Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ποινή φυλάκισης για Κεντέρη, Θάνου, Τζέκο

Το δικαστήριο έκρινε πως το ατύχημα δεν συνέβη ποτέ, ενώ ένοχοι κρίθηκαν και οι επτά γιατροί του ΚΑΤ για ψευδομαρτυρία σχετικά με την παραμονή των δύο αθλητών στο νοσοκομείο.Ο τότε προπονητής τους, Χρήστος Τζέκος, κρίθηκε ένοχος για κατοχή και διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.Η ακροαματική διαδικασία διεκόπη προσωρινά, με την υπεράσπιση των τριών κατηγορουμένων να ζητά επιείκεια στην ποινή, κάνοντας λόγο για πρότερο έντιμο βίο: "Έχουν τιμήσει την Ελλάδα".Το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η ποινή τους, η οποία πάντως θα είναι εφέσιμη

Aς πάει με το Λάτσιο στο Dancing with the stars! - Δήμαρχε κάθε πράγμα στο καίρο του.....!!!

Θρύλος στην ψυχή!

Με τη φανέλα του Θρύλου θα συνεχίσει να «καρφώνει» τους αντιπάλους του και τα επόμενα τρία χρόνια ο Κέβιν Μιραλάς. Οι τάσεις μεταμέλειας που έδειξε ο 24χρονος Βέλγος παικαράς και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού μετά το ναυάγιο των διήμερων διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του Κριστόφ Ενροτό, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή δεδομένων και την παραμονή του στους πρωταθλητές!

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

Eυρεία σύσκεψη με θέμα την αξιοποίηση, προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος χώρου της εκβολής του ποταμού Λουδία (περιοχή Αγίου Νικολάου Κλεδίου), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στις 10 π.μ. στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Τι σημαίνει με απλά λόγια η επιστροφή στη δραχμή; Σενάριο


Τι σημαίνει με απλά λόγια η επιστροφή στη δραχμή; Σενάριο
"Όσοι πιστεύουν πως με την επάνοδο στην δραχμή αυτό που θα υποστούμε θα είναι να επανέλθουμε στο προ ευρώ βιοτικό επίπεδο κάνουν λάθος. Ακόμη και να μας χαρίσουν μέρος του χρέους, το βιοτικό επίπεδο θα υποβαθμιστεί τραγικά καθώς στο εν τω μεταξύ διάστημα έχουν αυξηθεί οι παρασιτικά αμειβόμενοι και έχουν μειωθεί οι αμειβόμενοι που εργάζονται παραγωγικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-

Σαν Σήμερα.....!!

1503: Ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακαλύπτει τα νησιά Κέιμαν στην Καραϊβική -παράδεισο, σήμερα, των υπεράκτιων εταιρειών- και τα ονομάζει Λας Τορτούγας, εξαιτίας των πολλών θαλάσσιων χελωνών που βλέπει.
1859: Συγκρούσεις φοιτητών - αστυνομίας στην Αθήνα. («Σκιαδικά»
1902: Ιατρικό επίτευγμα στην Αθήνα. Ο χειρουργός κ. Μαγγίνας αφαιρεί με επιτυχία από ασθενή του ολόκληρο το δεξιό του νεφρό. Η εγχείρηση αυτή έχει ποσοστό επιτυχίας στο εξωτερικό μόλις ένα τοις χιλίοις.
1947: Ψηφίζεται από την αμερικανική βουλή το Σχέδιο Τρούμαν για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα. 1954: Ο Μπιλ Χάλεϊ και το συγκρότημά του Comets κυκλοφορούν το τραγούδι «Rock Around the Clock», που από πολλούς θεωρείται η ληξιαρχική πράξη γέννησης του Rock n Roll.
1984: Δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή του, το ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί το 1ο Συνέδριό του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο πολύς ανδρισμός βλάπτει σοβαρά... τους άνδρες

Οι άντρες δεν υπάρχουν πια. Όχι δεν τους πάτησε στο τραίνο. Απλώς πέφτουν θύματα του ιδίου του υπερβολικού ανδρισμού τους.