Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τι να φάτε για να γίνετε… φέτες

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η άνοιξη ενδείκνυται για να ξεκινήσετε τη συστηματική άσκηση και το γυμναστήριο. Το γεύμα μετά την άσκηση, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς είναι απαραίτητο για την ανακατασκευή των μυών και την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειάς τους.

Συνελήφθησαν πρωτοπαλίκαρα της συμμορίας «νονών»

Πρωτοπαλίκαρα ενός από τους αρχηγούς των συμμοριών «νονών» θεωρούνται οι δύο καταζητούμενοι που συνελήφθησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε αιφνιδιαστική επιχείριση του τμήματος δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας, με άνδρες της ΕΚΑΜ, σε διαμέρισμα στο Καματερό.

"Ο νέος Βίντιτς στον Πειραιά;"

• Στο Βελιγράδι τον θεωρούν νέο Βίντιτς. Πολύ απλά γιατί όποιος ειδικός τον έχει δει, λέει ότι, «είναι σα να βλέπει τον σέντερ μπακ της Μάντσεστερ».

Hμαθία:Νεκρός 21χρονος από ηλεκτροπληξία σε απόπειρα κλοπής

Ηλεκτροπληξία υπέστη ένας 21χρονος, κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής καλωδίων χαλκού από υποσταθμό της ΔΕΗ, στην περιοχή Μέση Ημαθίας. 

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Τη δυνατότητα να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος μέσω του συστήματος Taxisnet θα έχουν από σήμερα όσοι φορολογούμενοι το επιθυμούν. Να σημειωθεί ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες υποχρεούνται στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων τους μέχρι τις 18 Απριλίου για όσους το τελευταίο ψηφίου του ΑΦΜ λήγει στο 1 και μέχρι τις 11 Απριλίου για τις ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες επιχειρήσεις.
Παράλληλα, η υποβολή των σχετικών δηλώσεων μέσω Διαδικτύου είναι υποχρεωτική για επιτηδευματίες καθώς και για όσους υποβάλλουν μέσω λογιστών.Μισθωτοί και συνταξιούχοι θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους τον Μάιο

Ζημιές 107,7 εκατ. για τους εκδοτικούς ομίλους

Ζημιές ύψους 107,7 εκατ. ευρώ, υπερδιπλάσιες από εκείνες του 2009, κατέγραψαν το 2010 οι πέντε μεγαλύτεροι ελληνικοί επιχειρηματικοί όμιλοι έκδοσης εφημερίδων και περιοδικών, καθώς απώλεσαν περί το ένα πέμπτο των εσόδων τους.