφαλικό επεισόδιο και κατά 8% για έμφραγμα, με την κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε κάλιο, όπως είναι οι μπανάνες και τα φυλλώδη λαχανικά με σκούρο πράσινο χρώμα.

Βάζουν στην αποθήκη τη «Σφαγή της Χίου» - Σκέψεις να αποσυρθεί το αντίγραφο του Ντελακρουά γιατί… προκαλεί τους Τούρκους

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση να μην αναρτηθεί στο επισκευασμένο Μουσείο της Χίου το πιστό αντίγραφο του παγκοσμίως διάσημου πίνακα του Ντελακρουά που αναπαριστά τη σφαγή της Χίου και είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Ευρώπη περιγράφοντας τις κτηνωδίες των Τούρκων.

Ζητούν αποζημιώσεις για τις ζημιές - Εξοργισμένοι οι επιχειρηματίες στην κοιλάδα των Τεμπών

Αγωγή αποζημίωσης κατέθεσαν επαγγελματίες που διατηρούν επιχειρήσεις στην κοιλάδα των Τεμπών, διεκδικώντας από την κατασκευάστρια εταιρεία αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τις κατολισθήσεις που είχαν σημειωθεί το Δεκέμβριο του 2009. Ο δρόμος έκανε τότε περίπου 6 μήνες να παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζονται οι ενάγοντες να έχουν ζημιωθεί οικονομικά, καθώς οι επιχειρήσεις τους δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν

"Κόκκινος Ουρανός" TO PESTONEO ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ CINEMA

Μια ζωή τους ενώνει. Μια γυναίκα τους χωρίζει. Μια δυνατή φιλία δοκιμάζεται, τρεις ζωές μπλέκονται, σε έναν ερωτικό ιστό κάτω απ' τον κατακόκκινο ουρανό , σε ένα άγονο και απομακρυσμένο, από τον κόσμο, σημείο της Κρήτης.
Υπόθεση
Ο Άρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και ο Στέλιος (Αποστόλης Τότσικας), δυο νέοι άντρες....ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ

Whitesnake και Judas Priest στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου

Δύο μύθοι του “σκληρού ήχου” θα βρεθούν μαζί στην Αθήνα το φετινό καλοκαίρι: την Τρίτη 5 Ιουλίου, οι Judas Priest – στην τελευταία περιοδεία της καριέρας τους – και οι Whitesnake θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου, σε μια συναυλία που θα μείνει στην ιστορία. Μαζί τους θα εμφανιστούν και άλλα σημαντικά ονόματα από τον metal και hard rock ήχο, τα οποία ....

«Κινέζικος οργασμός» για το πρώτο 3D πορνό

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Κίνα η προβολή της πρώτης τρισδιάστατης ταινίας πορνό , η οποία είναι προ των πηλών σε Κίνα και Ταϊβάν. Ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν εκδρομές: «Νομίζουν πως βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού».

Θέσεις εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

H Ελληνική Αστυνομία επανήλθε στο προσκήνιο των προσλήψεων εκδίδοντας νέα προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 225 καθηγητών στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα και τη Βέροια για το  εκπαιδευτικό έτος 2011 - 2012.