Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πρώιμο τέλος της πολιτικής καριέρας του Παναγιώτη Ψωμιάδη;

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για υπέρβαση καθήκοντος. Κατά τον ισχύοντα νόμο ο κ. Ψωμιάδης πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα έως ότου αποφανθεί αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος.

Μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ

Με στόχο τον περιορισμό της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας κατά τη διαδικασία των μετατάξεων, το υπουργείο Εσωτερικών παραχωρεί στη δικαιοδοσία του ΑΣΕΠ τους ελέγχους των μετακινήσεων δημοσίων υπαλλήλων, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις προσλήψεις και επιλογές των προϊσταμένων.

Ούτε φιέστα δεν πρόλαβε να κάνει!

Ούτε φιέστα δεν πρόλαβε να κάνει!  Άρον – άρον έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Ντουντού! Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του (Ατλέτικο Μινέιρο). Αποχαιρετά σήμερα την ομάδα. Ένα εκ. το "deal". 

Πανταζης - Πρεθλες - ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Στο «Συνέδριο του Economist» η Δήμαρχος Βέροιας.

Στο «Συνέδριο του Economist» που θα πραγματοποιηθεί στη νεότευκτη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα, θα παραβρεθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη. Η Δήμαρχος είναι προσκεκλημένη... 

«Ευφυείς» μετρητές θα αντικαταστήσουν τα ρολόγια της ΔΕΗ - Θ' αλλάζει η χρέωση εντός του 24ωρου

Διαφορετικά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας στη διάρκεια του 24ωρου, με υψηλότερες χρεώσεις τις ώρες αιχμής και χαμηλότερες όταν η ζήτηση είναι μικρή ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός.

Ο Μαγευτικός βράχος του Perce!!

Η πόλη Perce του Καναδά συγκεκντρώνει κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών που επιθυμούν να θαυμάσουν από κοντά το γεωλογικό μόρφωμα του ομώνυμου βράχου (Perce Rock). Η μετάφρασή του σημαίνει «διάτρητος βράχος» και μάλλον αποδίδει πιστά τη μορφή του γιγάντιου αυτού ασβεστολιθικού πετρώματος.
Ο βράχος βρίσκεται στην περιοχή του Κεμπέκ και οι διαστάσεις του είναι εντυπωσιακές. Έχει μήκος 470 μέτρα, πλάτος 100 και φτάνει σε ύψος τα 100 μέτρα στο ψηλότερο σημείο του.
Πέρα από το βραχώδες αυτό νησί που δεσπόζει στο τοπίο η περιοχή είναι ιδαίτερα γραφική και ειδυλλιακή. Θεωρείται μάλιστα ένα από τα επτά θαύματα του Καναδά.

Στο δικαστήριο σήμερα ο περιφερειάρχης

Στο δικαστήριο σήμερα ο περιφερειάρχης Στο Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης θα εκδικαστεί η υπόθεση του Παναγιώτη Ψωμιάδη μετά την αναβολή της Τρίτης. 

Αναδιάρθρωση, "κούρεμα" ή όχι: Οι συνέπειες στη ζωή μας

«Κούρεµα» ή επιµήκυνση του χρόνου εξόφλησης των ελληνικών οµολόγων προβλέπουν τα δυο βασικά εναλλακτικά σενάρια γύρω από τα οποία περιστράφηκε η συζήτηση περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, που φούντωσε ξανά τιςπροηγούµενες ηµέρες.

Πορτογαλία η τρίτη χώρα στον Μηχανισμό Στήριξης - Ζήτησε και επίσημα οικονομική βοήθεια

Η Πορτογαλία είναι η τρίτη ευρωπαϊκή χώρα με την Ελλάδα και την Ιρλανδία που θα εισέλθει στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, κάτι που όλες αυτές τις προηγούμενες ημέρες είχαν προϊδεάσει και οι διεθνείς αγορές.