Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Θρύλος στην ψυχή!

Με τη φανέλα του Θρύλου θα συνεχίσει να «καρφώνει» τους αντιπάλους του και τα επόμενα τρία χρόνια ο Κέβιν Μιραλάς. Οι τάσεις μεταμέλειας που έδειξε ο 24χρονος Βέλγος παικαράς και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού μετά το ναυάγιο των διήμερων διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του Κριστόφ Ενροτό, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή δεδομένων και την παραμονή του στους πρωταθλητές!

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από δύο λεπτά (!), ώστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κέβιν Μιραλάς να δώσουν τα χέρια και να δώσουν μ’ αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στο πολύκροτο σίριαλ που διήρκεσε για αρκετούς μήνες, βοηθούντος του… προκλητικού Ελβετού ατζέντη του παίκτη…
Ο Μιραλάς εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να παραμείνει στον Θρύλο με τους όρους που υπάρχουν ήδη στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους πρωταθλητές και αυτή η στάση του ουσιαστικά προλείανε το έδαφος για την παραμονή του στους Πειραιώτες!
Με τον τρόπο αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκλεισε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, η έκβαση του οποίου θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού και ετοιμάζεται για νέες... εκπλήξεις!

Οσον αφορά τη συμφωνία των δύο πλευρών, αυτή βασίζεται πάνω στην ισχύων συμβόλαιο που είχαν ΠΑΕ και παίκτης, είτε αναφερόμαστε στη χρονική διάρκεια, δηλαδή τρία χρόνια, είτε στις ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον με όσα λέει ο επίσημος Ολυμπιακός. Το καλό για τον Ολυμπιακό, βεβαίως, είναι ότι αυξήθηκε η ρήτρα των 4,2 εκατ. ευρώ, σε 7-8 εκατ. Αυτό σημαίνει πως αν μια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον 24χρονο Βέλγο, θα πρέπει να «σκεφτεί» πρώτα τα 8, περίπου, εκατ. ευρώ που οφείλει να πληρώσει στους «ερυθρόλευκους».

katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου