Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

"Στη Ζενίτ με 6 εκ. ευρώ!"

Αυτό γράφει μεγάλη πορτογαλική εφημερίδα για τον Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ.Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «O ‘Jogo» o Βιεϊρίνια είναι ένα βήμα πριν την Ζενίτ, που προσφέρει 6 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ.
Από αυτά τα χρήματα, το 33%, δηλαδή ένα ποσό περίπου στα 1,8 εκατομμύρια, θα πάρει η Πόρτο που έχει στην κατοχή της μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη
.

Χτύπημα γυναικών σύμφωνα με το Ισλαμ!! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΓΡΕΒΕΝΑ : ΑΝΑΚΑΤΩΣΙΑ 2011

Γ. Παπανδρέου: «Συνολική λύση ή καμία λύση» στη Σύνοδο Κορυφής

«Ή θα έχουμε λύση-πακέτο, συνολική λύση ή δεν θα έχουμε λύση. Αυτή είναι η θέση μας» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην εισήγησή του στην χθεσινή υπό την προεδρία του υπουργική σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ενόψει των Συνόδων Κορυφής της 11ης και 25ης Μαρτίου.

Παρέδωσαν τη χώρα στους εργολάβους – Με 5 πόντους χιόνι στην Εθνική λειτουργούσαν μόνο... τα διόδια

Το αντίτιμο είναι τα διόδια. Τα πανάκριβα διόδια, τα οποία καταβάλλονται καθώς ο κατασκευαστής έχει την υποχρέωση να συντηρεί το δρόμο και να τον κρατάει ... ανοιχτό.
Μόνο που χθες αυτό δεν συνέβη και αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Ο Νίκολας Κέιτζ τα... έσπασε κυριολεκτικά σε εστιατόριο

Πρωταγωνιστής, όχι σε νέα ταινία, αλλά σε επεισόδιο σε εστιατόριο της Νέας Ορλεάνης υπήρξε ο Νίκολας Κέιτζ, με την αστυνομία εν τέλει να τον συνοδεύει στο ξενοδοχείο του.

Η Ελληνίδα που τρέλανε το γιο του Καντάφη! (ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα από τα τελευταία καλοκαίρια ο γιός του Μοαμάρ Καντάφι αναστατώθηκε στην Μύκονο από την από την παρουσία της Νίνας Γεωργαλά, πρώην σταρ Ελλάς. Την προσέγγισε, έκαναν παρέα και οι πληροφορίες μας λένε πως ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα σε σημείο που

Κινέζοι χάκερ ξαναχτυπούν!

Κινέζοι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση τον περασμένο Ιούνιο σε εμπιστευτικούς στρατιωτικούς φακέλους της Νοτίου Κορέας, που αφορούσαν στην αγορά αμερικανικών κατασκοπευτικών αεροσκαφών, ανακοίνωσε νοτιοκορεάτης βουλευτής.
 
fimotro

Ειδικός Φρουρός έδειρε επόπτη και διαιτητή στο Νησέλι Αλεξάνδρειας Ημαθίας

Η αποβολή παίκτη της τοπικής ομάδας δεν είναι σπάνιο να επιφέρει για τον γενναίο διαιτητή μερικές...