Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μακελειό στου Ρέντη - Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ - Τους γάζωσαν με καλάσνικοφ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει το μαύρο τζιπ, μάρκας Βόλβο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής.

Tο μικρό SUV της Seat!

Η Seat φαίνεται να αναζητά ένα κόμπακτ SUV που θα της δώσει νέα πνοή και παράλληλα θα την φέρει σε μία αναπτυσσόμενη κατηγορία που εμπορικά τον πρώτο λόγο έχει το Nissan Qashqai.

Θηλάζει... ο Elton John!

Για τον μικρό Zachary, γιο του επιτυχημένου τραγουδιστή Elton John και του συντρόφου του, το να θηλάσει κανονικά όπως όλα τα υπόλοιπα νεογέννητα είναι μάλλον κάτι το εξαιρετικά απίθανο.Γι’ αυτό το λόγο, ένας Ιρλανδός καλλιτέχνης, ο Kevin Sharkey.........

Του βγήκε μπροστά ακόμη και η … τραγουδίστρια!

Την απόλυτη ξεφτίλα της ζει η ελληνική διπλωματία από την απόφαση του Παπανδρέου να μη μιλάει κανείς για τον αιμοσταγή δολοφόνο Καντάφι παρά το γεγονός ότι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι αποφάσισαν.......

Πρώτοι στο ηλεκτρονικό φλερτ!

Πρωταθλητές στο ηλεκτρονικό φλερτ αναδεικνύονται οι Έλληνες, ενώ η Αθήνα ανακηρύσσεται πανηγυρικά η πιο ερωτική πόλη του σύγχρονου κόσμου, σύμφωνα με μελέτη.
 

Παρέμβαση εισαγγελέα για Ολυμπιακό! - ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ "ΤΣΙΜΠΑ" Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης άσκησε έφεση για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, καθώς την θεωρεί μικρή. Εξαλλος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδρυτής του Facebook έγινε... comic!

Το νέο κόμικ της Kαναδικής εταιρίας Bluewater ονομάζεται Mark Zuckerberg: Creator of Facebook και στην ουσία καταγράφει την ιστορία του ιδρυτή του Facebook, δίνοντας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα προσωπικά του.newsit.gr

Συγχωνεύονται 300 σχολεία – Εξαιρούνται σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές

300 και πλέον σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αναμένεται να καταργήσει  ή να συγχωνεύσει  το Υπουργείο Παιδείας. Για τα γυµνάσια και τα λύκεια ιδανικό µέγεθος για τις µεγάλες πόλεις είναι τα 12 - 15 τµήµατα σύμφωνα με την υπουργό Παιδειας.

Οscars!!

Του χουφτώματος έγινε χθες στην βραδιά των oscars.. Μπορεί ο "Λόγος του Βασιλιά" να σάρωσε τα βραβεία, ο τυχερός όμως της βραδιάς ήταν ο Πολ Ραντ.. Αφού χούφτωσε την Ευα Μέντες, η Ροζάριο Ντόσον χωρίς προσχήματα, έπιασε τα γεννητικά όργανα του ηθοποιού.. Βίντεο!



Ο ποδηλάτης που διασχίζει την Ευρώπη έφτασε στη Βέροια

Εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στην περιοχή της Βρετάνης. Αποφάσισε όμως να λάβει ετήσια άδεια, άνευ αποδοχών, από τη δουλειά του, για να διασχίσει με ποδήλατο τις χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να γνωρίσει τις μειονοτικές γλώσσες που κινδυνεύουν να συρρικνωθούν και να αφανιστούν.

Spiegel: "Bild: Οι εμπρηστές" κατά της Ελλάδας"

Επίθεση κατά της μεγαλύτερης λαϊκής εφημερίδας της Γερμανίας Bild εξαπολύει η εβδομαδιαία πολιτική επιθεώρηση Spiegel, κατηγορώντας την τόσο για τη δημοσιογραφική ποιότητά της όσο και για τον πολιτικό ρόλο που διαδραματίζει.

Η Ξένια από τη Ζωή της Άλλης σε καυτά φιλιά!

Θυμάστε που η Αθηνά Οικονομάκου διέψευδε μετά μανίας τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με νέο, ωραίο ονόματι Ραούλ, μπαρμαν και… αγνώστων λοιπών στοιχείων; Ε, καμία σχέση!

Τέλος στα ειδικά μισθολόγια για 300.000 δημοσίους υπαλλήλους

Τέλος στα ειδικά μισθολόγια, που αφορούν περίπου 300.000 υπαλλήλους του Δημοσίου ετοιμάζεται να βάλει η κυ βέρνηση με το ενιαίο μισθολόγιο.